Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Enerjin Yükseliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün yardım teklif etmekten çekinmeyin. Ebeveynleriniz ev işleriyle ilgili biraz yardıma ihtiyaç duyabilirler. Yakınlarda yaşıyorlarsa, onları ziyaret edin ve yardım edeceğiniz bir konu var mı diye bakın. Ya da kardeşiniz/kuzeniniz bebeğini bırakabileceği bir kişi arıyor olabilir. Yeğenlerinize bakabilir ve çocuklarla çocuk olmaktan keyif alabilirsiniz! Oyun oynamayı seviyorsunuz, bu yüzden onlarla evde olmak size iyi gelecek.

Aklınızda çok fazla fikir var. Zihinsel enerjiniz yükselecek ve aklınız olağandışı derecede keskin olacak. Çözümü bir sorunu çözerken bulabilirsiniz. Kafanızda çok fazla yaratıcı stratejiniz olacak. Bu fikirleri iyi bir amaç için kullanın. Yaklaşımınızı arkadaşlarınızla,arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle paylaşın. Diğerleri de, faydalı önerilerde bulunmanız konusundaki yeteceğinizden etkilenecekler. Bugün işleri yoluna sokmak size keyif verecek!

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Bugün kişisel hayatınla ilgili biraz sabırsız hissedeceksin. Romantik ilişkini sonraki seviyeye taşımaya çok istekli olabilirsin. Ya da partnerinin ihtiyaçlarını daha iyi anlamasını bekliyor olabilirsin. Bir arkadaşlığın konusunda da dertlenmiş olabilirsin. Dostunun sana çok bağımlı seni biraz boğmuş olabilir. Hislerin konusunda dürüst ol ki suçlu hissetmeyi bırakabilesin!Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün civarda oturan bir kadınla aranızda yepyeni bir birlik hissi oluşacak ve muhtemelen bir tür proje sebebiyle iletişime geçeceksiniz. Hepinizin ortak sıkıntısı, oturduğunuz çevrenin estetik görünümü ve bunun geliştirilmesi için neler yapılabileceği üzerine olacak. Daha önce hiç kurmadığınız kadar güçlü bağlar kurabilirsiniz. Çocuklar ve yaşlılar da yardımınıza koşabilir ve keyfinize keyif katabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısındagörüşmeleri, önemli konuşmalar ve toplantılar ön planda olabilir. Aklınıza koyduğunuzu başarabilir, karşınızdakileri ikna edebilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise duygularınız düşüncelerinizi etkileyebilir, daha uçlarda duygulara gidebilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile ilişkilerinde olan iyileşmeler moralini yerine getiriyor. Bu durum ailenle aranızdaki paylaşımlarında artmasını sağlayacak. Eğer sanatla ilgilenen bir Balık burcuysan, daha önce hiç deneyimlemediğin bir alana yönelmek isteyebilirsin. Kendi kendine verdiğin sözlerin son düzlüğündesin. Artık eyleme geçmek istiyorsun. Olumlu yorumlarla arkadaşlarının desteğini arkanda hissetmek sana iyi gelecek.

22 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partneriniz ile olan ilişkide dengede kalmakta zorlanabilirsiniz. İlişkinizde karşı tarafa güven duymalı ve ona da aynı şekilde güven vermelisiniz. Kırıldığınızı alındığınız veya hassas olduğunuz konuları dile getirirseniz uyum yakalama noktasında daha hızlı çözüme kavuşabilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak gerek. İlerleyen saatlerde iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Bunları kişisel algılamamalısınız. Esnek kalın.

22 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi destek isteyecek ve istediğiniz desteği de kendinizde bulabileceksiniz. Devlet işleriyle alakalı bir takım adımları da başarılı bir şekilde atabilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile üyeleriyle epey haşır neşir olabilirsiniz. Ailede olan olaylarla ilgili hararetli tartışmalar yaşanıp farklı görüşler ortaya atılabilir. Ne yapılması gerektiğine dair anlaşmazlıklar olabilir. Fikrinizin iyice anlaşıldığından emin olmalısınız, çünkü herkesin duyması gereken bir çözüm üretebilirsiniz. Bunun uygulanmaya ne kadar müsait olduğunu dile getirmeye çalışın.

22 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Profesyonel bir işbirliği sizi normalde kendinize saklayacağınız bir şeyi açıklamaya zorlayabilir. Sakladığınız şeyden utanıyor olsanız da bu kişiden gelen şefkatli bir yanıt, bu konudaki tutumunuzu değiştirebilir. Bu bilgiyi herkesle paylaşmanın gereği yok ancak kendiniz hakkında kötü hissetmek zorunda olmadığınızı öğrenmek, genel hayata olan güveninizi artırabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi paylaşma konusunda fazla istekli sayılmasınız. Sorulmadıkça, konuşmak istemiyor ve bulunduğunuz ortamlardan çabuk sıkılıyorsunuz. Partnerinizin önerilerine önem vermelisiniz. Size güç verecektir.

22 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

22 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda yeni ve önemli kararlar almaya yatkınsınız. Toplum içerisindeki yerinizi yeniden belirle şansınız da var. Adım atma noktasında sorun ve sıkıntı yaşanmayacak olması sizi memnun edecektir. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi biraz daha şanslı hissetmeye başlıyorsunuz. Ayrıca, kişisel imajınız da gün içerisinde değişiklik gösterebilir. Her açıdan yoğunluk içerisinde olabileceğiniz bir gün ve bugüne hazırlıklı olmalısınız.

22 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor gibi gözüküyor. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Patronunuz sizden yeni bir atak bekliyor. Bu durum sizde huzursuzluk yaratabilir, ama üzerinde çalıştığınız projenizi sonuçlandıracaksınız. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin

22 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 57" R
Ay
Balık
20° 04' 21"
Merkür
Koç
18° 53' 31"
Venüs
Boğa
05° 47' 28"
Mars
Koç
02° 43' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 01"
Satürn
Balık
16° 54' 36"
Uranüs
Boğa
22° 34' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 34"
Lilith
Başak
23° 46' 09"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>