Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fikir Değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi biraz geriye çekebilirsiniz. Telaşlı bir ruh haliniz var. Sorun yaratabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız.

Çabalamaktan kaçınmayacak ve engelleri teker teker aşacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini unutmayın.

Maddiyatla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuklarınızla ilgilenebilir, beraber nasıl zaman geçireceğinizi planlayabilirsiniz. Ebeveyn sevgisi ve ilişkilerinin önemini kendinizden pay biçerek fark ettiğinizde onlara yaklaşımınız da değişecektir. Çekincelerinizi aşmak adına bu iyi bir yol olabilir.

18 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Balık burcu için duygusal ilişkilerde derinleşme ve anlayışın arttığı bir güne uyanabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas ve şefkatli olabilir, sevdiklerinize karşı daha anlayışlı davranabilirsiniz. Ancak, dikkatli olmanızda fayda var çünkü duygusal konularda bazı belirsizlikler veya karışıklıklar yaşanabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, içsel huzurunuzu ve dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak güzel gelişmeler elde edebilirsiniz.

18 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, su burcunda hareket ediyor. Uzun zamandır çalışma hayatı içindeysen, emek verip kazandığın parayı değerlendirmeyi düşünebilirsin. Yeni yatırımlar konusunda araştırmalar yapabilir, sık sık fikir değişikliği yaşayabilirsin. Bugün uzun zamandır aklında bulunan kişiyle iletişime geçmeye karar verip, dışarı çıkmayı teklif edebilirsin. Özel hayatın için atacağın bu adım sana kendini iyi hissettirebilir.

18 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gönlünüzce harcama yapmak isteyebilirsiniz. Hesabını bilen, ne istediğinizden emin olan biri olarak bunu yapmak sizi kaçamaklardan, kontrolsüz harcamalardan koruyacaktır. Kendinize bu duruşu yakıştırın, hayatınızın ilerleyen dönemlerinde de bunun kazanımlarını görebilirsiniz.  

18 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Birçok işi bir anda yapmak isteyebilirsiniz. Yeni konular sizi cezbedebilir. Duygusal açıdan çok rahat olmayan bir gündesiniz.

18 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kariyer konusunda sizi engelleyen şeylerin listesini yapmanız ve onları değiştirmek için neler yapabileceğinizi düşünmeniz size iyi gelecektir.

18 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşına çıkan zorluklarla kolaylıkla başa çıkabileceğin bir gün. Bugün algıların çok açık olacak ve sana nereden nasıl saldırılacağını bileceksin. O yüzden de önlem almak ve öne geçmek senin için daha da kolay olacak.

18 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün sizi kabuğunuzdan çıkarıyor. Bu noktada bazı korkularınızı kenara bırakırsınız ve benzersiz benliğinizi başkalarıyla daha fazla paylaşmaya hazır olursunuz. Gün size ilham almanıza ve hayal etmenize izin vermenizi hatırlatır. Manevi ihtiyaçlarınızı ihmal ettiyseniz bu, daha çok özlem duyduğunuz ve bu konuda bir şeyler yapmak istediğiniz bir dönem olabilir. Üretkenliğiniz, zihniniz dağıldıkça biraz zarar görse de biraz ilham ve hayal gücüyle bunu pekala telafi edebilirsiniz.

18 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengeyi bulmak için kendine objektif bak ve yeni bakış açıları kazan. Kararsızlık hayatını yavaşlatıyor. Hayatının her alanında sağlıklı ve huzurlu olarak dengeyi bulacaksın, merak etme.

18 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

18 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk konularına odaklanabilirsiniz. Kalıcı kararlar alabilirsiniz. Ani seyahat, eğitim konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle aranızda geçen tartışmalar yerini huzurlu bir ortama bırakıyor. Birbirinizi daha iyi anlama eğiliminde olacaksınız. Yeni başladığınız işle ilgili çok gerçekçi planlarınız var. Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak. Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

18 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 13' 46" R
Ay
Balık
05° 38' 23"
Merkür
Koç
18° 16' 47"
Venüs
Boğa
04° 33' 33"
Mars
Koç
01° 57' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 57"
Satürn
Balık
16° 49' 32"
Uranüs
Boğa
22° 30' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 15"
Lilith
Başak
23° 39' 30"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>