Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yenileniyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Tüm sorunları geride bırakmak için zamana ihtiyacınız var.

Şartlara uygun hareket etmeye çalışın. Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda yönetmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşam alanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Basit bir temizlik ya da düzenleme işi olsa da, kendinize yatırım yaptığınızı düşünebilirsiniz. Çünkü ev toplama, oturmaya hazır hale getirme becerisi sizi sosyal hayatta vedünyasında da destekleyecektir; yaptıklarınızın arka planını görmeye çalışın.

16 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak oldukça hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanızda derin düşüncelere dalabilir, duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp hislerinizi netleştirmek için sessiz ve sakin bir ortamda zaman geçirebilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmakta fayda var, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi güçlendirmek için duygularınızı açıkça ifade etmeyi deneyebilirsiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini sık sık geçmişi düşünürken bulabilirsin. Mesaiye kalmış bir Balık burcuysan,yerinde güvendiğin bir arkadaşınla fikirlerini paylaşabilir, destek görmek isteyebilirsin. Gün yenilenme günü. Bugün yaşam alanında,yerinde düzenlemeye gidebilir hayatında ki mevcut dağınıklıkları toparlamak isteyebilirsin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sınırlarınız belirgin olmalıdır. Bu sadece çevrenizdeki insanların görmesi için değil kendinizin de fark etmesi içindir. Bugün farkında olmadığınız ya da görmezden geldiğiniz durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir; sorumluluğunu almaktan kaçınmayın.

16 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evdeki konular ve değişiklikler sizi daha fazla meşgul edebilir. Karar vermekte zorlanabilirsiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda ve paranızı yönetebilmek için çok akılcı düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz. Kendinizin ve yapabilirliğinizin farkında olarak geliştirin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zaman senin için çok hızlı akabilir. Halletmen gereken meseleler için çok az zamanın olabilir. O yüzden her şeye hazırlıklı olmalı ve özellikle belgeler ile alakalı konularda dikkati elden bırakmamalısın.

16 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünün enerjileri sizi kendinize odaklanmaya teşvik eder. Yine de dikkatinizi sorumluluklarınıza çevirmenin bir yolunu da bulabilirsiniz. Merakınız da güçlüdür, bu bazen odaklanmanızı azaltabilir ancak aynı zamanda sizi ilginç konuşmalara ve etkileşimlere de yönlendirebilir. Gerçekte bu, gömülü hislerinizin farkına varmak için özellikle tatmin edici bir zaman olabilir. Hayatınıza ve ev dünyanıza daha fazla bağlılık gösterme isteği veya ihtiyacı olabilir. Bunun farkına varmak iyileştirici olabilir, kendinizi daha güvende ve kendinden emin hissetmenize yol açabilir.

16 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dargınlığı bırak ve mutluluk fırsatlarını yakala. Gereken esnekliği gösterirsen barış sana şimdi gelecek. Evrenle ve çevrenle daim barış için de olabilirsin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

16 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında bazı aksilikler gerçekleşebilir. Sağlıkla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde. Ancak bütçenizi de düşünün! Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz

16 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 13" R
Ay
Balık
11° 55' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 22"
Venüs
Boğa
05° 05' 54"
Mars
Koç
02° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 06"
Satürn
Balık
16° 51' 46"
Uranüs
Boğa
22° 32' 16"
Neptün
Balık
29° 00' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 42"
Lilith
Başak
23° 42' 24"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>