Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusal Anlar Yaşayabilirsin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Tüm istediklerinize yavaş yavaş ulaşma şansınız var. Koşullara uygun adımlar atın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha doğru olmaya başlayacak.

Maddiyatla ilgili konularda daha sabırlı olmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farklı görüşlerde olsanız da bazı insanlara sempati duyuyor olabilirsiniz. Bu sizi ya da onları "başkalaştırmaz" ama başkalarını daha iyi anlamanız konusunda fikir verebilir. Sosyal ve duygusal ortamlarda bu duruşu sergileyen biri olmanız, birçok önyargının kırılmasına ve hayatınızda kalması gerekenleri daha iyi görmenize yardımcı olacaktır.

24 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal yönleriniz ön planda olacak. Sevdiklerinizle aranızdaki iletişimi kuvvetlendirmek için zaman ayırabilirsiniz. Sabırlı ve anlayışlı tutumunuz, ilişkilerinizde olumlu etkiler yaratabilir. İş hayatında ise dikkatinizi dağıtacak faktörlere karşı kendinizi korumak için odaklanma ve disiplin gerekebilir. Sağlığınıza özen göstermek önemli olacak. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için beslenme ve dinlenmeye dikkat etmelisiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, aile içi tartışmalara fazla önem vermemelisin. Nasıl olsa, yine olaylar eski halini alacak ve sen üzüldüğünle kalacaksın. Uzun süredir tanıştığın biri ile duygusal anlar yaşayabilirsin. Biraz kafanı dağıtmak ve yeteneklerini keşfetmek adına, sanatsal çalışmalara yönelebilirsin. Gün içerisinde, arkadaşından alacağın habere çok mutlu olacaksın.

24 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı görüşlerde olsanız da bazı insanlara sempati duyuyor olabilirsiniz. Bu sizi ya da onları "başkalaştırmaz" ama başkalarını daha iyi anlamanız konusunda fikir verebilir. Sosyal ve duygusal ortamlarda bu duruşu sergileyen biri olmanız, birçok önyargının kırılmasına ve hayatınızda kalması gerekenleri daha iyi görmenize yardımcı olacaktır.

24 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular daha gerçekçi olmaya gerektirebilir. Ancak hayaller kurmaya oldukça açıksınız.

24 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pazarlama, ticaret gibi işlerle uğraşan Balık'lar bugünlerde gelirlerini ikiye katlayabilirler. Yine primli işlerde çalışıyorsanız bereket ve başarı sizden yana olabilir.

24 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hislerin ve aklın uyum içerisinde çalışacak. Hem içine sinecek bazı şeyler hem de aklına yatacak. O yüzden hareket etmen kolay olacak ve günün verimli geçecek. Bugün hayatında yolunda gitmeyen şeylere odaklanarak güzel gelişmeler elde edebilirsin.

24 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün geçmişte kaçırmış olabileceğiniz fırsatları görme konusunda daha iyi bir yeteneğiniz var. Arkadaşların desteği artık odak noktasında olabilir. Şimdi, psikolojik ve kişisel meselelere dair yeni bir anlayış kazanabilirsiniz ve odak noktanızı daraltmak en iyi sonucu verecektir. Bir durumun yeni bir katmanını görmek, daha iyi kararlar vermenize ve kendinizi daha güçlü hissetmenize yardımcı olur. İhtiyaçlarınızı normalden daha etkili bir şekilde iletiyorsunuz ve bu da doğru desteği veya işbirliğini çekme eğiliminde.

24 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son zamanlarda güzel arkadaşlık ilişkileri kurmuş olabilirsiniz. Bu anlamda kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Geçmişte yaptığınız hataları telafi etmek adına mevcut ilişkileriniz size müthiş bir fırsat sağlıyor. Arkadaşlarınızın değerini bilin. Duygularınızla mantığınızı dengelediğinizde ilişkileriniz daha uzun vadeli olacak.

24 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

24 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Seni bekleyen ilginç ve yeni bir fırsat var. Kariyerinde yaşayacağın ilerleme ile hayatını şimdi değiştir. Bolluk meleği sana ihtiyacın olan parayı getiriyor. Bunun nasıl olacağından evren sorumlu. Sen sadece inançlarını koru yeterli.

24 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız zorlu bir dönemden geçiyor, ilişkiniz çetrefilli. Ortamı değiştirebilmek kontrolünüzün dışında gibi. Şimdilik, kendinize güvenin ve tartışmalardan uzak durun. Bugün dikkatli olursanız, büyük birfırsatıyla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın. Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin. Stres; boğaz ve gırtlağınızda problemler yaratabilir, fazla soğuk su içmeyiniz ve kendinizi soğuktan daha fazla korumalısınız.

24 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>