Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini Gözlemliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve romantizm konusunda her şey şu anda sizin için iyi gidiyoı. Bugün, hoşlandığınız kişiyle şu anki ilişkinize daha yakından bakmanın tam zamanı. Bugün duygularınıza karşı daha büyük bir hassasiyet söz konusu ve kendinizi her zamankinden biraz daha fazlag geride tutuyor olabilirsiniz. Tıpkı karanlık bir gecede ışığa gelen pervane böceği gibi insanları size çekecek bir gizem ve entrika havası içerisinde olacaksınız.

Bugün başkalarının düşüncelerine bağlıymışsınız gibi hissedebilirsiniz. Her zaman psişik bir tarafınız oldu ve bugün bu tarafınız gözler önüne serilebilir. Patronunuzun size ihtiyaç duyacağı bir şeye dahil olabilirsiniz. Bu işi vaktinden önce yaparak, bu kişiyi hassasiyetiniz ve inisiyatifinizle etkileyebilirsiniz. Ya da belki partnerinizin istediği bir şeyi fark edebilirsiniz. Bugün sezgilerinize göre hareket edin, hoş sonuçlar elde edeceksiniz!

Şu an hayatınızdaki her alan gayet yolunda gidiyor. Her türden kişisel ilişkileriniz, özellikle aşk hayatınızla ilgili olanlar gittikçe daha yakın ve ileriye yönelik hale gelirken, iş, finans ve ortaklıklarınız da başarıyla sonuçlanacak gibi görünüyor. Bir şekilde, yeni girişimler ya da belki yeni çalışmalarla ufkunuz genişletmeyi düşünebilirsiniz. Çekingen davranmayın, yapabilirsiniz!

Bugün harikulade insanlarla tanışabilir ve hayatını harika bir yöne sevk edecek, sarsıcı bilgilerle karşılaşabilisin. Yeni yaşam tarzı seçeneklerini değerlendirmeye başlayabilirsin. Bir grup ya da organizasyon, muhtemelen spiritüel ya da metafizikle ilgili, sana bir anda çekici gelecek ve katılmayı düşüneceksin. Ayrıca hayatındaki partnerle müthiş konuşmalar yapmaya hazır ol. Kitaplar, dergiler ve diğer yayın mecraları da seni aydınlatabilir.Bugün özellikle de başkalarının duyguları söz konusu olduğunda ihtiyatlı olmanızda fayda var. Geçmişinizden birisi bugün tekrar hayatınıza girebilir. Bu kişinin en son gördüğünüz kişiyle aynı olduğu yanılgısına düşmeyin. Onun dünyanıza girebilmesi için ona fırsat vermelisiniz. Geçmişin bulanık görüntüleri şu anda net görmenizi zorlaştırıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileyle ilgili konuların ağırlığını daha fazla hissedeceğiniz bir gün olabilir. Aksiyona geçmek için sabırsız olabilirsiniz. Kontrolü elden kaybetmemeye dikkat zira kendinizi fazlasıyla enerjik hissedebilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gün içinde aile ilişkileri, aile üyeleri ve akrabalarla ilgili haberler gündeminizde olabilir. Uzaklardan haberler alabilirsiniz. Evinizde yakınlarınız ve sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Evliliğe dair gündemler açılabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki soru işaretlerini gidermek için kendine sorman gereken sorular olabilir. Gün içerisinde göreceğin bir eşya seni geçmişe götürecek. Çocukluğundan anılar aklında canlanırken, iyice duygusallaşabilirsin. Aile büyüklerinle ilgili hassas kararlar alman gerekebilir. Eğitim hayatına yeniden yön vermek için yeni araştırmalara girişebilirsin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkanızdan dönen gizli olayların ve geçmiş hataların ortaya döküldüğü bir gün olabilir. Gerçekleri duymak sizi şaşırtsa da olayları tüm sakinliğinizle anlamaya çalışarak geçirmelisiniz. Duyduklarınız veya anladıklarınız canınızı çok acıtsa da olaylar sizin gördüğünüz gibi olmayabilir. İşin aslını öğrenmeye çalışın. Şeffaf olun.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi evinizle ilgili konular oluşturabilir. Sabah saatlerinizde eviniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde güvende hissedeceğiniz olaylar yaşanabilir. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Babanızla, ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda ise çift taraflı durumlar yaşanabilir. Değişken durumlara karşı uyanık olmakta fayda var.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kısa vadede tüketilebilecek aşklara bugünlerde yönelmeniz olası. Aşk konusunda bugünlerde aksiyon alamadığınız kişilere takılmanız olası görünüyor.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sanki yeterince yeriniz yokmuş gibi kendinizi boğulmuş ya da kalabalıktan sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Bu tamamen fiziksel bir tepki değil. Bugün muhtemelen özgür olmak için artan bir ihtiyaç hissediyorsun. İşinizin, bulunduğunuz yerin ya da bugün sizi yanlış yola iten bir grup arkadaşın özgürlüğünüzü kısıtladığını hissedebilirsiniz. Neden güzel ve sessiz bir gezinti için arabaya atlayıp gitmiyorsunuz ki? Sakinleşmeniz uzun bir yol süresi alacak.

25 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem sosyal hayattaki rolünüzde hem de ev yaşamınızda kendinizi arzulanan biri olarak bulabilirsiniz. Kendi tercihleriniz hakkında belirsiz davranmak, herkes için her şey olmanıza yardımcı oluyormuş gibi görünebilir ve bu performanstan gurur duyabilirsiniz! Yine de kendinize sıfat belirlemeniz gereken durumlar sınır da çizeceğinden iyi gelebilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi, arzu ettiğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Neptün’ün verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için birçok yeteneğe sahipsiniz. Kendinize güvenin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Seni yorum gereksiz yere endişelenmene sebep olacak insanlardan uzak durmalısın. Onların vereceği bilginin doğruluğuna inanmamak senin için daha iyi olacak. Kendi gözünle görmeden, kulağınla işitmeden olaylar hakkında hareket etmemek iyi olacak.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Ayrıca, ikili ilişkiler söz konusu olduğunda ise, ani ve sert tepkiler ortaya koymamanızın daha iyi olabileceğini de unutmayın.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkinizde sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin ve önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına da izin vermeyin. Mesleğinizde gerçeklere dayanarak sergileyeceğiniz tavır, kurallı ve sistemli hareket etmenizi sağlayacak. Kesin olarak verilmiş kararlara bağlı kaldığınız sürece mutluluğa ve başarıya ulaşmanız mümkün. Anlık arzularınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir. Alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız

25 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 02" R
Ay
Oğlak
14° 57' 02"
Merkür
Koç
16° 37' 40"
Venüs
Boğa
00° 03' 32"
Mars
Balık
29° 08' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 45"
Satürn
Balık
16° 30' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 56"
Lilith
Başak
23° 15' 11"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>