Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevreni Uyarıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hata yapmaktan kaçınmamalısınız. Çabalamaya devam edin. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Etkin adımlar atmaktan kaçınmayacaksınız. Her türlü problemi yavaş yavaş ortadan kaldırmaya başlıyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmaıdğınız sürece istediklerinize ulaşmanız daha da kolay olmaya başlayacaktır.

Parasal durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Her şeyin yavaş yavaş gelişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hatalarınızla ya da eksiklerinizle karşınıza gelen insanlar olabilir. Kendinizi aklamaya çalışmak, yetersizlik hissine kapılmak yerine bu insanlara farklı cevaplar vermelisiniz. Paylaşmak, fikirlerini ortaya koymak konusunda doğru insanları seçmeniz gerektiğini anladığınız bir gündesiniz.

8 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak zorlandığınız konuları netleştirmek ve içsel barışı sağlamak için fırsatınız olabilir. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı dengelemek ve içsel huzuru sağlamak için fırsatlar yaratabilirsiniz. İletişim konularında daha dikkatli olmaya çalışmalı ve karşı tarafa anlayışlı bir şekilde yaklaşmalısınız. Kişisel gelişiminiz ve ruhsal denge sağlamanız için önemli bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

8 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir akrabanın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar seni çok şaşırtıyor. Bu kişiyi sert bir dille uyarabilirsin. Sen karşındakini ne kadar düşünmeye çalışsan da bu konuşma aranızın açılmasına neden olabilir. Boşanma aşamasında olan Balık burcuysan, eski eşinle mal ayrımları için tekrar yüz yüze gelmen gerekebilir.

8 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Profesyonel ya da gönüllü olarak destek, danışmanlık vermeniz gerekebilir. İşiniz ve uğraşlarınız bu yönde değilse bile bu yönünün getirilerinin farkında olacağınız bir gündesiniz. Çevrenizin söylemleri, ifadeleri size ilerlemek ve kendinizi geliştirmek için için yeni bir nokta oluşturabilir.

8 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Size destek veren ve rahatlatan koşullar olduğu söylenemez. Belirli konularda kafanız karışık olabilir. Özellikle geçmişle ilgili deneyimlerin yeniden gündeme geldiği şartlar sizi hassas kılacaktır. Biraz kendi iç sesinizi dinlemeniz ve kabullenme içinde olmanız gerek. Eğitimle ilgili çalışmalarınız hızlandığı bu süreci olumlu değerlendirme şansı bulabilirsiniz.

8 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile hayatınızdaki çözümler için bazen kontrollü olmak yerine ailenizdeki diğer kişilere de karar vermeyi bırakmak sizlere rahat hissettirecektir.

8 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini yorgun hissedebilirsin bugün. Kendini ifade etmek, bazı işlerin üstesinden gelmek seni yorabilir. Vücudunun dengesini sağlamak senin için önemli olacak. Çok fazla işi aynı anda halletmeye kalkmamalısın bugün.

8 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün sorumluluklarınıza öncelik vermek ve odaklanmak her zamankinden daha kolay. Ailenizi bir araya getirecek bir davet düzenlemek veya katılmak için mükemmel bir durumdasınız. Ayrıca bugün iç huzurunuzu bulmaya yönelik hedefler üzerinde çalışabilirsiniz. Sahip olduklarınızla yetinmek sağduyulu olmayı ve sabrı hayatınıza dahil eder ki bu da sizi başarıya götürüyor gibi görünüyor. Yaşamınız ve özellikle kişisel konular hakkında daha fazla disiplin içeren kararlar alınabilir.

8 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gündesiniz ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Farklı fikirde olan kişilerle aranızda problemler oluşabilir. Dikkatli olun.

8 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

8 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha fazla sosyal sorumluluk hissediyorsunuz. Hassasiyetiniz artıyor ve siz eylemlerinizin karşılığını beklemeksizin başkalarını düşüneceksiniz. Eğer egonuzu göz ardı ederseniz, kolayca soyut konuları kavrayabilirsiniz. Eğer çalışırsanız rüyalarınızı gerçek yapabilirsiniz.

8 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjik bir gün sizi bekliyor.Çok istediğiniz bir şey var, onun için çaba harcayacaksınız. Hiç önemsemediğiniz biri, kalbinize girmek için çareler arıyor! Ummadığınız bir anda kendinizi güzel bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni fikirler ve projelerle kendinizi ortaya koyacaksınız. Gününüz oldukça yoğun geçecek ama verimli çalışmalar sizi bekliyor. Karşınıza çıkacak para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Uykusuzluk performansınızı etkiliyor.

8 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 56" R
Ay
Balık
19° 34' 05"
Merkür
Koç
18° 52' 10"
Venüs
Boğa
05° 44' 54"
Mars
Koç
02° 41' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 31"
Satürn
Balık
16° 54' 26"
Uranüs
Boğa
22° 34' 06"
Neptün
Balık
29° 01' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 28"
Lilith
Başak
23° 45' 55"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>