Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile fikir birliğine varmak senin için zor olabilir bugün. Senin ak dediğine o kara diyebilir. Kendinizi germemeli ve önemli meseleleri konuşmak için acele etmemelisiniz bugün.

Bugün hayal gücünüzle birlikte zihninizin iyi işlemesi çalışmalarınızda başarlı olmanızı sağlayacaktır. Tüm çalışmalarınızda kararlı hareket edeceksiniz ve hedefinizin üzerine direk olarak gidebileceksiniz. Yönetme ve organize etme yeteneğinizde genel bir artış olacaktır. İşinizle ilgili aktivitelerde yer alabilirsiniz.

Bugün paranı harcarken dikkatli olmalısın. Gereksiz masraflara bugünden dur diyerek daha sonra çok daha rahat edebilir ve istediğin şeylere para ayırabilirsin. Bugün kesenin ağzını hemen açmamaya çalış.

Ses tellerine ve genel olarak boğazına dikkat etmen gerekebilir bugün. Hassasiyetlere karşı önlem almak ve evde bunun için yöntemler bulmak bugün sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına çıkan zorluklarla kolaylıkla başa çıkabileceğin bir gün. Bugün algıların çok açık olacak ve sana nereden nasıl saldırılacağını bileceksin. O yüzden de önlem almak ve öne geçmek senin için daha da kolay olacak.

18 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yakın arkadaşlarınızla aranızda yaşadığınız tartışmalar tüm gün boyunca kendinizi huzursuz hissetmenize neden olacak. Ruh halinizdeki gelgitli durum karar alma konusunda engellerle karşılaşmanıza neden olabilir. Sosyal anlamda bir detoks yapmayı deneyerek kendi iç dünyanıza yönelmeyi tercih edebilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu günlerde sadece kendine zaman ayırman her ne kadar eleştiriye açık olsa da pek umurunda olmayabilir. Hayata daha sanatsal ve duygusal bakacağın bir gün seni bekliyor. İlgi ve yeteneğine göre sanatsal bir çalışmaya katılabilirsin. Değer verdiğin kişilerle bir araya gelmek seni mutlu ediyor. Sakin tavrın gözlerinden kaçmayacak.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin yoğun olacağı bir gündesiniz. Yaşantınıza etkisini hissettirmek istediğiniz konular için iyi düşüncelerinizden vazgeçmeyin. Uzun vadeli kararların süreci de uzun olabilir ama bunu kendinizi geliştirme fırsatı olarak değerlendirebilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde biraz daha somut olmaya çalışmalısınız. Kimi zaman çok fazla etki altında kalıyorsunuz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengeyi bulmak için kendine objektif bak ve yeni bakış açıları kazan. Kararsızlık hayatını yavaşlatıyor. Hayatının her alanında sağlıklı ve huzurlu olarak dengeyi bulacaksın, merak etme.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne erken başlamalısın. İşlerini erkenden yoluna koymak sana kendini iyi hissettirecek. Öğlene kadar halledeceğin işler ve sonrasında kendine zaman ayırman keyfini yerine getirebilir.

18 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlara büyüleyici benliğinizle varlıklarını şereflendirmeniz umuduyla sizi aramaları için ilham veriyor. Başkalarıyla sohbet etmekle bu kadar meşgulken mahallenizi de keşfetmeyi unutmayın. Gün, potansiyel olarak size yeni bir gelir kaynağı sunarak veya hatta potansiyel yeni bir sosyal bağlantı göstererek, meşgul olmak için birkaç fırsat yaratabilir.

18 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak istemeniz, en doğal hakkınız. Uzak yollardan gelen teklifler karşısında, düşünmeniz gereken konular gündeme gelecektir. Bugün birçok sosyal aktivite içinde olabilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yakın çevre, seyahat, eğitim konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Eğitim, seyahat, yakın çevre, aşk konularında kalıcı kararlar alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

18 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevindirici haberler alacağınız, bir gün. İlişkinizle ilgili karamsar hayaller kurmayın. Öğleden sonra sevdiğinize karşı iyi duygularınızı yükselterek davranışlarınızı kontrol edeceksiniz. İşinizle ilgili olumlu bir tutum içinde olmanız sizin ve beraber çalıştığınız kişilerin işini kolaylaştırabilir. Yakında çok zorlanacağınız bir karar verebilirsiniz. Kararı yalnız alıp sorumluluğunu kabullenmeniz gerekecek. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz

18 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 42" R
Ay
Akrep
20° 28' 05" R
Merkür
Koç
15° 59' 00"
Venüs
Koç
24° 51' 20"
Mars
Balık
25° 52' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 07' 23"
Uranüs
Boğa
22° 03' 52"
Neptün
Balık
28° 45' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 29"
Lilith
Başak
22° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>