Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Zorlukların Üstesinden Geliyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çabalamaya devam etmelisiniz. Tüm sorunların yavaş yavaş geride kalma ihtimali de bulunuyor. Olumsuz düşüncelerden biraz olsun uzak durmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

Ufak tefek belirsizliklerle karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Ani tepkilerin her açıdan belirleyici olabileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzlukların son bulması için kendinize biraz olsun zaman ayırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi başkalarıyla kıyaslamamalısınız. Bunu anlamak için kendinize, kapasitenize, yapabildiklerinize baktığınız kadar yapmak istediklerinize de bakmalısınız. Hayatta herkesin beklentisi ve hayali farklıdır; siz kendinize ait olanların gereklerini düşünün.

22 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunun enerjisi, duygusal olarak çok hassas olabileceğiniz ve çevrenizdekilerin duygularından da etkilenebileceğiniz bir gün olabilir. İletişimde dikkatli olmanız ve duygularınızı doğru şekilde ifade etmeniz gerekebilir. Ayrıca içsel dünyanıza zaman ayırarak dinginlik bulabilir ve iç huzuru sağlayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendini iyi hissetmek için kişisel özgürlüğünün zedelenmemesi gerektiğini düşünebilirsin. Hayallerin ve hedeflerine engel olan her zorluğun üstesinden gelmeye hazırsın. İşinden memnun olmayan ya da kendi işini kurmak isteyen bir Balık burcuysan, sektör araştırması yapabilirsin. Bugün aynı zamanda senin için oldukça nostaljik bir gün olacak.

22 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizi evinizde ağırlayabilirsiniz. Birbirinizi daha yakın tanıyacağınız, daha rahat hareket edeceğiniz bir ortamda bulunmak bazı engelleri aşmanızı kolaylaştıracaktır. Bugün sizi zaman zaman üzen yalnızlık hissini gömebilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinize odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele verebilirsiniz. Güçlü kişilerle bir arada olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. Birikmiş işlerinizi toparlamanız için doğru bir gün. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Çatışmalardan uzak durun.

22 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanat konusunda ilham alabileceğiniz bugünlerde hayatınızda güzel şeylerin canlandığını hissetmek efektif bir etki yaratarak daha da fazlasını hayatınıza getirmesine vesile olabilir.

22 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü yalnız geçirmeye kalkma. Arkadaşlarınla birlikte daha keyifli ve verimli bir gün geçirebilirsin. O yüzden eve tıkılıp kalmak yerine seni meşgul edecek kişi ve işlere odaklanmalısın bugün.

22 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünün enerjileri odaklanma ve konsantrasyon için güçlü. Ekip kurmak veya özel bir projeyi sürdürmek ön planda olabilir. Yararlı ve üretken olmak istiyorsunuz ama aynı zamanda biraz eğlenmeye de ihtiyacınız var! Neyse ki, yeteneklerinizi çok iyi anlıyorsunuz, dolayısıyla onları ne büyütüyor ne de azımsıyorsunuz ve sonuç olarak iyi kararlar veriyorsunuz. Bir plan veya sorumluluk konusunda ciddileşmek bugün gündemde olabilir ve bu size çok yakışıyor. Olaylara daha olgun ve gerçekçi bir açıdan bakıyorsunuz. Nitekim her zamankinden daha net olsanız da yine de üzerinize düşen sorumluluktan fazlasını üstlenme riskiyle karşı karşıyasınız; bu akılda tutulması gereken bir şey.

22 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanız gereken günlerden geçiyorsunuz. Sağlığınızla alakalı ihmal ettiğiniz konular bu aralar kendini gösterebilir. Kendinizi önemsemeli ve dinlenmeye zaman ayırmalısınız. Her şeyi kendinize dert etmeyin.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık veya evlilik konularına odaklanabilirsiniz ancak sorumluluklarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda abartıdan kaçınmalı, her şeyi tadında bırakmalısınız. Küçük tartışmaları büyütmek önemli sorunlara dönüşebilir. Bir aşk arayışı içinde olanlara da bir yıldırım aşk çarpabilir! İş yerinizdeki genel ekonomik sıkıntı artık size de yansıyabilir. Aklınızdan zaman zaman birdeğişikliği geçiyor ama bugünlerde buna cesaret edemeyebilirsiniz. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 24' 21" R
Ay
Terazi
17° 43' 48" R
Merkür
Boğa
05° 36' 04"
Venüs
Boğa
25° 10' 02"
Mars
Koç
14° 45' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 33"
Satürn
Balık
18° 04' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 13"
Lilith
Başak
25° 30' 53"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>