Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Motivasyonun Yükseliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Politik güçlerinize bugün ihtiyaç duyulabilir. Nasıl arkadaşlar edinip insanları nasıl etkileyeceğinizi hep biliyordunuz. Mecbur kaldığınızda, rütbeli insanları etkileme konusunda hiçbir zorluk çekmiyorsunuz. Bugün bir çalışanın kaygıları konusunda yönetimle konuşmanız gerekebilir. Bu, ücret ve işyeri standartlarını içeren bir sendika sorunu olabilirr ya da birini kanatlarınızın altına alıp ona yardım etmeye karar verebilirsiniz.

Zevklerinizin değiştiğini keşfedebilirsiniz. Eskiden belli bir tarzda giyinirdiniz, ama şimdi farklı bir yönde olgunlaştığınızı görüyorsunuz. Sürekli olarak günlük sıradan şeyler giymek yerine, takım elbise giymekle daha çok ilgilendiğinizi görebilirsiniz. Resmi giyinmek zorunda olduğunuz bir işte çalışıyor olsaydınız, şimdi kot pantolon giydiğine ve evden çalıştığına şükrederdin.

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Bugün sadece kendini düşünebileceğin kadar sessiz olacak. Günlük yaşamının küçük detaylarına odaklanabilmek için sonunda ihtiyacın olan vakti yakaladın. Şimdi haftalardır aklında olan şeyleri bitirebilirsin. Böyle bir gün, ister inan ister inanma, sana her türlü fırsatı getirir. Sakin bir atmosferin seni daha hızlı ve etkili kıldığı bir gerçek değil mi?Bugün bir konuda uzmanlaşmak üzere bir kursa yazılmaya karar verebilirsiniz. Dünya dinleri hakkında resmi bir kurs ya da basit bir meditasyon grubu olabilir. Fiziki ve çevrimiçi kitap mağazalarından uzak durun çünkü ilgili konuda kitaplara bir servet harcamanız olası! Bu kursun etkileri yalnızca bilgi edinmekten çok daha öte olacak. Değişime hazır olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir konuda uzmanlaşmak üzere bir kursa yazılmaya karar verebilirsiniz. Dünya dinleri hakkında resmi bir kurs ya da basit bir meditasyon grubu olabilir. Fiziki ve çevrimiçi kitap mağazalarından uzak durun çünkü ilgili konuda kitaplara bir servet harcamanız olası! Bu kursun etkileri yalnızca bilgi edinmekten çok daha öte olacak. Değişime hazır olun!

25 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda sosyal çevrenizden destek alabilir, karşılıklı yardımlaşmalar içerisinde olabilirsiniz. Plan dışı ödeme ve harcamalar çıkabilir. İdealleriniz ve hedeflerinizin peşinde gitmek için adım atabilirsiniz. İş veya özel hayatınızda önünüze gelen fırsatları keşfetme, adım atma zamanı.

25 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan bir Balık burcuysan, arkadaşın senin için referans sağlayabilir. Bu durum seni motive edecek. Yeniden başlayacak kadar güçlü hissedeceksin. Diş ağrıların için rutin bir dişçi kontrolüne randevu oluşturabilirsin. Evinle ilgili planlamadığın harcamalar yapmak zorunda kalabilirsin. Teknolojik cihazların ve sosyal medya kullanımın sorun çıkartabilir, dikkatli olmalısın!

25 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız sizi yanlarında görmek istiyor olabilir. Organizasyonlarda istenilen kişi olmanız sevecen doğanız çevrenize sevgi enerjisi yaydığı için üzerinize daha çok geliyorlar. Bu etkinliklere katılarak düşüncelerle dolu olan zihniniz biraz olsun nefes alacaktır. Kendinize zaman ayırmanız gerektiğini unutmamalısınız. 

25 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal gruplar içinde olacağınız bir gündesiniz. Gelecek ümitlerinizi gerçekleştirmek için rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerle ilgili riske girebilirsiniz. Gün içinde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte zevk aldığınız programlar yapabilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda üstlerinizle geçinmekte problem yaşayabilirsiniz. Bugünlerde hayatınızı duygusal değil rasyonel tabular üzerine inşa etmek isteyebilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

25 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın ve diğer tüm çevreniz size sandığınızdan çok daha fazlasını verebilir. Bu yüzden etrafa açık olun ve yeni birine merhaba deyin.

25 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcundaki seyahatine devam edecek.Sosyal hayatınızın hareketleneceği, yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün olacaktır. Ay'ın sert etkileşimi sosyal hayatınızda yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor, güç ve ego savaşlarından uzak durun. Finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

25 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aynı zamanda, birden fazla partner ile birlikte olmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Finansal olarak gelecekte rahat bir konumda olmak istiyorsanız, birikim hesabı açmanızda fayda var. Etrafınızdaki herkesi mutlu edemeyeceğinizi öğrenin. 

25 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzakta olan sevgilinizden alacağınız haberler sizi mutlu edecek. Böylece içine düşmüş olduğunuz endişe ve kuruntulardan kurtulacaksınız. Gün içinde dostlarınızla beraber geçireceğiniz vakit sizi olumlu etkileyecek. Kariyerinizi ilgilendiren konularda sizden tecrübeli, üst düzeydeki insanların sözlerine kulak verin. Ayrıca hayata geçirmeyi düşündüğünüz projelerinizle ilgili işlerde ortaklaşa çalışmalar söz konusu. Sizi etkileyen maddi sorunları ortadan kaldıracaksınız.

25 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 11' 11" R
Ay
Boğa
05° 16' 22" R
Merkür
Koç
21° 10' 13"
Venüs
Boğa
09° 35' 19"
Mars
Koç
05° 05' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 27"
Satürn
Balık
17° 09' 46"
Uranüs
Boğa
22° 44' 54"
Neptün
Balık
29° 06' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 43"
Lilith
Başak
24° 06' 39"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>