Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayakların Yere Sağlam Basıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin ile sakin bir gün geçirmek isteyeceksin. Ancak hareket peşinizi bırakmayacak. Birlikte gireceğiniz bazı eğlenceli ortamlar, tahmininden daha güzel bir geçirmeni sağlayabilir ve keyfini yerine getirebilir.

Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz,dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz. Bu arada lisan çalışmalarına da önem vermelisiniz.

Bugün maddi olarak emeklerinin karşılığını alabilir ve kendini daha iyi hissedebilirsin. Parasal anlamda elde edeceğin başarı, hayatının diğer alanlarına odaklanmanı sağlayacak bugün.

Sevdiğin kişilere destek olmak ve onlara yardım amaçlı bazı şeyler sağlamak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlıyor. Bugün sevdiklerinin de sağlığını ön planda tutabilir ve daha iyi bir hale getirmek için uğraşabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü yalnız geçirmeye kalkma. Arkadaşlarınla birlikte daha keyifli ve verimli bir gün geçirebilirsin. O yüzden eve tıkılıp kalmak yerine seni meşgul edecek kişi ve işlere odaklanmalısın bugün.

22 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, maddi ve finansal anlamda atacağınız yeni adımlarla birlikte değişim rüzgarları esecek. Bir taşınma ya dadeğiştirme durumu söz konusu olabilir. Mantıksız gibi görünse de çevrenizdeki değişimler, içinizde gerçekleşen dönüşümleri yansıtır. Korkunun sizi engellemesine izin vermeyin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyif aldığın konulara yönelmek isteyeceksin. Kendini yaratıcı konularda sınırlanmış hissetmemek için özel bir çalışma şekli oluşturabilirsin. Bulunduğun konumu kaybetmek istemeyecek ancak her ihtimale karşı başka alternatifleri de araştıracaksın. İlişkinin ayakları yere basarak ilerlemesi birlikteliğine duyduğun güvenin artmasını sağlıyor.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentilerinize göre hedefler belirleyebilirsiniz. Size zaman kaybettiren ama bir şey kazandırmayan işleri teker teker eleyebilirsiniz. Ciddi bir arkadaş ortamına ihtiyaç duyabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başladığınız işlerinizde biraz daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Harcamalarla ilgili konulara kısıtlama getirmek isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek için uygun bir gün değil. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Programlarda iptaller olabilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi mutlu hissettiğiniz anlarda iç huzuru da derinden hissedeceğiniz ve farklı ruh hallerini hissederek dengelenebileceğiniz bir gündesiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi işine gücüne odaklanman daha öncelikli olabilir. Bir başkasının işi için çaba gösterip günü harcamak yerine kendi işine odaklanman gerekebilir. Önceliklerini iyi belirlemelisin.

22 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuz artık yüksek bir önceliğe sahip, ister takip ediyor olun ister ne pahasına olursa olsun hesaplarınızdan kaçınıyor olun. Her iki durumda da, gün sizi son zamanlarda kullandığınız her bir parayı incelemeye zorlarken, aklınız bütçelemeye çekilir. Bu döngü aynı zamanda yeni finansal fırsatları değerlendirmek için de iyidir, bu nedenle farklı birarıyorsanız, aradığınız bir şey bulabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmayı planladığınız işleriniz için, yeni yapılanmalar içinde olacaksınız. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. İhmal ettiğiniz işlerinizi, karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmalısınız.

22 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün maddi kaynaklar, kazançlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Ayrıca eğitim, seyahat, aşk, kardeşlerle ilgili konularda gelecek vadeden adımlar atabilirsiniz. Hızla ilerleyen süreçlere kendinizi hazırlayın. Gününüz harika geçsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin gelip geçici kaprislerini hoş karşılamalısınız, bunlar güven ve bağımlılığı sarsıcı şeyler değil. Küçük sıkıntıları büyük görürseniz boş yere üzüntü yaşamış olursunuz. İşinizdeki özelliklerinizle beğeniliyor, taktir topluyorsunuz. Farklı işkolunda çalışma isteğinizle ilgili girişimlerde bulunurken aceleci ve yüzeysel bilgilerle karar vermekten kaçının. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 43" R
Ay
Oğlak
05° 03' 26"
Merkür
Koç
16° 24' 42"
Venüs
Koç
29° 08' 36"
Mars
Balık
28° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 22"
Satürn
Balık
16° 26' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 25"
Lilith
Başak
23° 10' 14"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>