Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dengeleri Koruyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğin kişinin seni daha farklı bir gözle görmesini isteyebilirsin. Ancak olduğun gibi davranmak ve kendine karşı nazik olmak, bu kişi ile aranızdaki iletişimi daha iyi bir hale getirebilir.

İşlerin gerçekten iyi gittiğini düşündüğünüz an, bir şeyler yolunuza çıkıyor. Bugünyerindeki projelerinizle ilgili birkaç gerileme keşfedebilirsiniz. Ve onlarla nasıl başa çıkacağınızı bulmanız gerekecek. Aklınızın arkasında, bu aksaklıkların çıkmasını bekliyor olabilirsiniz. Bu, sezgilerinizi yeterince sık dinlemediğinizi ve çoğu zaman size söyleyecek çok şeyi olduğunu gösteriyor!

Bugün parasal konular hem seni gaza getirecek hem de yeni şeyler yapmak için fırsat sunacak. Ancak parayı cepte görmemeli ve zor kazanıldığını hatırlayarak hareket etmelisin bugün.

Sinirlerinin yıpranabileceği bir gündesin. Bugün sakin kalmak ve ani tepkiler vermemek önemli olacak senin için. Bu sakinliği sağlamak için derin nefes egzersizleri yapmak ve kendine zaman ayırmak iyi gelecek sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkatini toparlaman gerekecek. Algılarını açık tutmalı ve etrafında olup bitene ekstra dikkat etmelisin. Gözünden bir şeylerin kaçmaması ve insanların arkandançevirmemesi için güne hazır olmalısın!

19 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları bugün bilmediğiniz yönlerinizi keşfedeceksiniz. Bugün sürprizler karşınıza çıkacak ve sizi mutlu edecek. Fırsatları değerlendirmek hayatınızda yeni kapıların açılmasına yardımcı olacak. Objektif değerlendirmeler yapmalısınız.

19 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgini çeken kişilerle diyaloğa girmekten kaçmayacaksın. Potansiyelini belli ederek, ortak diyalog kanallarını geliştirmek de isteyeceksin. Aile içerisinde miras, mal paylaşımı gibi konuların ön planda olacağı bir gün. Dengeleri korumak adına çok çabalaman gerekebilir. Arana mesafe koyduğun arkadaşın, tekrar görüşmek isteyebilir. Gün sonunda eklem ağrıları çekebilirsin.

19 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda kazançlı olduğunuzdan kayıplar yaşama riskinizin de olduğu bir gündesiniz. Cömert olmak, ihtiyaçlarınız ve vereceğiniz destekleri planlamadan hareket etmek ayın ilerleyen günlerinde sorun çıkarabilir. Kendinizi motive ederken bunun devamını getirmenin de önemli olduğunu unutmayın.

19 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde tamamlanmakta olan işler var. Olayların nasıl gelişeceğini beklemelisiniz. Acele etmemelisiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize ait oturttuğunuz düzen eleştiriye çok açık olmayabilir. Eviniz ya da dekorasyonunuzla ilgili önerilere karşı kendinizi oldukça kapalı hissedebilirsiniz...

19 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir görüşemediğin bir sevdiğin ile görüşme fırsatı yaratmak isteyebilirsin. O kişiyle telefonda konuşmak bile sana kendini iyi hissettirebilir. Bugün biraz daha iletişime açık olabilirsin.

19 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aniden bir kimlik krizi yaşayabilirsiniz. Gün, gerçekte kim olduğunuz ve aslında daha derin benliğinizle uyumlu bir görüntü yansıtıp yansıtmadığınız hakkında her türlü soruyu sormanıza neden olabilir. Yansıtmak gayet iyi, ancak iyi bir sebep olmadan bunu bir soruna dönüştürmekten kaçının. Birkaç değişiklik yapmak, büyük bir değişiklik için ani bir girişimden çok daha yararlı olabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz fakat ortak ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin; konulara farklı bir mantıkla bakmaları, bazı isteklerinizin gecikmesine ve gelişmelerin yavaşlamasına neden oluyor.

19 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

19 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi zihninizle, düşüncelerinizle hareket etmeyi öğrendiğiniz zaman, sizi hiçbir şey durduramaz. Ulaşmak istediğiniz yere gidecek cesareti kolayca bulabilirsiniz. Gökyüzü, kendi içinizdeki enerjiyi daha fazla açığa çıkarabilmeniz için size yardımcı oluyor.

19 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle aranızda geçen tartışmalar yerini huzurlu bir ortama bırakıyor. Birbirinizi daha iyi anlama eğiliminde olacaksınız. Yeni başladığınız işle ilgili çok gerçekçi planlarınız var. Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak. Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

19 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 37' 31" R
Ay
Başak
19° 17' 19"
Merkür
Koç
17° 08' 56"
Venüs
Koç
18° 35' 23"
Mars
Balık
21° 56' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 44"
Satürn
Balık
15° 38' 11"
Uranüs
Boğa
21° 46' 55"
Neptün
Balık
28° 35' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 49"
Lilith
Başak
22° 13' 15"
True Node
Koç
15° 37' 43"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:22

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>