Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Para için çok çalıştınız ve bugün çabalarınızın meyvesinden yararlanmalısınız. Kazanç, yatırım, mülk.. hepsi şu anda bir yıl öncekinden çok daha değerli durumda. Hayatınızda aşk, seks ve romantizm de çok iyi gidiyor ancak programınızı sevgilinizkiyle koordine etmekte zorluk çekiyor olabilirsiniz. Yine de bunu halledeceksiniz. Başarınızın ve günün tadını çıkarın.

Kendiniz için mağazada harika bir gün geçirin! Bugünyerinde bir uyum içerisinde ilerlemek için mükemmel koşullarla karşılaşacaksınız. Ayrıca, diğer insanlarla müzakerelerinizde güçlü yanlarınızın neler olduğunu anlamak veya karakterinizin daha güçlü yönlerini not etmek için iyi bir gün. Risk almak ve geleceğe bakmak konusunda kendinize izin verebilirsiniz ...

Belli metafizik ve ruhani konularla ilgili ani bir büyülenme, bu konuda okuyabildiğiniz her şeyi okumanıza neden olabilir. Hevesiniz size düzinelerce farklı yöne çekebilir en sonunda da mental olarak fazla yüklenmenize ve beyninizin kısa devre yapmasına yol açabilir. Bir anda her şeyi öğrenmeye çalışmak yerine tek bir konuyla ilgilenmek daha iyi olabilir. Odaklanın!

Bazı açılardan, hayalleriyle pek teması olmayan, kayıp bir ruh gibi hissediyor olabilirsin. Her ne kadar enerjik ve içten hissediyor olsan da, aynı zamanda enerjinin yanlış yere yönelmiş olduğunu düşünebilirsin. Yapman gereken kendine rehberlik etmek. Kendine liderlik et. İnsanları bırak; kendi yolunu izle! Ne kadar inisiyatif alırsan o kadar mutlu olursun.Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini gerçekten kara koyun gibi hissediyor olabilirsin. Ve bu daha önceden çok iyi bildiğin bir şey olabilir. Bunun seni üzmesine izin verme. Normlara uymuyor olsanız bile, öyle olmayı gerçekten ister miydiniz? Senin yaklaşımın genellikle etrafınızdakilerin kıskançlıklarına sebep olan (açık bir şekilde söyleyemeseler bile) çok farklı ve benzersiz bir yaklaşımdır. Olduğun kişiyi takdir et. Sonuçta, başka biri olamazsın.

25 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısındagörüşmeleri yapabilir, çalışma ortamınızda düzen değişiklikleri yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve çalışanlarınızla profesyonel sınırlar içerisinde olmaya özen gösterin. Günün ikinci yarısında yolculuk planlarında değişiklik olabilir.

25 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkat çekmeyi her şekilde başarıyorsun. İş yerinde bir süredir üzerinde çalıştığın projen ile ilgili olumlu dönüşler yaşayabilirsin. Uzun zamandır planını yaptığın alım satım konularını gerçekleştirmek için bugün harekete geçebilirsin. İlişkisinde sorun yaşayan bir Balık burcuysan, çıkmaza girdiğini hissedebilirsin. Geçmişten gelen yükler ve beklentilerin kıyası tartışmalara neden olabilir. Yaşam alanını değiştirmek isteyebilirsin.

25 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uyanış yaşayacaksınız. Geçmişe dair bazı konularda yeni farkına vardığınız gerçekler olabilir. Bu gerçekler sizi bambaşka biri olmaya yönlendirebilir. Size gelen mesajları doğru okuduğunuz sürece hayatınızı istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

25 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için mücadele edeceksiniz. Akşam saatlerinde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

25 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi konusunda göstereceğiniz hassasiyet ve saygı beraberinde mutluluğu getirebilir. Sürpriz dolu bir gün sizi bekliyor.

25 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişiniz ve şimdiniz hakkında uzmanmış gibi görünüyorsunuz. Ancak şimdiki zamandan biraz kaçma eğilimindesiniz. Buna benzer günler size işkence gibi geliyor olabilir fakat değiştirebileceğiniz şeyler mevcut. Şimdiki zamanı kabul edebilmek için, geçmişe ait ve bir parçası olmaktan hoşlanmadığınız anlardan uzaklaşabilir onları ardınızda bırakabilir, geleceğe doğru emin bir şekilde yürüyebilirsiniz.

25 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılık sektörünüzde bir gün daha geçiriyor ve kendinizi ifade etme arzunuzu teşvik ediyor. Kişisel zevk için biraz zaman ayırmak çok hoş karşılanabilir. Bugün ruh hali eğlenceli ve hoş olsa da, evcilleştirmeniz akıllıca olacağınız bir aşırılık eğilimi var. Belirli bir projeyi, planı, uzun vadeli hedefi ve hatta mevcut kariyer yolunuzu, gerçekten size bir iyilik yapıp yapmadığından emin değilseniz sorgulayabilirsiniz. En iyi hareket tarzı olabileceğinden, şimdilik gururunuzu yutmanız gerekebilir.

25 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz. Partnerinizin ve birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacağınız bir gün içindesiniz.

25 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

25 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fiziksel olarak kendinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yorucu bir süreçten geçiyorsunuz ve tam anlamıyla nasıl hareket etmeniz gerektiğine de karar veremeyeceksiniz. Enerjinizi doğru kullanmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali de bulunuyor.

25 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize duyduğunuz hayranlık gözlerinizden belli oluyor, ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. İş yerinde sevilen birisiniz. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. Bir dostunuz kefil olmanızı isteyebilir. Arkadaşınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir

25 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 44"
Ay
Akrep
23° 34' 01"
Merkür
Koç
26° 25' 26"
Venüs
Balık
21° 31' 28"
Mars
Balık
04° 55' 02"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 49"
Satürn
Balık
13° 17' 38"
Uranüs
Boğa
20° 39' 31"
Neptün
Balık
27° 48' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 22"
Lilith
Başak
19° 47' 21"
True Node
Koç
15° 36' 00"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:26

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>