Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygularını Açığa Çıkarıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İlişkinize odaklanmanın tam zamanı.

Daha sabırlı olmaya çalışın. Fırsatları daha net değerlendirmeniz gerekmekte. Sorunları geride bırakmanın yollarını aramanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Abartılı harcamalardan uzak durmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gönlünüzce harcama yapmak isteyebilirsiniz. Hesabını bilen, ne istediğinizden emin olan biri olarak bunu yapmak sizi kaçamaklardan, kontrolsüz harcamalardan koruyacaktır. Kendinize bu duruşu yakıştırın, hayatınızın ilerleyen dönemlerinde de bunun kazanımlarını görebilirsiniz.

11 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Balık burcu insanları için duygusal anlamda yoğun bir gün olabilir. İçsel çatışmalarınızı anlamak ve çözmek için zaman ayırmak önemli olabilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek, duygularınızı paylaşmak ve destek almak sizi rahatlatabilir. Duygusal dengeyi korumaya özen gösterin ve içsel huzuru sağlamak için meditasyon ya da yoga gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Bugün, duygusal olarak hassas olabilirsiniz ancak bu duyguları yönetmeyi başarabilirsiniz.

11 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını, biraz daha açığa çıkarabileceğin bir gündesin. Çalışma arkadaşlarından biri senden bugün yardım isteyebilir. Bu isteği senin isteklerine ters düştüğü için reddetmek zorunda kalabilirsin. Ayrıca sürekli hareket halinde olduğun bir işte çalışıyorsan, günün yoğunluğundan mesainin nasıl bittiğini anlamayabilirsin.

11 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öngörü kabiliyetinize güvenmeli ve bunu geliştirmelisiniz. Analiz ve araştırmalar, bunların sonuçlarını bulmak ve bu alanda ilerleyeceğiniz işler edinmek bu gelişime katkı sunabilir. Bu sayede hiçbir hissin ve düşüncenin, aklınızda ve hayatınızda boşuna yer etmediğini daha net göreceksiniz.  

11 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde sinirli tavrınız etrafınızdakileri incitebilir. Gün içinde uğraştığınız konularda risk almanız gerekebilir, dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili olaylar önem kazanacaktır. Akşam saatlerinde gizli koşullar söz konusu.

11 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar karşı cinsli aşkta yapacağınız yeni açılımlar başarılı olabilir ancak yine de dikkatli ve birbirinizi tanımaya yönelik olmalısınız. Sakin kalmakta fayda var.

11 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olup biteni incelemek ve sonuçlara dikkat etmek için iyi bir gün olacak. Bazı konularda fikrini oluşturmak ve yeni kararlar almadan önce durumları iyi analiz etmen gerekecek. Günü sakince geçirmek sana daha çok yarayacak.

11 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık bugün hayata yeni bir başlangıç ​​yaptığınız hissine kapılabilirsiniz. Şimdi değişiklik yapma ve hayatınızı istediğiniz yere yönlendirme konusunda daha güçlü hissediyorsunuz. Elbette, daha dikkat çekicisiniz ve bu enerjiyi iyi bir şekilde kullanmak için iyi bir zaman. İnsanlar sizi takdir ediyor ve tavsiyeleriniz için sıklıkla size başvuruyor. Gün, ilerlemek için neyi değiştirmeniz, arkanızda bırakmanız veya ayarlamanız gerektiği konusunda size daha güçlü bir fikir verir. Bir durumun gerçeğine ya da özüne ulaşmak istediğiniz için şimdilik anlamsız ya da yüzeysel konuşmalarla pek ilgilenmiyorsunuz. Aradığınız cevaba çok yakınsınız!

11 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız çevrenizde, sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine, beklemeyi yeğlemelisiniz. Bu dönem yolculuklar, söz konusu olacaktır.

11 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

11 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, maddi kazançlarınızla ilgililenebilirsiniz. Sağlık, hastane konuları gündeme gelebilir.

11 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor fakat henüz beklediğiniz sonuç gerçekleşmedi. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu harekete geçmek için çok fazla düşünmeyin. İşinizle ilgili bir konuda çıkış yolu arıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalamanız sinirlerinizi gerebilir. Bugün beklediğiniz parasal gelişmeler ile ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

11 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 58" R
Ay
Balık
10° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 05"
Venüs
Boğa
04° 59' 13"
Mars
Koç
02° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 50"
Satürn
Balık
16° 51' 18"
Uranüs
Boğa
22° 31' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Başak
23° 41' 48"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>