Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rutinlerini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizin aklında parasal konular olabilir ve sizden tavsiye isteyebilirler. Yaratıcı bir proje, başlangıçta düşündüğünüzden daha fazla para, zaman ya da başka kaynak harcamaları gerektirebilir ve buna devam edip edemeyeceğiniz konusunda kararsız kalabilirsiniz. Hızlı veya ucuz yollarla bir şeyler yapmanız gerekebilir, ancak bunu planlandığınız gibi tamamlayabileceksiniz.

Bugün netlik ve odaklanma duygusu hissetmelisiniz. Herhangi bir zor projeyle ilgiliyseniz, işleri kolayca halledebileceksiniz. Gününüzün enerjisi, görevlerinizi yaparken size ekstra hareket kabiliyeti sağlayacaktır. İşler düzgünce gidecek ve gün hızla geçecek. Birikmiş ev işleri veya yazışmaları ele almak için iyi bir zaman!

Çoğu insan konu hakkında bilgisi olan diğer insanların onlara söyledikleriyle düşüncelerini şekillendirir. Belli başlı fikirler entelektüeller arasında bile moda olabiliyor. Bugün böyle bir şey için hiç sabrınız yok. Aslında, sahte entelektüelleri şaşkına çevirmek için kaba bir dil kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat şaşıracak gibi değiller. Size sadece burun kıvırıp ve kaşlarını çattıktan sonra arkalarını döneceklerdir. Bir çizgi film açın, size iyi gelecek.

Adeta doğal bir iyileştirici güce sahip biri olarak, dönüştürücü bir enerjiye şahit olabilirsin. Çeşitli bitkiler, aromaterapi veya masaj gibi doğal şifa yöntemlerine yoğunlaşmak için harika bir gün. Bunlar kendi yeteneğinle birleştir; sonuçlardan çok memnun olacaksın. Zihnin yeni düşüncelere oldukça açık bir modda ve öğrendiğinin büyük kısmını özümsemekte başarılı olabilirsin.Bazı kişisel alışkanlıklarınızla ilgili inatçı tavırlarınız var. Her zaman aynı yemekleri yiyor ya da sürekli aynı tür sporu yapmaya meylediyorsunuz. Fakat şimdi, vücudunuz çeşitlilik istiyor! Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmenin size faydalı olup olmayacağına bir bakın. Genellikle et yemiyorsanız, protein depolayın. Çok fazla et yiyorsanız bir süreliğine vejetaryen beslenin. Metabolizmanıza köklü bir değişim iyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız ruhani inançlarınızda olabilir. Belki bu sizin için net bir tanımı olan bir şeydir ya da belki inanca bel bağlamaya pek yatkın değilsiniz. Her halükarda, eğer bu konu aklınızı kurcalıyorsa, mevcut olan sayısız farklı inanç sistemini araştırmak için doğru zaman olabilir. Din gibi ilginç bir konuda öğrenecek çok şey bulabilirsiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gün içinde aile içi ilişkiler, kökler, vatan, ev ve yaşam düzeni, taşınmaz mallar ve bunlarla ilgili konularda kalıcı değişikliklerin yaşandığı zamanlardayız. Ev içinde akrabalarla bir araya gelebilirsiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta başından beri seni etkisi altına alan karmaşık duyguların ve kararsızlığının üzerine bugün itibariyle bir çizgi çekiyorsun. Kendinde yapacağın değişiklikler ile çevrenin dikkatini çekeceksin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, bugün, sevgilinin hiç bilmediğin bir yönünü keşfedebilirsin. Gün içinde internetle fazla haşır neşir olman, göz yanması gibi şikayetleri körükleyebilir. Rutin işlerinde değişiklik yapmak isteyebilirsin.

21 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyeleriniz tarafında iletişimden uzak tutulmaya çalışılabilirsiniz. Sizden habersiz bazı yeni konular gerçekleşiyor olabilir. Eğer bu konular ufak ve basit konularsa hiç kendinizi strese sokmayın. Sizden bir konuda yardım istenirse bu topa girin. Boş yere huzurunuzu kaçırmayın.     

21 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kafanızda pek çok düşünce olsa da dağılabilirsiniz. Günün ikinci yarısında sezgilerinizi başarılı şekilde kullanabilirsiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizde özellikle de fiziksel değişim yapmayı düşünüyorsanız ilerleyen günlere bırakabilirsiniz. İlişkiler genel anlamda bugünlerde size bunaltıcı gelebilir.

21 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önem verdiğiniz birinin yardımıyla becerilerinizi acemilikten ustalığa taşıyabilirsiniz. Bilginiz güçlendiğinde, bir zamanlar kafa karıştırıcı olabilecek işler size kolayca gelebilir veya liginizin dışında kalan birelinizin altında olabilir. Becerileriniz ücretli biriçin geçerliyse, daha fazlasını teklif edebileceğinize göre şimdi daha fazlasını istemeyi düşünün. Emekleriniz ödüllendirilmeyi hak ediyor.

21 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bulunduğunuz koşulları kendinize olumlu şekilde yönlendirmek isterken, çevresel faktörleri unutmamalısınız. Küçük egoların başınızaaçmasını istemiyorsanız, kendinizi dizginlemek zorundasınız. Hedeflerinizi doğru seçmelisiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

21 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Manevi değerleri koruma noktasında katı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. İç dünyanızdaki problemleri bastırmak yerine çözüme kavuşturmaya çalışın. Adım adım ilerlemenin çok daha iyi olabileceğini unutmamanız gerekmekte. İstediklerinize ulaşmakta zorlanmayacağınız bir gündesiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenle birlikte zaman geçirmek senin için her şeyden daha önemli olabilir. Onların sıkıntılarıyla haşır neşir olmak aile bağlarını güçlendirmede sana yardımcı olabilir. Ailenle olmaktan keyif alacağın bir gün geçirmen mümkün.

21 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 48' 06" R
Ay
Yay
19° 26' 48"
Merkür
Koç
16° 09' 17"
Venüs
Koç
27° 40' 20"
Mars
Balık
27° 38' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 42"
Satürn
Balık
16° 20' 01"
Uranüs
Boğa
22° 11' 36"
Neptün
Balık
28° 49' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 20"
Lilith
Başak
23° 02' 17"
True Node
Koç
15° 28' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>