Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gelişmeler Değişiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün aşk hayatınızda ilginç bir dönüm noktası yaşadığınızı görebilirsiniz. Sevgilinizle son zamanlarda uyumsuz olabilirsiniz. İkinizde kendi işlerinize odaklanıp birbirinizle yakınlaşmayı unuttunuz. Bugün, ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu size hatırlatacak bir mesaj alabilirsiniz. Biraz ekstra odaklanma ve sevgi dolu bir iletişim ile tekrar her şeyi yoluna sokabilirsiniz.

Bugün çok fazla fiziksel enerjiye sahip olmalısınız. Sabah kalktığınızda kendinizi alışılmadık derecede enerji dolu hissedeceksiniz. Belki sabahın erken saatlerinde koşabilir ya da bisiklete binebilirsiniz. Gün boyunca, fiziksel işler yapmaktan zevk alacaksınız. Belki bazı ev tadilatları üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Ya da belki de nihayet çatı katını temizlemekle uğraşırsınız! Durum ne olursa olsun, iyi bir ter atarsanız kendinizi sağlıklı hissedeceksiniz!

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Her zamanki dışa dönük ve radikal yapın bugün biraz muhafazakarlık sergileyecek. Bu, günün göksel açılarının bir sonucu olabilir ve eğer iyi kullanılırsa, bu mod kişiye gayet de fayda sağlayabilir. Mesela gününe ciddiyet katabilir ve hedeflerin konusunda destekler sunabilir. Hayatının üzerinde düşünülmesi gereken alanlarına eğilerek bu enerjiden faydalanabilirsin.Sahip olduğun doğal parlaklık, güneşi bile gölgede bırakacak derede!Her çeşit entelektüel mesele ve sözel aktivite için uygun bir gün. Söyleyecek çok şeyin var; öyle ki makaleler, kitaplar hatta ansiklopediler yazabilirsin. Fakat bir günde sadece 24 saat var, öyleyse yapacaklarına akıllıca karar ver ve kendini tüketmemeye dikkat et!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata bakışını derinden etkileyecek insanlarla tanışmak üzere olabilirsin. Bu insanlarla konuşmak, fikir alış verişinde bulunmak zihnini açmana yardımcı olacak. Onların sayesinde yeni şeyler öğrenip kendini geliştirmeye devam edeceksin.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş Yay burcuna geçiyor. Güne ve haftaya kariyerinizle ilgili yeni planlar, yaşamınıza dair gelecek planlarıyla başlayabilirsiniz. Bir süredir kafa yorduğunuz, istediğiniz bir şeye ulaşma ve kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konulardaki planlarının bozulmasına sebep olacak gelişmeler gündeminde. Son günlerde üst üste gelen teknolojik cihazlardaki bozulmalar, seni planlarında olmayan masraflara itebilir. Eğer evli bir Balık burcuysan, eşinle aranızdaki mevcut sorunlarla ilgili net ve açık konuşmalar yapabilirsin. Yakın akrabalarınla ilgili şaşıracağın haberler alabilirsin. Aranın açıldığı bazı arkadaşlarınla ilgili duyacağın gerçekler de olayları farklı değerlendirmene neden olabilir.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyeleriniz özel hayatınızla ilgili olumsuz söylemlerde bulunabilir ve bu duruma bir hayli içerleyebilirsiniz. Ama bu onların hayatı değil bu sizin hayatınız! Kendi fikirleriniz doğrultusunda hareket etmekten asla vazgeçmeyin. Eğitim ve gelecekle ilgili konularda kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 

22 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularınız gündeme gelebilir. Akıcı enerjiler söz konusu.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikleve mesleki konularda başarılı olabilir, bereketinizin arttığını görebilirsiniz. Empati yönünüz gelişkin olduğu için kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yürüttüğünüz tüm araştırmaların lideri sizsiniz. Tek sorun, araştırdığınız her şeyin, her zaman sizin gözleminiz altında bulunmak istememesi! Sıradışı yönetim yeteneklerinizi dizginlemelisiniz. İnsanlar sizin sorumluluk alan ve yol gösteren yanınıza açıkça ihtiyaç duyduğu zaman bile sizin onlara yardım teklif eden değil yardım isteyenlerin onlar olması önemlidir. Bazen en iyi liderler katalizör görevi görenlerdir, yönlendirenler değil.

22 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz bu stres zamanlarında harika bir huzur kaynağı olabilir. Son zamanlarda kalbinizde ağırlık oluşturan bir sorun hakkında güvenilir bir akrabanızla konuşmak isteyebilirsiniz. Onların koşulsuz desteği size artık size hizmet etmeyen bir ilişkiden veya yaşam kalıbından ayrılma cesaretini verebilir. Ayrıca, diğer insanların duyguları hakkında endişelenmek sizin için bir incelik olsa da, başkalarının mutluluğu için kendi mutluluğunuzu feda etmemeniz gerektiğini anlamanıza yardımcı olabilirler.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişim içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Gelecekle ilgili planlarınız artıyor.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel tercihleriniz çok daha fazla ön planda olacak. Etkin adımlar atmak için biraz daha beklemede kalmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Süreci doğru yönetmeyi başarabildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle şimdiye kadar üstüne gitmediğiniz sorunları karşılıklı tartışmak için harika bir gün. Bu içten konuşma arkadaşlığınızın daha da ilerlemesine neden olabilir. İşlerdeki yoğunluk nedeniyle baskı duysanız da yapmakta olduğunuz işi başarı ile sonuçlandıracaksınız. Sorumluluk alarak kendinizle ilgili değişiklik çevrenizde yükselmenizi sağlıyor. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

22 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 03' 04" R
Ay
Akrep
13° 45' 38" R
Merkür
Koç
16° 00' 22"
Venüs
Koç
24° 11' 16"
Mars
Balık
25° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 24"
Satürn
Balık
16° 04' 20"
Uranüs
Boğa
22° 02' 03"
Neptün
Balık
28° 44' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 36"
Lilith
Başak
22° 43' 28"
True Node
Koç
15° 36' 54"
Son Güncelleme : 24/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>