Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Akışın İçindesin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişinin sınırlarını zorlamamalısın. Aranızdaki sevgiyi garantiye alıp karşındaki insana nazik olmazsan eğer, bazı sıkıntılara davetiye çıkarırsın. Bugün nazik olmakta fayda var.

Bugün işyerinizde kendinizi göstermenin keyfini çıkaracaksınız. Yalnız kendinize bu konuda fazla güvenmeyin ve kibirli davranışlardan kaçının.

Maddi konularda güzel sonuçlar almak için takım çalışmasına daha açık olman gerekecek bugün. Tek başına bir yere kadar bazı şeyleri halledebilirken grup çalışması ile çok daha fazlasını elde edebilirsin.

Etrafındaki insanlara yarayan bazı şeyler senin vücuduna yaramıyor olabilir. Bugün bu tür konulara dikkat etmeli ve seni rahatsız eden gıda veya eşyaları bularak hayatından çıkarmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğun ortamda varlığı ile seni yoran birisi olabilir. Bugün bu kişi ile başa çıkmak senin için önemli olacak. Ancak bunu yaparken kendi üstüne çok gitmemeli ve stres küpü olmamalısın. Bu kişi ile başa çıkmak için daha yaratıcı olman gerekecek.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün geçmişten günümüze ulaşan bazı travmatik durumların gün yüzüne çıkma durumu söz konusu olabilir. O dönemde tanıdığınız bir kişiyle yeniden karşılaşma durumunda kalabilirsiniz. Biraz hafiflemeye ve yüklerinizden kurtulmaya ihtiyaç duyuyorsunuz.

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadıklarını bugüne uyarlamak istemeyeceksin. Akışın içerisinde olduğunu kendin dâhil herkese ispatlayacaksın. İş arkadaşlarının bazı yanlış yaklaşımları ve itirafları karşısında kayıtsız kalamayacaksın. Hemen savunmaya geçme ihtimalin yüksek. Soğukkanlı olmalısın. Kendini işe fazlasıyla kaptırdığın için ilgi ve yeteneklerini arka plana atmış olabilirsin.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Kaynakları nasıl değerlendireceğinizi, borçlanmaları nasıl kapatacağınızı düşünürken mevcut durumunuzu da korumayı da ihmal etmemelisiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize özen göstermeniz evinize özen göstermeniz anlamına gelecek. Mümkünse yaşam alanınızdan ayrılmayın ve yaşadığınız kutsal kabuğu güzellşetirmeye odaklanın. Temizleyin yıkayın parlatın! Ellerinizi kirletin. Bunları yapmanın size güzel getirileri olacak. Yaptıklarınız vinizle güzel bir bağ kurmanıza ve başarmış hissetmenize yardımcı olacak. Mümkünse, ailenin diğer üyelerini de bu sürece dahil edin.

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda bereketiniz artsa dakonularında özellikle üstlerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte daha diplomatik davranmalı ve herkese güler...

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcı işler daha fazla dikkatinde olabilir. Ortaya hem emek hem de para koyacağın bir mesele güzel sonuçlanabilir. İş konularında daha yaratıcı fikirlere sahip olabilirsin bugün.

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızla temasa geçmek, bugün bir sirk gösterisi gibi gelebilir. Gün, duygularınızın gerçekte ne olduğunu bilmeden hemen duygularınıza göre hareket etmek istediğiniz bir mücadele yaratır. Sırf tepki vermiş olmak için bir şeye tepki vermeyin, çünkü söylediklerinizin aslında kastettiğiniz şey olmadığını fark edebilirsiniz. Kendinize özgün kalmak için zaman ayırın.

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda ilerleyen Merkür sayesinde, daha hızlı düşünmeye başladınız. Sabırlı davranışlarınıza alışkın kişileri şaşırtmanız, sizi pek ilgilendirmiyor. Bildiğiniz konularda taviz vermiyorsunuz. İşlerinizi istediğiniz tarzda yoluna koyacaksınız.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gösterdiğiniz çaba, özveriniz ve pozitif bakış açınızla birçok açıdan saygıyı ve takdiri hak ediyorsunuz. Ancak bir şekilde bunları bulamıyor olabilirsiniz. Belki de kendi değerinizin farkında olduğunuzu ve bunları hak ettiğinizi biraz daha güçlü bir şekilde göstermek iyi olabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde. Ancak bütçenizi de düşünün! Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Aslan
04° 33' 10" R
Ay
Koç
21° 03' 28" R
Merkür
Başak
00° 49' 08" R
Venüs
Aslan
18° 56' 01" R
Mars
İkizler
04° 17' 09"
Jüpiter
İkizler
13° 30' 18"
Satürn
Balık
18° 49' 30"
Uranüs
Boğa
26° 42' 25"
Neptün
Balık
29° 46' 15"
Plüton
Kova
00° 46' 45"
Chiron
Koç
23° 32' 04"
Lilith
Terazi
03° 04' 08"
True Node
Koç
08° 48' 04"
Son Güncelleme : 27/07/2024 05:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>