Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlık Konuların Ön Planda Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmanın daha doğru olabileceğini unutmamanız gereken bir gündesiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Zaman zaman zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali de var. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili ufak tefek olumsuzluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Beklentilerinizin de değişiklik gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toplulukla hareket edeceğiniz bir gün olabilir. Gerek sosyal gerekse ticari amaçla olsun, sizi bir noktadan diğerine taşıyacak tüm imkanlara kapılarınızı açmalısınız. Bugün isteklerinizi duyurmanın ve elde etmenin yeni yöntemlerini öğrenebilirsiniz.

6 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızla baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp içsel denge ve huzur arayışı içinde olabilirsiniz. İç sesinizi dinlemek ve kendinizle ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilir, yakın ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Enerjinizi iyi kullanarak içinizdeki dinginliği dış dünyaya yansıtabilirsiniz.

6 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Balık burcuysan, görüşlerini paylaşırken, karşındaki kişinin de düşüncelerini göz ardı etmemelisin. Farkında olmadan fazla baskın davranıyor olabilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir Balık burcuysan, rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var. İlaçlarını düzenli kullandığından emin olmalısın.

6 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Paylaşım yapılması gereken konularda adil olmak sizin önceliğiniz olabilir. Bunu önceliği yapmayan kişilere karşı durmanız gerekebilir. Miras ve ekonomik planlarla ilgili konularda hayatınızı değiştirecek atılımların fırsatını bulabilirsiniz.

6 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi sağlam temeller üstüne kurmak için mücadele vereceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde değişiklikler olabilir.

6 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakinleşmeyle beraber aşk hayatınızda da tekrar olumlu adımlar atılacaktır. Geçmişinize bir sünger çekmeniz gerektiğini fark ettiniz ve geleceğe umutla bakabilme fırsatı yakaladınız.

6 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinde, sakin ve huzurlu bir şekilde vakit geçirmek sana iyi gelebilir bugün. Bir süredir farklı insanların neler yaptığını düşünerek onlardan ilham alıyor olabilirsin. Bugün ise kendine odaklanmalı ve ne istediğine karar vermelisin.

6 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, her zamankinden daha cesursunuz ve gecikmiş olabilecek duygusal bir konunun sorumluluğunu üstlenmeye çok hazırsınız. Eğer son zamanlarda bir konuda kararsızlık hissiyle boğuştuysanız artık nasıl ilerleyeceğiniz konusunda daha netsiniz. Önceliklerinizi ve hedeflerinizi net bir şekilde görüyorsunuz. Her şeyi yoluna ve düzenine döndürmek için oldukça motive olabilirsiniz. Bu günlerde düşünecek çok şey var ama artık tüm artıları ve eksileri tartmak yerine harekete geçme eğilimindesiniz. Duygusal yaşamınızda cesur olmak da oldukça işe yarar.

6 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz iyi bir neden olmadan boğulduğunuzu hissediyorsunuz. Ruhsal ya da sosyal ideallerinizi yeniden değerlendirin. Meditasyon veya dinlenme yoluyla ruhunuzu yenileme yolları bulun. Ahlakınızı gözden geçirin. Önemli kararlar, görüşmeler ya da uzun vadeli taahhütleri erteleyin.

6 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

6 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tekrar gözden geçirmen gereken planlar var. Kötü bir zamanlama varsa eğer yaratıcılığının gücünü kullan. Üst kalitede bir işin de bu aralar onaylanıyor. Grup çalışmaları senin için daha elzem olacaktır.

6 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerden dolayı partneriniz ile aranızda sorunlar var. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu gün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışmalısınız. Mesleğinizde biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz

6 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 22"
Ay
Kova
26° 14' 10"
Merkür
Koç
17° 54' 43"
Venüs
Boğa
03° 44' 48"
Mars
Koç
01° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 41"
Satürn
Balık
16° 46' 10"
Uranüs
Boğa
22° 28' 29"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 02"
Lilith
Başak
23° 35' 06"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>