Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gözlem Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Duygularınız ve düşünceleriniz arasındaki karmaşa, ilişkinizden yana sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

Mesleğinizle ilgili konularda kendiniz köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Mesleki açıdan hata yapma lüksünüzün artık kalmadığının da farkına varmanız gerekmekte. Çok daha bilinçli olmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Paylaşım yapılması gereken konularda adil olmak sizin önceliğiniz olabilir. Bunu önceliği yapmayan kişilere karşı durmanız gerekebilir. Miras ve ekonomik planlarla ilgili konularda hayatınızı değiştirecek atılımların fırsatını bulabilirsiniz.

28 Şubat 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim konularında dikkatli olman gerekebilir. İletişimde karşı tarafı doğru anlamak ve anlaşılmak önemli olacak. Eğer zorlu konuşmalar varsa sabırlı olmaya çalış. Aynı zamanda bugün, özgürlüğüne düşkün hissedebilir, kısıtlanmış hissedeceğin durumlarla karşılaşabilirsin. Ancak sorunları sağduyulu bir şekilde çözerek olumlu sonuçlar elde edebilirsin.

28 Şubat 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aceleci tavırların yüzünden önemli detayları gözden kaçırabilirsin. Daha sakin olmaya özen göstermen gerekiyor. Bugün üzerinde bir kırgınlık olduğunu düşünebilirsin. Vitaminlerini daha düzenli kullanmaya başlayacaksın. Çevrende seni şaşırtacak olaylar yaşanabilir. Yaşananları gözlemen senin yararını oluyor.

28 Şubat 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın koşturmacası hiç bitmeyecektir ancak siz bundan ne kapabileceğinize bakmalısınız. Sadece zaman geçirmek için,yapmış olmak içinyapmak yerinizde saymanıza ve farklı fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Bugün sıradanlaşan gündelik hayatınıza yeni bir soluk kazandıracak çalışmalara, yeteneklerinize ve isteklerinize zaman ayırabilirsiniz.

28 Şubat 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişelendiren konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Borç ve alacaklarınızla ilgili konularda finansal destek alabilirsiniz. Banka işlerinizi bitirmek için uygun bir gün olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Yaşadığınız olayların sağlığınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

28 Şubat 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizde özelliklehayatınızla bağlantılı başka insanların baskısını hissedebilirsiniz. Bu baskı sizin üzerinizde dışarı vuruma sebep olabilir, limitleriniz zorlanabilir.

28 Şubat 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hislerin yoğun olacak ancak mantık gerektiren konularda da kendini doğru ifade edebileceksin. Sakin ve huzurlu bir hafta geçirmek için ayağını yere daha sert basman gerekebilir bugün. Hedeflerine ulaşmak için ısrarcı olmalısın.

28 Şubat 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, gün sesinize daha fazla güç ve netlik sağladığından, insanlar şu anda fikrinize veya tavsiyenize başvurabilir. Nitekim kendiniz hakkında da düşünmeniz gereken çok şey var. Fikirlerinizi ifade etmek ve büyük bir etki yaratmak zorunda hissedebilirsiniz ya da başkaları sizin hakkınızda konuşuyor olabilir! Yardımsever insanlarla bağlantı kurma fırsatları olabilir. Duyulma ihtiyacınız önemlidir ve başkalarının sizi dinleyeceğine güvenebilirsiniz. Zihinsel kararlılığın arttığı bir dönem olsa da, bugün daha fazla hassasiyet gerektiren durumlarda fazla objektif olmaya dikkat edin.

28 Şubat 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güven ihtiyacı içinde olmanız yüzünden, elinizde olan imkanlarınızı kullanmak yorulmanıza neden oluyor. Sosyal yaşantınız gelişmeye devam ederken, mevcut durumlarınızı korumalı ve eski dostlarınızı kırmamalısınız.

28 Şubat 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

28 Şubat 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlığınız ve hayatınızla ilgili sorumluluklara dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Şubat 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz bugün sizi çok sevdiğini belirtecek bir davranış sergileyebilir. Bunu karşılıksız bırakmanız yanlış fikirlere neden olabilir. Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. İşyerinde yaşadığınız ve altından kalkması zor gibi görünen sorunları bir arkadaşınızın desteği sayesinde aşacaksınız. Aileden birinin kişisel sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz ekonomik gelişmeler bugün olumlu şekilde sonuçlanıyor. Fazla cereyanda kalmayın.

28 Şubat 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 02" R
Ay
Oğlak
14° 57' 02"
Merkür
Koç
16° 37' 40"
Venüs
Boğa
00° 03' 32"
Mars
Balık
29° 08' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 45"
Satürn
Balık
16° 30' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 56"
Lilith
Başak
23° 15' 11"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>