Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Eğitim Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atmaya çalışın. Duygularınızın ve düşüncelerinizin ani değişimler gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Ayrıca, geçmişte kalması gereken problemler de gündemi meşgul edebilir.

Hata yapmaktan kaçınmalısınız. Koşullar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Her şeyden önce kendinize güvenmeniz gerekmekte.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinize odaklanabilir ve sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Birbirinizden öğreneceklerinizin olması, birinin diğerinden üstün olduğunu göstermez. Kendinizi ya da karşınızdaki kişiyi aşağıda görmek size hata yaptırır.

25 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve etrafınızdaki insanlardan daha fazla ilgi bekleyebilirsiniz. Bu enerjiyi olumlu yönde kullanarak sevdiklerinizle daha derin bağlar kurabilir ve duygularınızı ifade edebilirsiniz. Ancak aynı zamanda kırılganlık hissedebilir ve gereksiz endişelere kapılabilirsiniz. Bu durumun farkında olup, olumsuz düşüncelerden uzaklaşmaya çalışarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bugün iç dünyanıza yönelerek huzur bulabilirsiniz, meditasyon veya yoga gibi aktiviteler size iyi gelebilir.

25 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden Balık burcuysan, yurtdışı planları gündeme gelebilir. Eğitim hayatını en iyi şekilde tamamlamak istiyorsun. Okulundaki bir öğretmenden yardım almak isteyebilirsin. Evlilik hazırlığı yapana Balık burcuysan, tempolu günler seni bekliyor. Bu yoğun tempoda sağlığını ihmal etmemelisin.

25 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanı evinizde geçirebilirsiniz. Dışarıdan ya da sosyal mecralardan duyacaklarınız sizi tatmin etmeyebilir. Bugün kaygılarınızı bir yana bırakarak kendi kurduğunuz düzenin keyfini çıkarmaya çalışın.

25 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı bir konuda ya da evlilik hayatında daha sorumlu ve gerçekçi olmaya çalışın. Size gelen eleştirileri doğru bir şekilde ele almalısınız.

25 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kısıtlanmışlık hali yeteneklerinizin ortaya çıkması için fırsat olabilir. Ayrıca yön bulmak ve bir konuda karar vermek hususunda sezgilerinize de güvenmeniz gerekebilir.

25 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün güzel sürprizlere açık olmalısın. Kendini yeni ve çok daha yapıcı etkilere açmak, hayatında hiç beklenmedik gelişmelerin yaşanmasına vesile olabilir. Negatif etkilerden uzak durmalı ve sevdiğin şeylere odaklanmalısın.

25 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir ilişki sorununu veya duygularınızı gün ışığına çıkarabilir. İçinizde mayalanan bir şey artık yüzeye çıkıyor ve kişisel bir aydınlanmaya yol açıyor. Bu, hayatınızı güçlendirici şekillerde şekillendirecek değişiklikler yapmanın zamanıdır. Bu, sizi geride tutan duygusal bir yükü serbest bırakmak, birini affetmek veya ilerlemenizi engelleyen bir durumu aşmak için önemli bir zaman olabilir. Şimdi bir şeye çok hızlı başlama baskısına boyun eğmemek en iyisidir. Harekete geçme konusunda büyük bir coşkunuz olabilir ancak bir miktar disiplin eksikliğiniz de vardır. Bu geçicidir ancak o zamana kadar işleri ılımlı tutmak da akıllıca olacaktır.

25 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yenilikçi davranışları kolay benimseyen bir yapınız yok fakat, bugün kendinize şans vermeli ve olaylara kısa sürede uyum sağlamaya çalışmalısınız.. Düşüncelerinizin onaylanması ile, hedefleriniz belli bir aktiflik kazanacak.

25 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

25 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendini güçsüz hissettiğinde farklı bir yol dene. Gücünü toplamak için çakralarını açman ve içsel gözlem yapman gerekli. Hayvan ve bitkilerin de ihtiyacını karşıla. Gerçek sevgi beklentisiz olandır, bunu unutma.

25 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik bu. Bu durum sizi oldukça rahatsız ediyor. Maalesef mutlu günler geride kalmış. Yapacağınız en akıllıcabu ilişkiyi bir an önce bitirmek olacak. İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmalısınız. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

25 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 36' 35"
Ay
Kova
26° 31' 53"
Merkür
Koç
17° 55' 23"
Venüs
Boğa
03° 46' 20"
Mars
Koç
01° 27' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 59"
Satürn
Balık
16° 46' 16"
Uranüs
Boğa
22° 28' 34"
Neptün
Balık
28° 58' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 07"
Lilith
Başak
23° 35' 15"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>