Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Eskiye Özlem Duyuyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken yanlış anlaşılma ihtimaliniz var. Daha anlaşılabilir bir dil kullanmaya çalışın. Dengeleri çok fazla zorlamamanız gerekiyor.

Beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tercihler konusunda daha dikkatli ve dengeli olmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Adım adım ilerlemeyi biraz daha öncelik haline getirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sınırlarınız belirgin olmalıdır. Bu sadece çevrenizdeki insanların görmesi için değil kendinizin de fark etmesi içindir. Bugün farkında olmadığınız ya da görmezden geldiğiniz durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir; sorumluluğunu almaktan kaçınmayın.

9 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızın dalgalanabileceği bir gün olabilir. İçsel huzuru ve dengeyi sağlamak için meditasyon ya da yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Ayrıca içsel sesinizi dinlemek ve duygularınızı ifade etmek için uygun bir zaman. Sevdiklerinizle olan iletişiminize de dikkat etmelisiniz, anlayışlı ve sabırlı olmak ilişkilerinizi güçlendirecektir. Unutmayın ki sizin sağlığınız ve mutluluğunuz her şeyden önemli.

9 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. İş arayan Balık burcuysan, hiç beklemediğin bir anda sürpriz birteklifi alabilirsin. Hayallerine adım adım yaklaşmış olman seni mutlu ediyor. Görüşmek istemediğin kişilerle karşılaşabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan eski sevgilini özlediğini fark edebilirsin. Onunla iletişime geçmeye karar vereceksin.

9 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sınırlarınız belirgin olmalıdır. Bu sadece çevrenizdeki insanların görmesi için değil kendinizin de fark etmesi içindir. Bugün farkında olmadığınız ya da görmezden geldiğiniz durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir; sorumluluğunu almaktan kaçınmayın.

9 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi kişisel konularda daha hareketli kılıyor. Ancak aceleci davranmamalısınız.

9 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda daha verimli olabilmek için kendinizi iyi ifade edin. Sizden başka hiç kimse sizin duygularınızı tam olarak anlayamaz, yargı hakkı vermemelisiniz.

9 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kelimeler, kendini ifade etmede çok yeterli olmayabilir. Kendini daha iyi anlatmak için mimiklerine ve hareketlerine dikkat etmelisin. Bu sayede çok daha iyi bir iletişim kurman mümkün. Hislerinin artacağı bir gündesin.

9 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün insanlar size, sözlerinize veya fikirlerinize yöneliyor. Şimdi hayatınızdaki önemli bir kişi sizinle aynı fikirde olabilir veya bir şekilde sizin yanınızda olabilir. Etrafınızda olup bitenlerden pek çok şey öğreniyorsunuz ve başkalarının konuşmalarının konusu olabilirsiniz. Nitekim şu an kolay etkilenebilir, hassas bir durumdasınız ve eğer son zamanlarda kendinizi kaybolmuş hissediyorsanız, bu duygu artık artabilir. Eğer durum buysa, size yardımcı olacak şeylerin peşine düşün.

9 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacak, sosyal yapınızı destekleyici işler yapmak isteyeceksiniz fakat, istediğiniz ortamı yakalamanız biraz zor olacaktır. Duygusal özelliğiniz ön planda olacak.

9 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

9 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz ancak seyahat veya iletişimde aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızı düzeltmek için, ilk adımı o sizden, siz ondan bekliyorsunuz. Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Tek eksiğiniz cesaret! Kariyerinizle ilgili projeleri hayata geçirmek için çalışma arkadaşlarınızın fikirlerine önem verin. İş yerinizde bugün bazı beklenmedik olumlu sürprizler var. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para durmuyor. Ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Ayaklarınızı üşütmemeye özen gösterin.

9 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 01" R
Ay
Balık
06° 56' 03"
Merkür
Koç
18° 19' 56"
Venüs
Boğa
04° 40' 14"
Mars
Koç
02° 01' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 13"
Satürn
Balık
16° 49' 60"
Uranüs
Boğa
22° 31' 05"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 33"
Lilith
Başak
23° 40' 06"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>