Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Değişimi Arıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2021, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Sezgileriniz bugün çok güçlü. Hissettiğiniz komik küçük duygulara kulak verin. Sevgilinizle ilgili bir şeyler sezebilirsiniz. Duygularını veya düşüncelerini okuyabilirsiniz. Ruhani tarafınız ekstra güçlü olacak bu yüzden hissesttiğiniz şeyleri önem gösterin! Durumları sezgisel bir şekilde kavrayabildiğiniz için insanlara yardım edebileceksiniz.

Bir ilişki üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Siz ve bir aile üyeniz uzun zamandır yüz yüze görüşmemiş olabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeğine çıkmak ve bir şeyler konuşmak isteyebilirsiniz. Veya bir arkadaşınızla iyi bir iletişiminiz yoksa, bir şeyleri tartışmak için bir araya gelmeye çalışın. Olumlu ve arkadaşça bir tarza uyum sağlayabiliyorsanız, yakında bir anlaşmaya varacaksınız.

Anne-babanız ya da sizinle ilgisi olan başka bir çift bir dizi ev içi sorunlarla boğuşuyor. İkisi de sizinle derdini paylaşabilir ve siz ortada kalmak istemiyorsunuz. Söylediklerini dinleyin ama kesin yargılarda bulunmayın, tavsiye veya görüşlerinizi söylemeyin ya da bir taraf tutmayın. İkisiyle de aranızı bozmak istemezsiniz, fakat şu an, ikisi de size kolaylık sağlamayacak.

Harika bir gün geçireceksin. Adeta tuttuğun her şey altın olacak! Günün olayları seni doğru yöne götürüyor olacak. Sakin ve verimli olmanın keyfini çıkaracaksın. Ama fark edemeyeceğin nokta, bunun her gün yaşanabileceğidir. Bugün nelerin yolunda gittiğini görmek için vakit ayır ki yarın da aynı yöntemleri uygula!Sizinle ters düşülmesinden hoşlanmıyorsunuz ve birisi herhangi bir konuda size katılmadığında bunu alınganlıkla karşılıyorsunuz. Bazen karşınızdakini bir ahmak, hatta bir düşman olarak bile görebiliyorsunuz. Ancak muhtemelen bunların ikisi de söz konusu değil. Bugün bir anlaşmazlık yaşanması durumunda egonuza hakim olmalısınız. Duygularınız incindi diye savaşa girmeye değmez!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zodyakın en neşeli burcu için, bugün biçilmiş kaftan. Bolca ilham kaynağıyla karşılaşabilirsin. Her zamanki gibi, çok konuşacak ve şakalar yapacaksın, fakat bugün söylediklerin başkaları arasında yankılanacak- bunu hedefleyerek yapmamış olsan da. Herkesin kendine vakit ayırabileceği, nefes alabileceği bir gün olacak. Sen ise lider olacaksın.

23 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içerisinde sevdiklerinizle yakın ilişkiler olma ihtiyacı duyabilir, sevdiğiniz insanlarla ortak planlar yapabilirsiniz. Sevme, sevilme, anlaşılma isteğiniz artıyor. Alma-verme dengesi içerisinde ilişkilerinizi yürütmek sağlıklı sonuçlar verebilir.

23 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkanlığın sayesinde kariyer basamaklarını hızlıca tırmanıyorsun. Çalışan bir Balık burcuysan, bir süredir beklediğin ve istediğin terfi haberini bugün alabilirsin. Eğer çocukları olan bir Balık burcuysan, çocuklarının eğitimleriyle ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinde birtakım değişiklikler yapmak isterken, ufak estetik operasyonlarına daha sıcak yaklaşabilirsin. Beklenmedik anda gelen misafirler planlarının aksamasına neden olabilir.

23 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize yeni kişiler ekleniyor. Sevgi dolu oluşunuz kısa sürede arkadaş edinmenizi sağlıyor. Bu yüzden her girdiğiniz ortamda çok çabuk kabul görüyor ve sohbete hızlıca dahil oluyorsunuz. Bu avantajı hayatınız boyunca doğru kullanarak harika bir çevre edinebilirsiniz. 

23 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız hobilerinize yönlenebilirsiniz. Aşk hayatınızda hassasiyetler oluşabilir. Sezgilerinizle hareket etmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. Aşırı korumacı tavrınız karşınızdakini rahatsız edebilir. Dengeli olmaya özen göstermelisiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapacağınız bir gündesiniz. Akşam saatlerinde hayalci tarafınız ön plana çıkabilir.

23 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla cesur davranmamalı, tekinsiz gördüğünüz noktalarda sezgilerinizi dinlemelisiniz. Aşk konusunda ilgi göreceğiniz bir dönemdesiniz.

23 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduğun doğal parlaklık, güneşi bile gölgede bırakacak derede!Her çeşit entelektüel mesele ve sözel aktivite için uygun bir gün. Söyleyecek çok şeyin var; öyle ki makaleler, kitaplar hatta ansiklopediler yazabilirsin. Fakat bir günde sadece 24 saat var, öyleyse yapacaklarına akıllıca karar ver ve kendini tüketmemeye dikkat et!

23 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En iyi arkadaşınızın veya partnerinizin gerçekçi olmayan beklentileri bugün hayal kırıklığına yol açabilir. Gerçekleşmeyen düzlere üzülmek yerine beklentilerinizi ayarlamaya çalışın. Dengeli bir tutum, daha sağlıklı ilişkilere yol açabilir. Birbirinize mola vermeyi ve mümkün olan her yerde yardım etmeyi kabul ettiğinizde, herkes birlikte çalışabilir ve birbirlerinin eksikliklerini giderebilir! İlerlemek istiyorsanız, bunun için çalışmalısınız!

23 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunları başınızı ağrıtıyor. Bugün dostlarınızın sizden beklediği bir takım destekleri kendi imkanlarınız dahilinde vermek isteyebilirsiniz.

23 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

23 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelişmeler üzerinde odaklanmakta zorlanmayacak ve istediğiniz adımları atabileceksiniz. Olumsuzlukların üstesinden gelmek istiyorsanız, ona göre adımlar atmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir. Hızlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamalısınız. Biraz dengeli olmaya ihtiyacınız var.

23 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz. Bu korkunuz boşuna! Karşınıza çıkacak ilginç teklifleri değerlendirmek için sezgilerinize kulak verin. Daha önceden bu konularda tecrübesi olan dostlarınızdan da yardım alabilirsiniz. Beklediğiniz yüklü miktarda bir paranın gecikmesi, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sağlığınıza özen gösterin. Fazla sigara içmemeli ve soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız

23 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 33' 22"
Ay
Akrep
16° 50' 45"
Merkür
Koç
26° 09' 49"
Venüs
Balık
20° 50' 59"
Mars
Balık
04° 29' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 54"
Satürn
Balık
13° 13' 53"
Uranüs
Boğa
20° 37' 60"
Neptün
Balık
27° 47' 09"
Plüton
Kova
01° 48' 58"
Chiron
Koç
18° 45' 28"
Lilith
Başak
19° 43' 43"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>