Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Telafi Ediyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha sakin bir yol tercih etmeniz gerekiyor. Fırsatlar üzerindeki etkinliğinizin tam da istediğiniz şekilde sonuçlanma ihtimali var. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gün.

Çabalamaya devam etmeli ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza neler katacağınızı düşünmelisiniz. Bunu yapmadıkça hem kazanç elde edemiyor hem de bunun için üzülüyorsunuz. Gündeminizi değiştirirseniz günleriniz de değişir.

7 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjinizi yüksek tutmaya özen gösterin. İçsel huzurunuzu koruyarak, karşınıza çıkabilecek zorlukları aşabilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. İletişimde nazik ve anlayışlı olmak, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlayabilir, iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Bugün, sezgilerinize güvenerek kararlar alabilir ve doğru yolda ilerleyebilirsiniz. Ayrıca, kendinizi motive etmek için zaman ayırmak ve hedeflerinize odaklanmak da faydalı olacaktır.

7 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tek başına mücadele etmekten yorulduğunu fark edebilirsin. Yaşadığın zorlukları geride bırakarak üzerindeki ataletten kurtulmak isteyeceksin. Çalışan bir Balık burcuysan yoğuntempondan dolayı aileni ihmal ediyor olabilirsin. İşlerini bir köşeye bırakıp ailenle vakit geçirmek isteyeceksin.

7 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal durumunuz bazı sınırları aşmanızı zorlaştırabilir. Ücretsiz ve kısıtlaması bulunmayan programlar ve yerleri araştırarak kısa vadede çözüm üretebilirsiniz. Taşınma veyabulma/iş değiştirme gibi konular birbirini tetikleyebilir; vereceğiniz karar iki noktadaki düzeninizi değiştirebilir.

7 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde sonuçlanmalar gecikebilir. Gizli kalan şeyler olabilir. Gün içindeki boşluklarınızı sanatsal konularla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizden istediğiniz yardımı alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Kendinizi daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz.

7 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Endişelerinizi bir kenara bırakmalı ve hayatın güzelliklerine adapte olmalısınız. Hayatın güzelliklerine odaklanmak ve endişeyi heyecanı dönüştürecek yeteneğiniz var.

7 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini tükenmiş hissedebilirsin bugün. Ancak kolayca bırakmak yerine kendini birazcık daha zorlaman gerekecek. Güzel sonuçlar elde etmeye bu kadar yakınken kendini koyvermemeli ve daha sağlam durmalısın.

7 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, cesaretiniz bugün oldukça yüksek. Gün, jestler ve eylemler için sözlü ifadelerden daha iyidir. Zihninizi meşgul edecek ve ruhunuzu tazeleyecek bir şeyle karşılaşabilirsiniz. Bugün sizi sakinleştiren ve iyileşmenize yardımcı olan faaliyetleri teşvik eder. Kendinize rahatlama izni verin ve endişe gibi sınırlayıcı zihinsel durumlardan kurtulun. Daha yaratıcı tarafınızdan yararlanıp ona parlama şansı vermenin zamanı geldi. Sizi geride tutan zihinsel ipleri bir kez kopardığınızda hayatınızın vardığı noktaya siz bile şaşırabilirsiniz.

7 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Siz para harcamayı çok seviyorsunuz. Özellikle zevklerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz.

7 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

7 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz ancak seyahat veya iletişimde aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerden dolayı partneriniz ile aranızda sorunlar var. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu gün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışmalısınız. Mesleğinizde biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz

7 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 01" R
Ay
Balık
11° 37' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 36"
Venüs
Boğa
05° 04' 21"
Mars
Koç
02° 16' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 48"
Satürn
Balık
16° 51' 39"
Uranüs
Boğa
22° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 00' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Başak
23° 42' 16"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>