Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailenle İlgilisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk konularında bazı şeylerin kontrolünü bırakmak felaketlere yol açmaz, aksine hiç beklenmedik güzel sürprizleri ortaya çıkarır. Bugün evrene güven ve aşk konusunda bazı şeyleri oluruna bırak.

Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Becerikli, yeteneklisiniz, ama bu ataklığınız biraz işgüzarlık gibi de karşılanıyor.

Bugün maddi olarak hakkın olanın peşine düşmen gerekecek. Hem sinirlerine hakim olmalı hem de hakkın olanı istemede ısrarcı olmalısın. Gerginliklere karşı dikkatli ol bugün.

Hem nefes egzersizleri hem de normal egzersizler bugün kaslarını çalıştıracak. Daha esnek ve stresin kasmadığı bir vücuda sahip olmak için bu tür egzersizlere yönelmen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini spot ışıklar altında bulabilirsin. Anlatmak istediğin bir şey varsa bunu anlatmaktan çekinmemelisin. Yapmak istediğin bir şey varsa sonuna kadar arkasında durmalısın. Bugün atacağın adımlar seni daha iyi bir konuma çıkaracak.

25 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kendinizi biraz kötü hissediyor olabilirsiniz. Muhtemelen streslisiniz ve dinlenmeye ihtiyacınız var. İşle ilgili endişeler de kafa karıştırıcı olabilir. Yapacak çok işiniz olabilir ve nereden başlayacağınızdan emin olamayabilirsiniz. Belki de bugün hiç başlamamalısınız. Belki de dinlenmek için bir gün izin almalı ve yarın tekrar kendiniz gibi hissettiğinde bununla uğraşmalısınız. 

25 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü ailene ayırıyorsun. Evli ve çocukları olan bir Balık burcuysan ailecek eğlenceli etkinliklere katılacaksın. Olaylara mümkün olduğunca sakin yaklaşmaya çalışsan da bazı insanların fikirlerini dikte etmeleri onlarla keskin bir dil kullanmana neden olacak. Hoşlandığın insanın hiç bilmediğin bir özelliğini keşfedebilirsin.

25 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızdaki yaşadıklarınızı ileriye taşıyacak gelişmeler söz konusu olabilir. Beklentilerinizi, isteklerinizi makul bir zemine oturtabilirseniz bugün partneriniz ve sizin için mutlu bitebilir. Enerjinizi yüksek tutun.

25 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha gerçekçi olmak durumundasınız. Ancak olumsuz fikirlere, duygulara kapılmamaya çalışmalısınız.

25 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçükte olsa her gün bir adım atmaya niyet edin ve planlamanızı yapın. Yapacağınız planlamada evrensel destek alabilecek ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek, zihnini farklı konulara açmak sana çok yarayacak. Bugün kendini eğitebileceğin konular, okuyacağın bir makale veya kendini vereceğin bir kitap çok daha etkili olabilir.

25 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etki ve tepki mekanizması her şeyden daha baskın olabilir. Yaptığınız ve söylediğiniz her şey küçük veya büyük, muhakkak karşılığını bulacaktır. Her söz ve davranışa özen göstermek dikkatinizden biraz çalacak olsa da buna değer! Bütün planlarınızı sonuca vardırmak zorunda olmasanız da bugün ektiğiniz tohumlar iyi sonuç vereceği için yeni başlangıçlara vakit ayırmalısınız.

25 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn sizi titiz yapıyor. Partneriniz ve ortak ilişkilerinizle ilgili kuşkucu davranışlar gösterebilirsiniz. Bugün, katılacağınız toplantılarda kararlı görünmek zorundasınız. Tatminkar olmak için şartlarınızı zorluyorsunuz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kötü şansa, nazara inanmak, başınıza gelebilecek olumsuzluklardan korkup başkalarını sorumlu tutmaktır. Oysa korkunun sizi ele geçirmesine izin vererek, olumsuz bir durumu kendiniz yaratıyor olabilirsiniz. Bugün biraz da korkularınız ve bu konuda neler yapabileceğini üzerine düşünebilirsiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız zorlu bir dönemden geçiyor, ilişkiniz çetrefilli. Ortamı değiştirebilmek kontrolünüzün dışında gibi. Şimdilik, kendinize güvenin ve tartışmalardan uzak durun. Bugün dikkatli olursanız, büyük birfırsatıyla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın. Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin. Stres; boğaz ve gırtlağınızda problemler yaratabilir, fazla soğuk su içmeyiniz ve kendinizi soğuktan daha fazla korumalısınız.

25 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 45' 13" R
Ay
Akrep
10° 00' 05" R
Merkür
Koç
16° 01' 47"
Venüs
Koç
23° 48' 40"
Mars
Balık
25° 13' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 10"
Satürn
Balık
16° 02' 37"
Uranüs
Boğa
22° 01' 01"
Neptün
Balık
28° 43' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 33"
Lilith
Başak
22° 41' 26"
True Node
Koç
15° 37' 31"
Son Güncelleme : 24/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>