Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Araştırmaların Sürüyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Gün ilerledikçe, ruh halinizi yoğun ve duygusal bir konumdan daha samimi bir arkadaşlığa dönüştürmeyi düşüneceksiniz. İnsanların tartışmaya daha açık olduğu günün ilerleyen saatlerinde onlarla iletişime geçin. Onları korkutmak yerine cesaretlendiren dostane, uysal bir tavır takının. Eğlenin ve her şeyi akışına bırakın.

Bugün gününüzden en iyi şekilde yararlanın ve bu sabah işinizi bir kenara bırakın. Bu, bir süre üzerinde düşünmeden harekete geçilecek zaman değil. Bugün, hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz. Yatırımlarınıza iyi bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Yok yere para kaybediyor olabilirsiniz!

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Duyguların yüzeye yakın olabilir. Ruhsal arınma periyodundan geçmekte olabilirsin. Uzun süredir taşıdığın bazı yoğun hislerden kurtulmanın zamanı geldi. Bu enerjiyi salmak için olumlu bir yol bul. Yürüyüşe çık mesela. Bu duygusal tortuyu terleyerek dışarı at ve ardında bırak. Romantik ve profesyonel yaşamında ilerlemelere kapı aralayacak çözümler üretmeye çalış.Bugün, evinizi bir şekilde güzelleştirme arzusu zirve yapmış olabilir. Etkilemek istediğiniz misafirleriniz de olabilir. Antikacıları dolaşıp tabloların ya da bibloların izini sürebilirsiniz. Planladığınızdan daha hırslı bir girişimde bile bulunabilirsiniz. Keyf,ni çıkarın ama dikkatli olun! Bu arayışla bitap düşmek istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rahat ve çılgın olmak istiyorsun fakat bir şeyler seni alıkoyuyor gibi. Bunun sebebi kendine yeterince güvenmemen ve insanların sana deli gözüyle bakacağını düşünmen olabilir mi? Neden biraz eğlenmek aptal gibi görünmene sebep olsun ki? Ve daha önemlisi, bunu neden takıyorsun? Fakat şu doğru ki, dışlanmış olmaktan pek hoşlanmıyorsun.

24 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerleme devam ediyor. Merkür retrosu ise bugünden itibaren son buluyor. Gün içindehayatınızdaki ilişkiler ön planda olabilir. Önemli konuşmaları istediğiniz yönde ilerletebileceğiniz, istediğinizi alabileceğiniz bir gün.

24 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlarla karşılaşmayacağın güzel bir güne uyanıyorsun. Finansal anlamda yaptığın yatırımlarınla ilgili güzel haberler alabilir ve yeni fikirleri aklından geçirebilirsin. Müzikle uğraşan bir Balık burcuysan, müzik tarzında farklı alanlara yönelmek isteyebilirsin. Çocukları olan bir Balık burcuysan ve evcil hayvan sahiplenme isteğiniz varsa; derin araştırmalara girebilirsin.

24 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda var olan bazı olumsuz durumları kabullenmek ve onları kabul edip tecrübelerle ilerlemek gerekebilir. Geçmişte yaşananlar geçmişte kaldı. Bugün gelecek ile alakalı endişeli ve mutsuz halinizden geri adım atın ve hedeflerinize odaklanın.    

24 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde daha fazla şey yapmanız mümkün. Aynı zamanda ailevi konular için destek bulmanız zor olmayacak.

24 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi iyi gitmeyen Kova’lar bu yıpranış süreçleri ile alakalı rasyonel kararlar alabilirler. Bitiş ya da revize etmek olsun mantığınızı ön plana koymanızda fayda var.

24 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün imajınızı değiştirmeye karar vermeniz muhtemel. Kova burçları çok çabuk sıkılırlar. Birkaç aydır aynı tarzda giyiniyorsanız, yeni bir şeyler denemenizin vakti gelmiş olabilir. Muhafazakar bir giyim tarzınız varsa, biraz renk katmak isteyebilirsiniz. Parlak desenli gömlekler veya kravatlar kullanmaya ne dersiniz? Ya da tamamen siyah giymek gibi yeni bir renk seçimine de gidebilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizin bu sıralar size oldukça rahat bir ortam sunabilir. Yine de, bu sükûnet sizi biraz sıkabilir. Dikkat dağıtıcı şeyler, odaklanma gerektiren işleri zorlaştırsa da, sonunda sürece dalmak, evinizden çıkmadan yeni bir şeyler öğrenmenin heyecanını yaşamanıza izin verebilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler her fırsatta sizi savunuyorlar. Tepki almaktan korkmayın.

24 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

24 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak istediklerinize ulaşmakta zorlanmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz sürece uygun adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Belirsizliklerin önüne geçmeniz gereken bir gündesiniz. Karmaşaya müsaade etmediğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

24 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. İş yaşamınızda hırslı ve öfkeli davranmaktan kaçınmanız gerekiyor. Yoksa kayıplar olabilir. Onun yerine yeni projelere odaklanın. Kendinize gösterdiğiniz toleransı ve esnekliği etrafınızdaki insanlara da göstermelisiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın. Hastalığınızı görmezlikten geliyorsunuz

24 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 07" R
Ay
Başak
05° 50' 60"
Merkür
Boğa
00° 51' 02"
Venüs
Boğa
20° 49' 12"
Mars
Koç
12° 04' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 31"
Satürn
Balık
17° 50' 36"
Uranüs
Boğa
23° 16' 41"
Neptün
Balık
29° 20' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 35"
Lilith
Başak
25° 07' 23"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>