Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevrendekileri Uyarıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Huzursuzluk yaratabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Olumsuzlukların üstesinden gelmeye çalışın. Çabalamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli ve temkinli olmanız gerekmekte. Adım adım ilerlemeyi başarabildiğiniz sürece pek fazla sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal durumunuz bazı sınırları aşmanızı zorlaştırabilir. Ücretsiz ve kısıtlaması bulunmayan programlar ve yerleri araştırarak kısa vadede çözüm üretebilirsiniz. Taşınma veyabulma/iş değiştirme gibi konular birbirini tetikleyebilir; vereceğiniz karar iki noktadaki düzeninizi değiştirebilir.

29 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabiki! Bugün, Balık burcu için ilişkiler ve iletişim odaklı bir gün olabilir. Sevdiklerinle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilir, duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Ayrıca bugün yakın çevrenle olan ilişkilerinde dikkatli olman gerekebilir, anlaşmazlıkların önüne geçmek için iletişim becerilerini kullanmalısın. Kendine zaman ayırmayı unutma, iç huzuru ve denge için bugün kendinle baş başa kalabilirsin.

29 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Balık burcuysan, partnerinle beraber spora başlamak isteyebilirsiniz. Partnerinin kararlı duruşu motivasyonunu arttırıyor. Yeni çocuğu olan Balık burcuysan, çevrendeki kişilerin yönlendirme yapmasından rahatsız oluyorsun. Onları net bir dille uyarmak isteyebilirsin. Eşinin sana destek olması seni mutlu ediyor.

29 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karar verme yetinize güvenmelisiniz. Bunu geliştirmek için kenarda fırsat beklemek yerine karşılaştığınız konular üzerinde değerlendirme yapmayı deneyebilirsiniz. Kalp sağlığınızı olumsuz yönde etkilemeyecek egzersizlere zaman ayırabilirsiniz.

29 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yeni ve farklı şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar fikirsel düzeyde sizi zorlayabilir. Yabancılarla ilgili konularda beklemediğiniz riskler söz konusu olabilir. İşlerinizde dikkatsizlik yapmayın. Yolculuk planlarınızda değişiklikler söz konusu olabilir.

29 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı istediğiniz şekilde yaşamalısınız. İsteklerinizi ön planda tutmak için dostlarınızla konuşmalı ve yardım almaktan çekinmemelisiniz.

29 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hislerin yoğun olacak ancak mantık gerektiren konularda da kendini doğru ifade edebileceksin. Sakin ve huzurlu bir hafta geçirmek için ayağını yere daha sert basman gerekebilir bugün. Hedeflerine ulaşmak için ısrarcı olmalısın.

28 Şubat 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün sizi, hedeflerinizi ve önceliklerinizi ön plana çıkarıyor. Bir konuya yeni bir bakış açısı gelebilir ve sizi yeni bir yola yönlendirebilir. Bir projenin veya planın sonuçlarını daha net görüyorsunuz ve bazı ayrıntıları yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Gün, sizi arkanızda bırakmanın daha iyi olacağı bir sorunu fark etmeye motive eder. Bugün olayların olumsuz yönlerini görmek biraz daha kolayancak çok geçmeden bir dengeye ulaşacaksınız. Bu, hayatınızın zayıf veya savunmasız alanlarını tanımanın zamanıdır, böylece ileriye dönük olarak neyin güçlendirilmesi gerektiğini kesin olarak bilirsiniz.

29 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu bir şekilde ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek sizin elinizde olan bir şey. Sadece sözlü ifadelerinizde dikkatli olmak zorundasınız.

29 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınız sorunsuz devam ediyor ama bu ille de mutlulık demek değildir. Siz işlerin yapılmasını sağlamak ve diğerleri ile çalışmak için yollar bulmak için çalışıyorsunuz. İstikrarla hedeflerinize yaklaşın ve pratik sonuçlar arayın. Bu fırsattan yararlanın.

29 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatler ön plana çıkabilir ancak sağlık sorunlarına dikkat etmeniz tavsiyedir. Gününüz şahane geçsin.

29 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutum ve davranışlarınızdaki değişiklik zaman zaman birlikte olduğunuz kişiyi şaşırtıyor. Bu konularda aranızda sorun çıkmasını istemiyorsanız, ona bu konuda yardım etmeli, bir denge tutturmalısınız. Yoksa onun güvenini kaybetmeniz mümkün. İşinizde enerjik olun ve hızlı hareket edin. Riskleri göze alarak kaybetmekten korkmayın. Kaybedeceklerinizi daha sonra fazlasıyla geri alacaksınız. Geçmişte ciddiye almadığınız bir para sorunu, bugün karşınıza yeni bir boyutuyla çıkabilir.

29 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 23' 02" R
Ay
İkizler
07° 58' 07" R
Merkür
Koç
23° 11' 44"
Venüs
Boğa
12° 23' 05"
Mars
Koç
06° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 07' 31"
Satürn
Balık
17° 20' 31"
Uranüs
Boğa
22° 52' 48"
Neptün
Balık
29° 10' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
21° 10' 05"
Lilith
Başak
24° 21' 46"
True Node
Koç
15° 14' 58"
Son Güncelleme : 09/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>