Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kısıtlanmış Hissediyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başaramadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olma ihtimali de var.

Mesleki zorluklara çok fazla takılı kalmamaya çalışın. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlama şansına sahipsiniz. İstediklerinize ulaşmanız pek zor olmayacaktır.

Maddi durumunuzla ilgili belirsizlikler gündeme gelse de üstesinden gelme şansınız var. Çok sorun yaşamadan ve sıkıntıya girmeden süreci değerlendirme şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza hükmeden konuların ve insanların farkında olmalısınız. Size sadece duymak istediklerinizi söyleyen kişiler gerçek dostunuz değildir. Oyalanmak, geçiştirmek değil bu hayatı gerçekten yaşamak için insanlardan beklentilerinizi ve onlara yaklaşımlarınızı değiştirmelisiniz.

13 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan fazlasıyla hassas olabilirsiniz. Kendinizi biraz korunmasız hissedebilirsiniz. Ancak içgüdülerinize güvenerek, duygusal dengeyi sağlamak için adımlar atabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanabilir ve duygusal zekanızı kullandığınızda çözümler bulabilirsiniz. Kararsız kaldığınız durumlarda iç sesinizi dinlemek size yardımcı olabilir. Bugün, hayal gücünüzü ve duygularınızı takip etmek size olumlu sonuçlar getirebilir.

13 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki kişilerin özel hayatına saygı duymasını beklemen seni biraz yorabilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgiline karşı güven arayışın devam ederken birlikte girdiğiniz ortamlarda öne çıkma ihtiyacı duyabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Balık burcuysan, farklı alanlara da yönelme ihtiyacı hissedebilirsin. Öte yandan bugün kendini fazlasıyla kısıtlanmış hissedebilirsin.

13 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplulukla hareket edeceğiniz bir gün olabilir. Gerek sosyal gerekse ticari amaçla olsun, sizi bir noktadan diğerine taşıyacak tüm imkanlara kapılarınızı açmalısınız. Bugün isteklerinizi duyurmanın ve elde etmenin yeni yöntemlerini öğrenebilirsiniz.

13 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda otorite figürleriyle ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda alacağınız desteklerle daha rahat bir gün geçirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde harcamalar yapabilirsiniz.

13 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün en şanslı burçlarından bir tanesi sizlersiniz. Hayatınızın bugün akışta olduğunu derinden hissedebilirsiniz. Maddi imkanlarınızın artacağı bir güne giriyorsunuz.

13 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortada sıkıntı yaratan bir mevzunun kaynağını bulup çıkarabilirsin bugün. Bu da bu tür durumları düzeltmek için sana güzel bir fırsat verecek. Sorun çözmede bugün çok iyi olacaksın. Etrafında sana sıkıntı çıkaranlarla başa çıkabilecek kabiliyetin olacak bugün.

13 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün yeni fikirlere, yeni yöntemlere veya yaklaşımlara açık olabilirsiniz ancak bu zihniyet, rutinin özellikle sıkıcı görünmesine neden olabilir. Bir şeyleri düzene sokmak için verdiğiniz emekleri bozmaktan kaçının! Demek istemediğiniz bir şeyi söylemenin gereksiz sorunlara yol açabileceği bir zaman olabilir. Kendinizi yavaşlatmaya ve odaklanmaya çalışın. Neyse ki eski sorunları yönetmenin tatmin edici yolları bugünün ilerleyen saatlerinde kolaylıkla karşınıza çıkıyor. Özgür hissetme arzusu güçlüdür ve bunu yapma konusunda akıllısınız.

13 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bireyselliğinizi ilan etmenin zevkini tadabilirsiniz. Sizi rahatsız eden duyguların açıklık kazandığını hissetmeniz için birçok neden karşınıza çıkacaktır. Maddi konularda radikal çözümlerlehayatınızın sınırları genişliyor.

13 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

13 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, eğitim, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz ancak tartışmalara, kazalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

13 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın

13 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 58" R
Ay
Balık
00° 46' 36"
Merkür
Koç
18° 05' 11"
Venüs
Boğa
04° 08' 24"
Mars
Koç
01° 41' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 10"
Satürn
Balık
16° 47' 48"
Uranüs
Boğa
22° 29' 35"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Başak
23° 37' 14"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>