Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İsteklerini Sorguluyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Eğer bir ilişki içerisindeysen, sevdiğin kişiye vakit ayırman ve sakin bir gün geçirmen senin için daha kolay olacak. Eğer bir ilişkin yoksa, ilgini çekecek olan bir insanla daha fazla vakit geçirebilirsin. Yeni ve daha derin hislere hazır olmalısın bugün.

İş yaşantınız açısından bunaltıcı ve sıkıcı bir gün sizi bekliyor. Bugünyerinde olmak size çok zor ve sıkıcı gelecek.

Bugün yeni şeyler denemek isteyebilirsin. Daha farklı şeylere odaklanmak sana çok iyi gelse de bütçeni çok zorlamamaya dikkat etmelisin. Sonradan pişman olacağın masraflar yapabilirsin bugün.

Vücuduna giren gıdaların ve içeceklerin daha taze ve temiz olmasını isteyebilirsin bugün. Sağlığına iyi gelecek şeylere odaklanmak ve şekerli gıda ve içeceklerden uzak durmak bugün önceliğin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında gerginliklere rastlayabilirsin. Herkesin aynı anda bir şeyler yapması gerektiğini düşündüğü bir gün olabilir. Bu durum ile başa çıkmak seni yorabilir. Ancak sorumluluklarını erken saatlerden bitirmek, bu tür gerginliklerin azalmasını sağlayabilir.

23 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün içinizde bir çıkış yolu bulmak için kıvranan bir duygusal yoğunluk var. Ani patlamalar olasıdır, bu yüzden öfkenizi kontrol altında tutmaya özen gösterin. Düzensiz duygularınızı destekleyebilecek kişilerle sohbet etmeyi tercih edebilirsiniz. İletişim kurdukça rahatladığınızı hissedeceksiniz. Bu gergin havayı üzerinizden atmak için sevdiğiniz işlere yönelmeyi seçebilirsiniz.

23 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeraltı gezegeni Plüton hava burcuna taşınıyor. Duygusal derinlik barındırmadığını düşündüğün bir ilişkin varsa, bitiren taraf sen olacaksın. İsteklerini ve hayattaki konumunu sorguladığın bir gün. Korkularının üstesinden gelmek için etkileyici bir şeylerin olmasını bekliyorsun. Uzaklaşmak zorunda kaldığın dostlarınla tekrar bir araya gelmek isteyeceksin.

23 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi yanıltan ve hayal kırıklığına uğratan insanlara "dur" diyebilirsiniz. Bu cesareti göstermek yaşayacağınız muhtemel kırıklıkların da önüne geçecektir. Değerinizden şüphe ettiğiniz yerlerde bulunmamayı bir rutin haline getirin.

23 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Geleceğinizi ilgilendiren konularda hassasiyetler olabilir. Çevrenizdeki güçlü kişilerle birlikte olmak sizi yorabilir. İşlerinize yön kazandırmak için mücadele verebilirsiniz. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Ancak iletişimden kaynaklanan bazı sıkıntılar olabilir.

23 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan olumlu ve verimli hissedeceğiniz bugünlerde yeni dostlar edinebilirsiniz. Bugünlerde sizden hoşlanmayan kişileri potansiyeliniz ile kıskandırabilirsiniz.

23 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şeyler kaybedebilirsin bugün. Ama arayan her şeyi bulur, bunu da unutmamalısın. Ev içerisinde kaybettiğin eşyaları bulmak için derli toplu bir düzene geçmen gerekebilir.

23 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamankinden biraz daha duygusal hissedebilirsiniz. Böyle bir ruh hali içerisinde etrafınızda olan olaylardan fazla etkilenmemek adına gözünüzü ve kulağınızı biraz kapatmak isteyebilirsiniz. Herkese yardımcı olmaya çalışmanın zamanı değil, bırakın herkes kendi sorunuyla ilgilensin. Bugün ayrıca önemli ve kalıcı kararlar almak için iyi bir zaman olmayabilir.

23 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Duygusal konularda çok temkinli davranıyorsunuz.

23 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

23 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Plüton kova çağı ile birlikte manevi açıdan güçlendiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Değişip, dönüşeceksiniz. Gününüz harika geçsin.

23 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda abartıdan kaçınmalı, her şeyi tadında bırakmalısınız. Küçük tartışmaları büyütmek önemli sorunlara dönüşebilir. Bir aşk arayışı içinde olanlara da bir yıldırım aşk çarpabilir! İş yerinizdeki genel ekonomik sıkıntı artık size de yansıyabilir. Aklınızdan zaman zaman birdeğişikliği geçiyor ama bugünlerde buna cesaret edemeyebilirsiniz. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

23 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 51" R
Ay
Akrep
29° 04' 01"
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
25° 42' 10"
Mars
Balık
26° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 28"
Satürn
Balık
16° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 11"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 51"
Lilith
Başak
22° 51' 39"
True Node
Koç
15° 33' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>