Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sabrın Sınanıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başaramadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olma ihtimali de var.

Mesleki zorluklara çok fazla takılı kalmamaya çalışın. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlama şansına sahipsiniz. İstediklerinize ulaşmanız pek zor olmayacaktır.

Maddi durumunuzla ilgili belirsizlikler gündeme gelse de üstesinden gelme şansınız var. Çok sorun yaşamadan ve sıkıntıya girmeden süreci değerlendirme şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı insanlarla neden sorun yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Bir belirsizlik hissettiğiniz, aklınızda şüpheler oluşturan konular varsa bunları gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ve karşınızdaki insanı sıkıştırmadan bunu yapmak için akşam saatlerini tercih etmeniz daha doğru olabilir.

26 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunu duygusal anlamda zorlayabilecek veya karmaşık durumlarla karşılaşabileceği bir gün olabilir. Duygusal dengeyi sağlamak için kendine zaman ayırmalı ve içsel rehberliğini dinlemelisin. İletişimde anlaşmazlıklara dikkat etmeli ve çatışmalardan kaçınmalısın. Özellikleilişkilerinde sabırlı ve diplomasiye önem vermekte fayda var. Bugün dikkatli olman gereken unsurları daha iyi anlayarak, olumlu yönde değişimler yapabilirsin. Umarım bugün senin için keyifli ve verimli geçer.

26 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni evli Balık burcuysan, sürekli gelen misafirler artık tahammül seviyeni zorluyor. Eşinle baş başa vakit geçirmek isteyebilirsin. İş yerinde soğuk kanlı olman bazı kişileri rahatsız edebilir. Başarını kıskanan kişiler olduğunu fark edeceksin. Gelen sürpriz bir telefonla akşam arkadaşlarında güzel bir yemeğe çıkıyorsun.

26 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Işığınız ve enerjiniz yüksek olabilir. Kendinizi bu yüksek duyguda tutmaktan çekinmeyin. Bugün geliştirmeniz gereken yönleriniz üzerinde durarak hayatınıza nasıl farklı kapılar açacağınızı düşünebilirsiniz.  

26 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yüksek konsantrasyon içine girebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yapılandırmaya çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Sanat ile ilgili organizasyonlar yapabilirsiniz.

26 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda bazı kararlar almanız gerektiğini hissetseniz de netlik için yeterli veriniz olmayabilir ve düşünmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

26 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine güveninin artacağı bir gündesin. Bu güzel enerji ile halletmek istediğin her konuda güzel gelişmeler yaşayacaksın. Daha üretken olmak ve daha fazla şey başarmak için hevesin artabilir.

26 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün başkalarıyla bağlantı kurmak ve onlardan öğrenmek için iyi bir zaman. Şimdi bir konu hakkında çok erken konuşmak sorunlara neden olabilir. Daha cesur olmak isteyebilirsiniz ancak ölçülü olmak şu anda başarının anahtarıdır. Kesinlikle çaba gösterebilir ve şansınızı deneyebilirsiniz, özellikle de hoşunuza giden bir şeyse. Nitekim mutluluğunuzu buna bağlamak akıllıca olmayacaktır. Gün ilerledikçe başkalarına ulaşmak insanlarla iletişim halinde olmak özellikle önemlidir. İnsanların sizin tarafınızda olduğunu göreceksiniz. Başkalarıyla işbirliği yapmak ve vakit geçirmek için iyi bir zaman.

26 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar veriyor.

26 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

26 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık konularına odaklanabilirsiniz. Beraber seyahat edebilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Finans veya sağlıkla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. İş yaşamınızda hırslı ve öfkeli davranmaktan kaçınmanız gerekiyor. Yoksa kayıplar olabilir. Onun yerine yeni projelere odaklanın. Kendinize gösterdiğiniz toleransı ve esnekliği etrafınızdaki insanlara da göstermelisiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın. Hastalığınızı görmezlikten geliyorsunuz

26 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 03" R
Ay
Balık
22° 35' 50"
Merkür
Koç
19° 00' 17"
Venüs
Boğa
06° 00' 18"
Mars
Koç
02° 51' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 27"
Satürn
Balık
16° 55' 28"
Uranüs
Boğa
22° 34' 49"
Neptün
Balık
29° 01' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 09"
Lilith
Başak
23° 47' 18"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>