Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Disiplinlisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Hoşlandığın bir kişi ile konuşma fırsatı yakalayabilirsin bugün. Kendini doğru ifade etmek ve bu kişinin ilgisini kazanmak keyfini yerine getirecek. Aşk konularında şanslı olacaksın bugün.

Muhtemelen yapacağınız bir yolculuk için çok heyecanlısınız, düzenlemeler konusunda net olmasanız bile. Bu durumun devam etmesine izin vermeyin, aksi takdirde seyahatiniz umduğunuz gibi gitmeyebilir. Neyin ne olduğunu bilen insanlarla iletişim kurun ve onlardan mümkün olduğunca çok bilgi edinin. Bu uçağa binmeden önce, karşınıza çıkacak şeyleri bileceksiniz. Tadını çıkarın.

Fazla eşya sahibi olmak paranın olduğunu gösterdiği gibi maddi kaygılarla alınan kararları da gösterir. Can sıkıntısı yüzünden kendini alışverişe vermemelisin. Bugün elindeki eşyaları kontrol etmen gerekecek.

Stresi vücudundan atmak için ilgilenebileceğin birçok egzersiz ve aktivite var. Bugün bu konulara daha fazla önem göstererek sana iyi gelecek olan bir seçenekte karar kılabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hislerin ve aklın uyum içerisinde çalışacak. Hem içine sinecek bazı şeyler hem de aklına yatacak. O yüzden hareket etmen kolay olacak ve günün verimli geçecek. Bugün hayatında yolunda gitmeyen şeylere odaklanarak güzel gelişmeler elde edebilirsin.

24 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün aşk hayatınızda ilişkileriniz biraz karışabilir. Konuşmadan önce düşüncülerinize ve sözlerine göz atmayı ihmal etmemelisiniz. Sessiz kalmanız veya daha agresif bir yol izlemeniz ve hissettiğiniz her şeyi ağzınızdan kaçırmanız konusunda kafanızda bazı karışıklıklar olabilir. Her ikisinin de eşit dengesini bulmanız önemlidir.

24 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenden aldığın tavsiyeler gelecek ile ilgili atacağın adımlarda belirleyici rol oynayacak. Kendine olan güvenin de bu sayede yerine gelecek. Finans anlamında rahat bir dönemde olmana rağmen kredi, vergi ödemeleri konusunda daha disiplinli olmaya karar vereceksin. Ailendeki bir yakının hukuki süreciyle ilgili yönlendirmeler yapabilirsin. Evde yapacağın düzenleme pek içine sinmeyebilir.

24 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı fikirleriniz kalıcı ve elle tutulur sonuçlar alacağınız görüşmeleri beraberinde getirebilir. Bu görüşmeleridışındaki etkinlikleri gerçekleştireceğiniz seyahatlere dönüştürebilirsiniz. Hareket etmek ve iletişim kurmak size avantaj sağlayacaktır.

24 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz son derece hareketli. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Kariyer konularında da ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Parasal konularda gelişmelere açık bir gündesiniz.

24 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakteristik özelliklerinizin güçlü olması ile beraber çevrenizdekilerden de aynı dostluğu istiyorsunuz. Enerjinizin yakın olduğu kişilerle bulunmaya özen gösterin.

24 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer bazı geziler planlıyorsan bugün doğru bir gün olmayabilir bunun için. Seyahat planlarında gecikmeler olabilir. Bazı uçuşlar iptal olabilir, bir şeyler yolunda gitmeyebilir. Kendini çok sıkmaman gereken bir gün olacak.

24 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi uzun bir süredir peşinden koştuğunuz bir şeyin sizin için yeterli olmadığını fark edebilirsiniz. Bazı kabullenişler ve vazgeçişler mümkün. Size fayda sağlamayan şeylerin hayatınızdan çıkması sizin için bir kutlama sebebi olmalı! Özellikle romantik hayatınızda bazı şeyler istediğiniz gibi gitmeyebilir ancak bunun size nereye götüreceğini bilemezsiniz!

24 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gerekli enerjiye sahipsiniz. Gün içinde özel duygularınızda aşırıya kaçarak, ilişki içinde olduğunuz kişilere söylenmemesi gereken sözleri sarf etmeniz mümkün. Geriye negatif tortu bırakacak sözlerden kaçının.

24 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

24 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Havalar soğuk olabilir ancak iyice giyindikten sonra dışarı çıkmak, doğanın ve çevrenizdeki hayatın tadını çıkarmak mutlaka iyi gelecektir. Bazen hiçbir şeye karışmadan sadece gözlem yapmak, izlemek ve hayatın kendi içindeki ritmi seyretmek çok iyi gelebilir.

24 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı sözlerinizin ve davranışlarınızın, sevgiliniz tarafından yanlış yorumlanması kıskançlığa sebep olabilir. Hatalı durumu hemen düzeltmeniz, kendinizi kabul ettirmeniz gerekiyor. Unutmayın güven sevgide tek şarttır! Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Akıllıca davranırsanız iyi yatırımlar yapabilir, maddi durumunuzu çok rahata çıkarabilirsiniz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak

24 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 17' 26"
Ay
Akrep
26° 00' 39"
Merkür
Koç
26° 30' 32"
Venüs
Balık
21° 46' 06"
Mars
Balık
05° 04' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 19"
Satürn
Balık
13° 18' 59"
Uranüs
Boğa
20° 40' 04"
Neptün
Balık
27° 48' 49"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 04"
Lilith
Başak
19° 48' 40"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>