Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düşüncelere Dalıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün konu aşk olduğunda, insanlar biraz tartışmacı olabilirler. İçgüdüleriniz kendinizi sınırlamanızı söyleyebilir ve kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Kalbinizin ihtiyaç duyabileceği şey biraz özgürlük ve tarafsızlık. Hassas doğanız, elinizin altındaki konuları anlamanızı sağlayabilir.

Bugün uzun vadeli hedefleriniz hakkında düşünebilir, gerçekten başarılı olmak için ne yapmanız gerektiğini çözebilirsiniz. Sabırsız hissediyor olabilirsiniz, çünkü kariyerin ya da maaşın istediğin yerde değil. Yolunuzdan vazgeçmeyin, çünkü bazen bu şeyler biraz zaman alabilir. Bu arada, bazı dersleri veya seminerleri takip etmek, coşkunuzun sürmesine ve onu tazelemeniz açısından size yardımcı olabilir.

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Bütünüyle kararsız ve güvensiz hissedeceğin zorlu bir durumun ortasında kendini bulabilirsin. Özgüvenin bir yöne çekilirken olumlu enerji tam zıt yöne çekilecek. Bu ikilem, yaşamının birbirinden ayrı tutmaya çalışabileceğin farklı yönlerini bütünleştirememenle ilgili. Her şeye bir bütün olarak yaklaş ve eylemlerinin her türlü şeye olabilecek büyük etkisini düşün.Kendini gerçekten kara koyun gibi hissediyor olabilirsin. Ve bu daha önceden çok iyi bildiğin bir şey olabilir. Bunun seni üzmesine izin verme. Normlara uymuyor olsanız bile, öyle olmayı gerçekten ister miydiniz? Senin yaklaşımın genellikle etrafınızdakilerin kıskançlıklarına sebep olan (açık bir şekilde söyleyemeseler bile) çok farklı ve benzersiz bir yaklaşımdır. Olduğun kişiyi takdir et. Sonuçta, başka biri olamazsın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle ters düşülmesinden hoşlanmıyorsunuz ve birisi herhangi bir konuda size katılmadığında bunu alınganlıkla karşılıyorsunuz. Bazen karşınızdakini bir ahmak, hatta bir düşman olarak bile görebiliyorsunuz. Ancak muhtemelen bunların ikisi de söz konusu değil. Bugün bir anlaşmazlık yaşanması durumunda egonuza hakim olmalısınız. Duygularınız incindi diye savaşa girmeye değmez!

24 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine doğru Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde sağlıkla ilgili kısa süreli hassasiyetlere dikkat. Bugünlerde beslenmenize daha özenle yaklaşmanız gerekiyor. Akşam saatlerinde dinlenme ve içinizden geldiği gibi hareket etme arzusu artıyor.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi olan bir Balık burcuysan,alanını genişletmek için araştırmalarına yoğunluk verebilirsin. Eğer evliysen, eşin ve eşinin ailesi ile ilgili konular gündeminde olacak. Miras gibi maddi kaynaklı gelirler, aile içerisinde konuşulabilir. Çocuğu olan bir Balık burcuysan, ani öfke patlamaları ve anlaşılmadığını dile getirmesi düşüncelere dalmana neden olabilir. Profesyonel yardım almak için araştırma yapabilirsin. Mental ve fiziksel olarak yorulduğunu hissedebilirsin.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal güven arayışınız olabilir. Kendinizi bulunduğunuz çevrede huzurlu hissetmiyorsunuz. Bu huzursuzluk sizi yeni arayışlara itiyor. Bu arayış çerçevesinde çevrenizdeki herkesi tek tek gözlemleyebilir yanlış kişiler üstüne yanlış hayaller kurabilirsiniz. Lütfen duygusal değil, mantıksal ilerleyin.  

24 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli bir gündesiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlgilendiğiniz konularda daha fazla yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Rutin işlerinizde kopmalar yaşanabilir. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok daha fazla olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Her zaman gücünüzü iyi yönde kullanmalısınız. Sağlık sorunlarınız olabilir.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşler sizin için epey yolunda gidecek. Egonuzun bu aralar fazlasıyla güçlü olduğunun farkında olmalısınız. Bunun tehlikesi elbette benmerkezci davranıp ailenizi ve arkadaşlarınızı ihmal etme olasılığınız. İletişim hatlarını açık tutun. Göreceksiniz ki siz havalanmaya hazır olduğunuz müddetçe size gaz verecek bir şey mutlaka bulunacaktır.

24 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınıza her zamankinden çok kapılabilirsiniz. Biraz alıngan olabileceğiniz için, kontrol edebilmek adına içinizde köpüren her şeye kulak verin. Herhangi biri size geri bildirimde bulunursa, bunu kişisel olarak almak yerine yapıcı bir çerçeve içinde görmeye çalışın. Enerjiniz biterse meseleleri zorlamayın. Sevdiklerinizle tartışmak için pekiyi bir gün değil.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız işlerin alt yapısına çok önem veriyorsunuz. Bugün başlattığınız organizasyonların ilginç şekilde gelişmesi size bağlı bir durum. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz yapabilir.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevresel koşullara uygunluk göstermekte zorlanmayacaksınız. Adım adım istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukların son bulması için zamana ihtiyacınız var. İçinde bulunduğunuz karmaşık durumları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gün.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle evliliğe doğru bir adım atmak sizin elinizde. Sizden gelecek bir cevapla evlilik konusunda ciddi kararlar alınabilir. Sabah saatlerinde gerekli görüşmelerinizi planlamanız size zaman kazandıracak. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlayışlı tutumunuz onların da işlerini kolaylaştıracak. Beklediğiniz paranın elinize geçmesi zaman alabilir. Sağlığınıza özen göstermeli ve korumalısınız. Bitkisel çaylar içmek ve beslenmenize dikkat etmek sizi koruyacaktır

24 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 37' 51" R
Ay
Başak
19° 21' 15"
Merkür
Koç
17° 08' 47"
Venüs
Koç
18° 35' 48"
Mars
Balık
21° 56' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 49"
Satürn
Balık
15° 38' 13"
Uranüs
Boğa
21° 46' 56"
Neptün
Balık
28° 35' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 50"
Lilith
Başak
22° 13' 18"
True Node
Koç
15° 37' 44"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>