Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailenle Vakit Geçirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha anlaşılabilir olmaya çalışmalısınız. Mümkün olanlara yöneldiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Koşullar değişiklik gösterecek olsa da ayak uydurmanın yollarını aramalısınız. Dengeli olmanız gereken bir gün.

Çabalarınızın karşılığını alabilecek ve ona göre adımlar atacaksınız. Mümkün olanlara yönelmeniz gereken bir gün. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda aceleci davranmamaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelme şansınız var. Elinize geçen fırsatları da mutlaka daha dengeli değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı tedirginliklerin hayatınızı olumsuz etkilediğini düşünebilirsiniz. O halde bugün bunlardan kurtulmak, arınmak için bir çaba göstermelisiniz. Bir şeylerin kendiliğinden olabilmesi, kendiniz olarak ne yaptığınız önemlidir.

27 Şubat 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün hissettiklerinizle ilgili derin düşüncelere dalabilirsiniz. Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek isteyebilir ve kendi duygularınıza odaklanabilirsiniz. İçsel huzurunuzu korumak ve negatif enerjilerden uzak durmak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve dinlenmek için bugünü kendinize ayırmak iyi gelebilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek de duygusal dengeyi sağlamanıza yardımcı olabilir.

27 Şubat 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş için ailesinden uzak yaşayan Balık burcuysan, psikolojik olarak kendini zaman zaman yalnız hissediyor olabilirsin. Ailenin yanına gitmek için patron izin almak isteyeceksin. Onları görmek sana iyi gelebilir. İlişkisi olan Balık burcuysan, sevgilinin ailesiyle birtakım sorunlar yaşayabilirsin. Sevgilin ailesinin yanında olması seni rahatsız ediyor.

27 Şubat 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınıza nasıl ebeveyn olacağınızı/olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kendi yaşadıklarınızdan yola çıkarak bazı tutumların doğruluğunu değerlendirebilirsiniz. Her zamanın duygusu ve dinamiği farklıdır; hangi zamanda olduğunuzun farkına vararak ilerleyin.

27 Şubat 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı kendinizi korumalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla ele almanız gerekebilir. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. İşlerinizde artış olabilir. Hızlı kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

27 Şubat 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizler de planlama hususunda başarılı olacak burç gruplarındansınız. Destekçi yapınız beklemediğiniz yerlerden dostluklar kurmanıza vesile olabilir.

27 Şubat 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün endişeli olabilirsin biraz. Özellikle maddi konularda gerilimin dozu biraz daha artabilir. Ancak kendine ne kadar destek olursan o kadar faydalı olacak bugün. O yüzden başkasından destek beklemek yerine kendi işini kendin görmeli ve nazik olmayı unutmamalısın.

27 Şubat 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün huzursuz hissedebilir, bir şeyler yapmak isteyebilir ancak enerjinizi nereye yönlendireceğiniz konusunda kararsız olabilirsiniz. Sizi derinden etkileyen görüş farklılıkları olabilir. Bugün söylenen bir şey gizli ya da bastırılmış öfkeyi tetikleyebilir ve ani bir çatışma ortaya çıkabilir, bu eğilime dikkat edin. Dürtüsellik güçlü olabilir ve aktif kalmak, yeni bir aktiviteden keyif almak veya bir süredir yapmadığınız bir şeye katılmak için iyi bir zaman olabilir. Özel ya da yalnız vakit geçirmeye yönelik bir arzunuz var ancak günlük işler, bağlantılar ve projeler de büyük ilgi görüyor ve nereden başlayacağınızı bilmenizi zorlaştırıyor. Etrafınızdaki tempo yoğun olsa da olmasa da, kendinizi biraz aceleci veya baskı altında hissedebilirsiniz. Kendinizi merkeze almak ve önceliklerinizi kendinize hatırlatmak için elinizden geleni yapın.

27 Şubat 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yollarla ilgili iletişim konuları gündeme gelebilir. Dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Bazılarıyla ortak işbirliği içinde olacaksınız. İşlerinizi sağlam zemin üzerine oturtmak için, yenilikleri denemelisiniz.

27 Şubat 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

27 Şubat 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Şubat 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkinizde sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin ve önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına da izin vermeyin. Mesleğinizde gerçeklere dayanarak sergileyeceğiniz tavır, kurallı ve sistemli hareket etmenizi sağlayacak. Kesin olarak verilmiş kararlara bağlı kaldığınız sürece mutluluğa ve başarıya ulaşmanız mümkün. Anlık arzularınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir. Alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız

27 Şubat 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 05' 19" R
Ay
Oğlak
20° 33' 33"
Merkür
Koç
16° 46' 03"
Venüs
Boğa
00° 34' 21"
Mars
Balık
29° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 35"
Satürn
Balık
16° 32' 42"
Uranüs
Boğa
22° 19' 38"
Neptün
Balık
28° 53' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 21"
Lilith
Başak
23° 17' 57"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>