Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tercihlerin Netleşiyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket ederken daha dengeli ve sabırlı olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Elinize geçen fırsatları daha yakından takip etmelisiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki sorunları ve sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Önemsiz gibi görünen her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Doğru noktaya odaklanmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Yapabileceklerinizin farkına varmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinizi evinizde ağırlayabilirsiniz. Birbirinizi daha yakın tanıyacağınız, daha rahat hareket edeceğiniz bir ortamda bulunmak bazı engelleri aşmanızı kolaylaştıracaktır. Bugün sizi zaman zaman üzen yalnızlık hissini gömebilirsiniz.

15 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda huzurlu ve dengeli hissedebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dinginliği bulmak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Yakın çevrenizden destek alabilir ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmazlıklardan kaçınmak için açık ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanabilirsiniz.

15 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, iddialı olduğun konular üzerine tekrar düşünebilirsin. Çelişkili davrandığın meseleler bugün net bit tercihe dönüşüyor. Artık küçük detaylarda boğulmak istemiyorsun. Araba, gayrimenkul alış satışıyla ilgili araştırmalar yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, ummadığın kişinin aşk itirafıyla şaşkınlık içinde kalabilirsin.

15 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hatalarınızla ya da eksiklerinizle karşınıza gelen insanlar olabilir. Kendinizi aklamaya çalışmak, yetersizlik hissine kapılmak yerine bu insanlara farklı cevaplar vermelisiniz. Paylaşmak, fikirlerini ortaya koymak konusunda doğru insanları seçmeniz gerektiğini anladığınız bir gündesiniz.

15 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular önemli gündemler olabilir. Gün içinde teknik konularda sıkıntılar olabilir. Kardeşleriniz zamanınızı alabilir. Gün içinde kendinizi doğru ifade etmeye özen gösterin. Tartışmaları fazla uzatmamakta fayda var. Bazı konularda farkındalık yaratmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle birlikte program yapmak size iyi gelecek.

15 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda başarıyı yakalayamadığınızı hissetmenizin temel nedeni aynı hataları yapmanız olacak. Bugünlerde geçmiş karmalarınız tekrar gündeme gelebilir.

15 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hislerine daha çok güvenmelisin. Bildiğini düşündüğün konularda yanılsan da hislerin seni doğru kapıya çıkaracak. Hem kendine hem de etrafındakilere destek olmak için kendine inanmalısın bugün.

15 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün harcama ve tasarruf alışkanlıkları da dahil olmak üzere mali durumunuzu analiz etmek için mükemmel bir zaman. Bazen para ya da pratik konularda endişelenebilirsiniz ancak bu aynı zamanda tavsiye almak ya da mali durumunuzu çözmek ve düşünmek için de iyi bir dönemdir. Maddi konular bir yana, değer verdiğiniz şeyler hakkında düşünmeye ve konuşmaya daha yatkınsınız. Pratik ve mantıklı düşünmenin ve kaynaklarınıza daha fazla dikkat etmenin faydasını görürsünüz. Baskılar ve üretken olmak isteyen zihniyetiniz nedeniyle iletişimlerinizde biraz sert olabilirsiniz.

15 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü Venüs’ün burcunuzda ilerlemesi aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmemelisiniz.

15 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

15 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zor bir durumun sonu geliyor ve işler yoluna giriyor. Sonrasında seyahate çıkıyorsun. Seni bekleyen başarılı zamanlar var. Sana sunulan fırsatları güvenle kabul et. Tuttuğunun altın olması var. Zorlu bilgilere ulaşacaksın. Lütfen hayatında her daim sevgiyle kal.

15 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde elinizi attığınız her şeyin ters gitmesi sizi gerginleştiriyor. Yaşadığınız aşk hızını yitirmiş ve monotonlaşmış durumda. Üreticiliğiniz durmuş ve ilişkiniz üzerinde baskı yapıyor. Tüm bunlara rağmen kısa bir süre sonra bunları aşacak ve eski mutluluğunuza döneceksiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Ufak diye önemsemediğiniz sağlık problemleri başınızaaçabilir.

15 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Aslan
04° 42' 43" R
Ay
Koç
23° 25' 06" R
Merkür
Başak
00° 55' 53" R
Venüs
Aslan
19° 08' 18" R
Mars
İkizler
04° 23' 60"
Jüpiter
İkizler
13° 32' 09"
Satürn
Balık
18° 49' 04"
Uranüs
Boğa
26° 42' 42"
Neptün
Balık
29° 46' 07"
Plüton
Kova
00° 46' 31"
Chiron
Koç
23° 32' 03"
Lilith
Terazi
03° 05' 15"
True Node
Koç
08° 48' 09"
Son Güncelleme : 27/07/2024 09:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>