Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararlısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler bugün oldukça kafa karıştırıcı olabilir ve şu anki durumda güçlü kuvvetlerin bir zorluk oluşturduğunun farkında olmalısınız. Bu enerjinin sonucunda ortaya çıkan olayların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Unutmayın ki, bu da geçecek ve işler yine netleşecek. Şu an sadece arkanıza yaslanıp bir şeyleri derinlemesine incelemelisiniz.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gün içinde aile ilişkileri, aile üyeleri ve akrabalarla ilgili haberler gündeminizde olabilir. Uzaklardan haberler alabilirsiniz. Evinizde yakınlarınız ve sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Evliliğe dair gündemler açılabilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu olsa da aklı işlerinde olabilir. Güneş bugün itibariyle su burcunda konumlanıyor. Bugün çevrende bazı konular hakkında birtakım asılsız konuşmalar işitebilirsin. Ekonomik açıdan engelleri aşacak olman, yeni harcamaların önü açılabilir. Seni kısıtlayan ve potansiyelini ortaya çıkarmana engel olan kişilere karşı tavrın netleşiyor, hayatından çıkarırken ikinci kez düşünmüyorsun.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tatil planları içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz yerlere tekrar gitme düşüncesi bile sizi çok heyecanlandırabilir. İlişkinizde soğuk davranışlar sergilemeniz karşı tarafı çok kırabilir ve bu konuda partneriniz tarafından eleştirilme olasılığınız oldukça yüksek olabilir, kendinize çekidüzen verin. 

23 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düşüncelerinizi toparlamaya bakın. Konuşmalar önemli. Öğle sonrasında evde daha fazla hareket ve değişiklik gündeme gelebilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılar beklenebilir ama bunlara neden olmayın. Aniden bir şey üzerinde hayal kırıklığınızı duyurmak ve koşullarınızı değiştirmek için düşüncesiz girişimler yapabilirsiniz. Mevcut durumunuzu kendiniz yarattınız. Tekneyi sallandırmadan değişiklik yapmaya çalışın.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal anlamda iyi görünüyorsunuz, ancakeyleme geçmeye gelince aşırı derecede kararsız olabilirsiniz. Aklınıza gelen her seçenek size gerçekdışı görünebilir. Yapabileceğiniz en iyi şey hepsinden birer parça almak. Denenecek bunca pasta varken niye hepsini tadıp en sevdiğinizin hangisi olduğunu görmeyesiniz?

23 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Topluluğunuzda yolunuzu bulmak için paranızı kullanmak cazip gelebilir, ancak herhangi bir çatışmayı olması gerekenden daha karmaşık hale getiriyor olabilirsiniz. İstediğiniz her şeyi elde edemeyebilirsiniz, ancak hikâyenin diğer yönleri hakkında bilgi edinebilir veya ilgili herkes için daha iyi olan bir uzlaşmaya varabilirsiniz. Uzlaşmacı bir tavır, birçok şeyi yoluna koyacaktır.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdekiarkadaşlarınızla disiplin konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Hızlı başlayan duygulara karşı çok dikkatli olmalısınız. Flört etmeye daha çok vakit harcamanız ve aşka daha çok şans vermeniz sizi üzebilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Sınırları lehinize çevirmek istiyorsanız, mücadele etmeniz gerektiğini de unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik bu. Bu durum sizi oldukça rahatsız ediyor. Maalesef mutlu günler geride kalmış. Yapacağınız en akıllıcabu ilişkiyi bir an önce bitirmek olacak. İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmalısınız. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

23 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>