Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hayata Yaklaşımın Değişiyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edin.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Başarıya odaklanmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler de gündeme gelebilir. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Okuma alışkanlığınızı düzenli hale getirmek için teknolojinin imkanlarından faydalanabilirsiniz. Kitap okumak ve çalışmak istediğiniz durumlar sosyal mecraların ve kurulan araçların desteği, anladıklarınızı kullanabileceğiniz alanlar bulmanızı sağlayabilir. Çizginin dışına çıkmak zihninizin daha nitelikli çalışmasına yardımcı olacaktır.

14 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi duygusal anlamda hassas hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmazlıklardan kaçınmaya özen göstermelisiniz. Sevdiklerinize karşı daha anlayışlı ve sabırlı davranarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. İş hayatında ise dikkatinizi dağıtabilecek konulardan uzak durarak, hedeflerinize odaklanmalısınız. Sağlığınıza özen göstermeye devam etmelisiniz.

14 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün cesaret gerektiren konularda geri planda kalabilirsin. Kendini geliştirmek adına mesleki kurslara yazılabilirsin. İş arayışında olan bir Balık burcuysan, beklemediğin birteklifiyle karşılaşabilirsin. Hayata olan yaklaşımın eskisinden çok farklı. Bugün arkadaşlarına karşı duruşun çok özenli olacak. Eşin ya da sevgilin ile ufak çaplı kıskançlık krizleri geçirmene neden olan durumlar olabilir.

14 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza neler katacağınızı düşünmelisiniz. Bunu yapmadıkça hem kazanç elde edemiyor hem de bunun için üzülüyorsunuz. Gündeminizi değiştirirseniz günleriniz de değişir.

14 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. Ticari konularda daha mantıklı davranacağınız bir gündesiniz. Yatırımlarınızı akıllıca değerlendirebilirsiniz. Toprakla ilgili işleriniz çözüme kavuşabilir.

14 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de bugünlerde konsantrasyon problemi çeken gruplardansınız. Sürekli dalgınlık yaşayabiliyor, çoğu zaman işe bile odaklanamayabiliyorsunuz.

14 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fikirlerini etrafındaki insanlara açmak için iyi bir gündesin. Bir süredir bir kenarda izlediğin ve gözlemlediğin kişilerle bir şeyler paylaşmak onlarla arandaki iletişimin daha da iyi ve yapıcı bir hal almasını sağlayabilir. Fikrini söylemekten kaçınma bugün.

14 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün ruhsal olarak sakinleşmenize veya enerjinizi değerli amaçlara ve projelere yönlendirmenize yardımcı olabilir. Alacağınız birkaç tavsiye sizi sinir bozucu bir kararsızlık durumundan kurtarabilir. İnsanlar bugün özellikle fikir ve görüşlerinize her zamankinden daha fazla ilgi duyuyorlar ancak bu sizi bir şeylere aniden atlamaya yönlendirmemeli. Başkalarına ortak zemin ve benzerliklerin nerede olduğunu gösterme konusunda olağanüstü bir yeteneğiniz var. Günün enerjileri, çeşitli yararlı ve ilginç bilgileri öğrenmek için güçlüdür.

14 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güven ihtiyacı içinde olmanız yüzünden, elinizde olan imkanlarınızı kullanmak yorulmanıza neden oluyor. Sosyal yaşantınız gelişmeye devam ederken, mevcut durumlarınızı korumalı ve eski dostlarınızı kırmamalısınız.

14 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

14 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, eğitim, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Kalıcı ve önemli kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

14 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız fırtınalı bir dönemden geçiyor. Tartışmadan uzak durun ve şimdilik sorunun üstüne gitmeyin. Sorunu, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve neticede sizin incinmenizle sonuçlanır. Dürüstçe ve açık davranmanız ödülünüz olacak. Yakın çevrenizden sizi tenkit yağmuruna tutanlar çıkacak, içlerinden haklıları da var, yararlanmalısınız. Şu sırada uyarılara ihtiyacınız var. Maddi alandaki sıkıntıları daha rahat ve çabuk atlatmak için bir şeyler yapmalısınız

14 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 50' 12" R
Ay
Koç
29° 58' 49" R
Merkür
Koç
20° 52' 28"
Venüs
Boğa
09° 08' 38"
Mars
Koç
04° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 21"
Satürn
Balık
17° 08' 02"
Uranüs
Boğa
22° 43' 39"
Neptün
Balık
29° 06' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 33"
Lilith
Başak
24° 04' 15"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>