Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorunlar Karşısında Duyarlısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün aşk konularında kendine daha fazla güveneceksin. Eğer ilgisini çekmek istediğin bir insan varsa bu kişi ile aranda bazı yakınlaşmalar meydana gelebilir. İlk adımın senden gelmesi olaylara daha güzel etki sağlayabilir.

İşlerinizdeki yoğunluk yüzünden bir hayli strese girdiniz. Bunlardan kurtulmak ve kafanızı toparlamak için bir tatile ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bugün maddi konularda acele karar vermemelisin. Etrafında bazı işleri aceleye getirmeye çalışanlara karşı dikkatli olmalı ve sonradan pişman olacağın şeyler yapmamalısın. Etrafını dikkatle izlemelisin bugün.

Yeteri kadar su tüketmek kolay görünse de insanı yoran bir şeydir. Normalde bir vücudun alması gereken su miktarı tahmin ettiğimizden fazladır. Bugün ne kadar su içtiğinin hesabını tutman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini sorgulayacağın bir gün olabilir bugün. Yaptıklarını, kararlarını, adımlarını… Ancak bunu yaparken fazla yargılayıcı olmamalı ve kendini olduğun gibi kabul etmelisin. Bugün kendine ağır ve kaba olmamaya çalış.

20 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları bugün kendinizi ifade etme konusunda her zamankinden daha yetenekli olduğunuz bir gün olacak. Sevdiklerinizle yaptığınız bir konuşma işlerin bir anda farklı bir yönünü görmenizi sağlayacak. Bugün sorumluluklarınızı daha güvenli bir şekilde yerine getirmelisiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün biraz alıngan olabilirsin. Hakkında konuşulanları yanlış anlaman mümkün. İkili diyaloglarda iletişim sorunu yaşayabilirsin. İş ya da yakın çevrenden bazı kişilere karşı duyduğun güvensizlikle, onlara karşı savunma haline gireceksin. Değer verdiğin kişinin sorununa duyarsız kalmayacaksın. Kaslarını rahatlatmak için evde ufak egzersizler yapabilirsin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi nasıl sunarsınız işinizle ilgili beklentiler de o yönde olabilir. Kariyer planlarınızı bu mantık üzerine kurmaya çalışabilirsiniz. Toplumun her kesimine hitap eden projeler ortaya koymak için yeni fikirler üretebilirsiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yön vermekte biraz zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizin üzerine düşmeniz gerekebilir. Gün içinde imaj değişikliği yapabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akıllı, kararlı, idealist ve yorulmak bilmez bir savaşçısın. Hayatında büyük hızla gerçekleşen olaylar var. Seçeneklerini dikkatlice değerlendir. Bunun için kendine zaman ayır. Böylece yaratıcı çözümler sana geliyor.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ziyaretçilerin olabilir. Evinde misafir de ağırlayabilirsin. Keyifli sohbetler seni daha da mutlu edebilir. Enerjini emmeyecek bu durum, aksine sana kendini daha iyi hissetme fırsatı verecek.

20 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda başkalarıyla etkileşime girerken birkaç güç oyunuyla karşılaşabilirsiniz. Yine de gün, sosyalleşmek için harika bir zaman yaratabilir. Yaşanan birkaç olay insanların baskın taraflarını ortaya çıkarabilir, bu nedenle sosyal durumu her zamankinden daha fazla kontrol etmeye çalışan birini fark edebilirsiniz. Çabalarına saldırmadan iddialı olun ve her şeyi nazikçe dengeleyin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz, başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Bugün değişik işler konusunda kendinizi yenilemek ve farklı konularda da, yeteneklerinizi denemek istiyorsunuz. Arkadaş çevrenizde size hayranlık duyacakları bir gün yaşayacaksınız.

20 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde sosyal hayatınızla ilgili aktivitelere ara verip, evde çalışmayı tercih edebilirsiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda çok esnek olduğunuz için partnerinizin çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları görmezliğe geliyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İşinizde geçmişteki hataları tekrarlamamaya çalışıyorsunuz. Fakat bazı konularda hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz. Çelişkili konularda haklılığınızı ispat etmek biraz zor olabilir. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır

20 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 34' 36" R
Ay
Başak
18° 41' 56"
Merkür
Koç
17° 10' 14"
Venüs
Koç
18° 31' 41"
Mars
Balık
21° 54' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 03"
Satürn
Balık
15° 37' 54"
Uranüs
Boğa
21° 46' 45"
Neptün
Balık
28° 35' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 38"
Lilith
Başak
22° 12' 55"
True Node
Koç
15° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>