Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri gereğinden fazla zorlamamaya çalışın.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin. Daha temkinli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinizi elde edemeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öngörü kabiliyetinize güvenmeli ve bunu geliştirmelisiniz. Analiz ve araştırmalar, bunların sonuçlarını bulmak ve bu alanda ilerleyeceğiniz işler edinmek bu gelişime katkı sunabilir. Bu sayede hiçbir hissin ve düşüncenin, aklınızda ve hayatınızda boşuna yer etmediğini daha net göreceksiniz.

4 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, elbette! Bugün sizin için iletişim ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmek konusunda güçlü olacaksınız. Bugün yeni insanlarla tanışabilir, etkileyici ve keyifli konuşmalar yapabilirsiniz. Olumlu enerjiniz çevrenizdeki insanlara da yansıyacak. Keyifli bir gün geçireceksiniz.

4 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşka kalbi yaralı bir Balık burcuysan, tanışacağın kişinin ilgisi hoşuna gidebilir. Aşkla ilgili her ne kadar korkuların olsa da kalbinin atmasını durduramayacaksın. Arkadaşların arasında meydana gelen problemleri çözmek isteyeceksin. Bu, büyük bir yüzleşmeyi beraberinde getirebilir.

4 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanlarla neden sorun yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Bir belirsizlik hissettiğiniz, aklınızda şüpheler oluşturan konular varsa bunları gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ve karşınızdaki insanı sıkıştırmadan bunu yapmak için akşam saatlerini tercih etmeniz daha doğru olabilir.  

4 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça dikkat çekici bir gündesiniz. Hafta sonu olmasına karşın hedeflerinize odaklanmanız faydalı olacak. Gelecek yönünde daha fazla düşünebilirsiniz.

4 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğal bir gerginlik süreci ile karşı karşıya kalabilirsiniz ancak bu süreç hem geçici hem eğiticidir. Kriz yönetimi konusundaki başarınıza odaklanmalısınız.

4 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hoşlandığın kişi ile keyifli vakitler geçirebilir ve bu kişinin ilgisini kazanmak için güzel bir muhabbet başlatabilirsin. Bu kişi ile arandaki iletişimin artması, günün daha iyi geçmesini ve kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

4 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün tutkunuzla bağlantı kurmak ve onu baskı veya stres olmadan takip etmek iyi gelebilir. Elbette günün enerjileri bazı noktalarda inatçıdır ve hangi yolu seçeceğinize veya hangi dürtüyü takip edeceğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca kişisel çıkarlarınız ile birine olan bağlılığınız arasında kalmış hissedebilir veya kendi yolunuza gitmeyi istemekle işbirliği yapmak arasında bocalayabilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayan insanlara güvenmeniz gerekebilir. Bunun gibi etkileşimler bazı gizli arzuların ortaya çıkmasına neden olabilir.

4 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatında bolluğun akışı var. Gelecek vadeden bir girişim de bulunuyorsun. Önemli doküman ya da kontratlar seni bekliyor. Senin adına dengeli ve ılımlı olma zamanı. İşbirliği ve sadakat ile mükemmel zamanlamayı bekle. Becerikli işlerin birer birer ödüllendiriliyor. Bir konu hakkında öğrenilmesi gereken ne varsa da çok yakında öğreneceksin.

4 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

4 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz ancak kendinize ait sorumluluklarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman günübirlik ilişkilerin özlemini duysanız da, şu anda yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Onun kıymetini bilin! Mutluluğu uzaklarda aramayın. İş yerinde teknik bir konuda sorun yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor. Para konusundaki sorunları bu kadar çok önemsemeniz için aslında hiçbir neden yok. Bu aralar içtiğiniz şeylere dikkat etmeli, soğuk gıdalardan uzak durmalısınız. Boğaz ağrıları ve ses kısılmaları bir süre sizi uğraştırabilir.

4 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 52" R
Ay
Koç
14° 27' 52"
Merkür
Koç
20° 03' 10"
Venüs
Boğa
07° 50' 38"
Mars
Koç
04° 00' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 02' 53"
Uranüs
Boğa
22° 39' 59"
Neptün
Balık
29° 04' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 05"
Lilith
Başak
23° 57' 14"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>