Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Haksızlığa Tepki Gösteriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, adım adım ilerlemeye çalışın. Duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Hata yapmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Olumsuzlukları geride bırakmanız gereken bir gündesiniz.

Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Dengeleri zorlayabilecek adımlar atmamaya özen göstermeniz gerekmekte.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenebilirsiniz. Gelir ve gider arasındaki belirsizlik sizi fazlasıyla zorlayabilir. Hata apmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Profesyonel ya da gönüllü olarak destek, danışmanlık vermeniz gerekebilir. İşiniz ve uğraşlarınız bu yönde değilse bile bu yönünün getirilerinin farkında olacağınız bir gündesiniz. Çevrenizin söylemleri, ifadeleri size ilerlemek ve kendinizi geliştirmek için yeni bir nokta oluşturabilir.

1 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gözlem yeteneğiniz yüksek olacak ve çevrenizdeki detayları fark edeceksiniz. İletişim becerilerinizle insanlar arasındaki ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulabilir ve duygularınızı dengeleyebilirsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanabilir ve ilham alabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda romantik ve duygusal bir atmosfer olabilir. Etrafınızdaki insanlarla anlayış ve sevgi dolu iletişim kurmaya özen gösterin.

1 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, su burcunda hareket ediyor. Duygularının çok uzak düştüğü, hislerinin kaybolduğu bir ilişki içerisindeysen hem kendine hem de karşı tarafa daha fazla haksızlık etmek istemeyeceksin. Bazı bitişler söz konusu olabilir. Çalışan bir Balık burcuysan tahammül edemediğin, davranışlara tepki göstereceksin.

1 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi dile getirmek ve bunu bir işe dönüştürmek adına iyi bir gün olabilir. Arayış ve çabalarınızı bu yönde şekillendirebilirsiniz. Fiziksel olarak kendinizle ilgilenmek, yenilenmek adına iyi bir gündesiniz.

1 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde sonuçlanmalar gecikebilir. Gizli kalan şeyler olabilir. Gün içindeki boşluklarınızı sanatsal konularla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizden istediğiniz yardımı alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Kendinizi daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz.

1 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar şaşırtıcı olacak ve eğer seyahat etme şansınız olursa, bunu değerlendirmeli ve zamanınızı geçirmenin iyi yolları olduğunu söyleyenleri görmezden gelmelisiniz.

1 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Soru sormaktan çekinmemen gereken bir gün olacak bugün. Bilmediğin şeyleri sorabilmeli ve kendini geliştirmek için yer bırakmalısın. Sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

1 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün güzel bir şey ya da güzel anılar yaratmak için iyi bir enerji sizinle. Kendinizi daha kolay ifade edersiniz ve yeni fırsatları kendinize çekersiniz. Yeni ilgi alanları edinebilir, yeni bir konu üzerinde çalışabilir ve ilerlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. İş ve günlük rutinlerle ilgili fikirler de daha fazla ayrıntıyla çiçek açabilir ve gelişebilir. Projelerinizi sürdürmek için motivesiniz veya bir soruna daha olumlu bir açıdan yaklaşmanız artık mümkün. Zamanınızı ve dikkatinizi hedeflerinize giden yolda cömertçe harcamak ödüllendiricidir. Neyse ki mantığınız ve sezgileriniz şimdi iyi bir işbirliği yapıyor.

1 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Emir almamak gibi sorununuz olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Zamanınızı dengeli kullanmalısınız.

1 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

1 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatler ön plana çıkabilir ve hayatınızla ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizi kontrol etmek isteyebilir. Başkasını kontrol etmek isteğinin, aşk ve romantiklikle bir ilgisi olmadığını kendinize hatırlatın ve yaşamınıza uymayan kısıtlamalar getirilmesine izin vermeyin. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Terfi alma olasılığınız bu aralar çok yüksek. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykunuzdan ödün vermeyin, yoksa ertesi günden hiç verim alamazsınız

1 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 40' 55" R
Ay
Koç
27° 38' 07" R
Merkür
Koç
20° 44' 45"
Venüs
Boğa
08° 56' 50"
Mars
Koç
04° 41' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 06"
Satürn
Balık
17° 07' 15"
Uranüs
Boğa
22° 43' 05"
Neptün
Balık
29° 05' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 01"
Lilith
Başak
24° 03' 12"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>