Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tepki Alıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, amaçlarınıza uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Duygularınız ve düşünceleriniz birbirinden farklı olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

Odaklanmaya çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmanın yollarını aramalısınız. Dengeleri zorlamadığınız takdirde her şey istediğiniz gibi olabilir.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmaktan neden kaçtığınızı bulun ve bu sorunu çözmeye çalışın. Su sporları ilginizi çekebilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugünhayatınızda kararlar alırken dikkatli olmanız gerekebilir. İş arkadaşlarınızla iletişimde sakin ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Aşk hayatınızda ise romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize ve partnerinize zaman ayırarak ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Sağlık anlamında ise yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmenizde fayda var. Bugün kendinize zaman ayırarak stresten uzaklaşmaya çalışın.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini sabah saatlerinden itibaren bitkin hissedebilirsin. Biraz dinlenmek hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatlatacak. Ne zamandır görüşmediğin arkadaşınla, uzun telefon görüşmesi yapabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, gereksiz kıskançlıkların tepki almana neden olabilir. Çocukları olan bir Balık burcuysan, paylaşım ve sorumluluklarını artırmak adınabölümü yapabilirsin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam alanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Basit bir temizlik ya da düzenleme işi olsa da, kendinize yatırım yaptığınızı düşünebilirsiniz. Çünkü ev toplama, oturmaya hazır hale getirme becerisi sizi sosyal hayatta vedünyasında da destekleyecektir; yaptıklarınızın arka planını görmeye çalışın.

23 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı bir konu ya da eşinizi ilgilendiren gelişmeler sizi daha fazla meşgul ediyor olabilir. Sorumluluk almak eğilimindesiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda ve paranızı yönetebilmek için çok akılcı düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz. Kendinizin ve yapabilirliğinizin farkında olarak geliştirin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında gerginliklere rastlayabilirsin. Herkesin aynı anda bir şeyler yapması gerektiğini düşündüğü bir gün olabilir. Bu durum ile başa çıkmak seni yorabilir. Ancak sorumluluklarını erken saatlerden bitirmek, bu tür gerginliklerin azalmasını sağlayabilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün muhtemelen bir çeşit yeniden uyanış deneyimleyeceksiniz. Gün kişisel ilginiz, planlarınız ve arayışlarınız için size daha fazla enerji sağlar. Şimdi kendinizi savunmak ve arzularınızın peşinden gitmek konusunda daha rahat hissedeceksiniz. Sabırsızlığa dikkat etmek en iyisidir çünkü geçici heveslere kolayca kapılıp gidebilirsiniz. İşleri çok hızlı yapma baskısına boyun eğmeden, günün getirdiği cesaretin tadını çıkarmaya çalışın. Bu sayede hedeflerinizi tutkuyla takip etmek için iyi bir konumda olacaksınız.

23 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balıklar, bugün tembellik yapmak birikmiş işleriniz buna izin vermiyor. Dağınık zihniniz işleri zorlaştıran en önemli etken. Kafa karışıklığınız sağlığınızı da etkiyor. Küçük de olsa bir yerden başladığınızda işlerinizin gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor olmadığını da göreceksiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sınırsız bolluk ile hayallerini gerçekleştir. Kendini ve başkalarını besleyebilirsin. İçinde bulunan ilerleme arzun artıyor ve daha anlamlı bir şey arayışı içine giriyorsun. Ruhsal ve duygusal bir büyüme var.

23 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı sözlerinizin ve davranışlarınızın, sevgiliniz tarafından yanlış yorumlanması kıskançlığa sebep olabilir. Hatalı durumu hemen düzeltmeniz, kendinizi kabul ettirmeniz gerekiyor. Unutmayın güven sevgide tek şarttır! Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Akıllıca davranırsanız iyi yatırımlar yapabilir, maddi durumunuzu çok rahata çıkarabilirsiniz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak

23 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 20" R
Ay
Terazi
16° 28' 58" R
Merkür
Boğa
05° 27' 14"
Venüs
Boğa
25° 02' 21"
Mars
Koç
14° 40' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 05"
Satürn
Balık
18° 04' 16"
Uranüs
Boğa
23° 28' 37"
Neptün
Balık
29° 25' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 54"
Lilith
Başak
25° 30' 12"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>