Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Araştırmacısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında daha net olmalısınız. İstediklerinize genel olarak ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçtesiniz. Her açıdan daha heyecanlı hissetmeye başlıyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Kontrollü olmanız gerekiyor.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanın kendisini nereye götürdüğünü bilmesi önemlidir. Bugün hayatınızı nereden nereye taşıyacağınızı düşünebilir, bugüne kadar yaptıklarınızdan feyz alabilirsiniz. Sakin bir gün olması adına işlerinizi erken saatlerde tamamlayıp günün bir kısmını yürüyüş veya meditasyon gibi etkinliklerle geçirebilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunun insanları için duygusal ilişkilerde daha anlayışlı ve şefkatli olma zamanı olabilir. Sevdiklerinizle daha derin bağlar kurabilir ve onlara destek olabilirsiniz. Aynı zamanda içsel huzurunuzu bulmak için meditasyon ve yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin ve kendinize şefkat göstermeyi unutmayın. Umarım bugün keyifli ve huzurlu bir gün geçirirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendin için neler yapman gerektiğine kafa yoracaksın. Özellikle karşına çıkacakfırsatlarını değerlendirirken, yeteneklerine ne ölçüde uygun olduklarına bakabilirsin. Sosyal hayatın ile maddi beklentilerin örtüşmüyor olabilir. Eğer eğitimi devam eden bir Balık burcuysan farklı donanımlar kazanmak için araştırmalar yapabilirsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Okuma alışkanlığınızı düzenli hale getirmek için teknolojinin imkanlarından faydalanabilirsiniz. Kitap okumak ve çalışmak istediğiniz durumlar sosyal mecraların ve kurulan araçların desteği, anladıklarınızı kullanabileceğiniz alanlar bulmanızı sağlayabilir. Çizginin dışına çıkmak zihninizin daha nitelikli çalışmasına yardımcı olacaktır.

21 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın arasından dikkat çekeceğiniz işler yapabilirsiniz. Sizi zorlayan koşullara önem vermelisiniz. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın sorunlarına ortak olmanız gerekebilir. İşlerinize yön verebilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize yatırım yapmak, güzellik, estetik gibi konularla alakalı açılımlarınızın başarılı olacağı bir gün olduğu için daha verimli bir gün geçireceksiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatını analiz edeceğin bir gün olacak. Aşk hayatından tut,konularına, arkadaşlıklarından ailen ile arandaki ilişkine, her konuda sıkı sıkıya düşüneceksin. Seni geren mevzuları değiştirmek için güzel kararlar alabilirsin.

21 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün bozuk veya çözülmemiş her şeyi düzeltmeye hazırsınız. Aynı zamanda sorunları çözmek veya bir duruma ilişkin anlayışınızı artırmak için de harika bir zamandır ki bu oldukça ödüllendirici olabilir. Her zamanki şeylere farklı bakıp sorunlara bütünsel olarak yaklaşırken, para durumunuz ve pratik hedefleriniz hakkında özel bir iç görünün tadını çıkarabilirsiniz. Uzun vadeli planların ve fikirlerin haritasını çıkarmak için iyi bir zaman. Hikayenin daha fazlasını görüyorsunuz ya da bir konu hakkında yeni bir bakış açısı sizi ileriye taşıyor.

21 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanız gereken günlerden geçiyorsunuz. Sağlığınızla alakalı ihmal ettiğiniz konular bu aralar kendini gösterebilir. Kendinizi önemsemeli ve dinlenmeye zaman ayırmalısınız. Her şeyi kendinize dert etmeyin.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

21 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinler ön plana çıkabilir. Sağlığınızla ilgili dikkatli olmanız tavsiyedir. Gününüz şahane geçsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin gelip geçici kaprislerini hoş karşılamalısınız, bunlar güven ve bağımlılığı sarsıcı şeyler değil. Küçük sıkıntıları büyük görürseniz boş yere üzüntü yaşamış olursunuz. İşinizdeki özelliklerinizle beğeniliyor, taktir topluyorsunuz. Farklı işkolunda çalışma isteğinizle ilgili girişimlerde bulunurken aceleci ve yüzeysel bilgilerle karar vermekten kaçının. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

21 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 25' 57" R
Ay
Terazi
18° 03' 46" R
Merkür
Boğa
05° 38' 25"
Venüs
Boğa
25° 12' 05"
Mars
Koç
14° 46' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 57"
Satürn
Balık
18° 04' 46"
Uranüs
Boğa
23° 29' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 08"
Chiron
Koç
21° 42' 18"
Lilith
Başak
25° 31' 04"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>