Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararsızlık Yaşıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Tercihlerinizin her açıdan belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Olumsuzluklardan uzaklaşmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, başarıya odaklanmaya devam edin. Süreci en doğru şekilde değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışın. Hata yapmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size neyin adım attırmadığını görebilirsiniz. Yakın geçmişe dönerek hangi yanlışları yaptığınıza veya size kimin yanlış yaptığına bakarak bugünkü düğümleri çözebilirsiniz. Maddi bağımsızlığınızı elde edebilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda daha hassas olabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanızda yarar var, çünkü yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilir ve duygularınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Karar verirken acele etmeyin ve etrafınızdaki insanlara karşı anlayışlı olmaya özen gösterin.

25 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün adaptasyon konusunda zorlanmalar yaşayabilirsin. Bu durum seni umutsuzluğa düşürebilir. Kendini biraz rahat bırakmaya ne dersin? Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, çalışma koşullarıyla ilgili alacağın kararlar, çalışanlarını sevindirebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, onunla tekrar iletişime geçip geçmeme konusunda kararsızlık yaşayabilirsin.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızla ilgilenebilir, beraber nasıl zaman geçireceğinizi planlayabilirsiniz. Ebeveyn sevgisi ve ilişkilerinin önemini kendinizden pay biçerek fark ettiğinizde onlara yaklaşımınız da değişecektir. Çekincelerinizi aşmak adına bu iyi bir yol olabilir.  

25 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmalısınız. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınız konusunda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Herkese güvenmemeniz ve birine güvenirken oldukça seçici olmanız gerekmekte.

25 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini spot ışıklar altında bulabilirsin. Anlatmak istediğin bir şey varsa bunu anlatmaktan çekinmemelisin. Yapmak istediğin bir şey varsa sonuna kadar arkasında durmalısın. Bugün atacağın adımlar seni daha iyi bir konuma çıkaracak.

25 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çekiciliğinizi artırıyor, sadece ilgi çekmekle kalmıyor, aynı zamanda olumlu koşulları ve fırsatları da hayatınıza çekiyorsunuz. Sorun gibi görünen şey artık sizin lehinize çözülebilir. Biraz kişisel zamanın tadını çıkarabilir veya heyecan verici yeni ilgi alanları keşfedebilirsiniz. Eğlenin, ilişki kurun, her zaman öğrenmek istediğiniz bir şeyi öğrenin, fikirlerinizi paylaşın ve bu akan enerjiden yararlanmak için şimdi dostça jestler yapın. Şimdi yaşadığınız aydınlanmalar, hayatınızda daha fazla dengeye ihtiyaç duyduğunuz veya yüzeyin altında gelişmekte olan sorunlar konusunda sizi uyarıyor.

25 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önünüzü göremediğiniz ve içsel sıkıntınızın artış gösterdiği günlerdesiniz sevgili balıklar. Biraz teslimiyet iyi gelecektir. Neden’leri sorgulayın, hatayı kendinizde arayın. İyi düşünün, radikal kararlar için uygun zamanlar değil..

25 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finans, sağlık veya ortaklık, evlilik, ilişkilerde yeni bir döneme adım atabilirsiniz. Sosyal çevrenizden güçlü destekler alabilirsiniz. Ayrıca kendinize zaman ayırabilir, kişisel gelişim alanına yönelebilirsiniz. Fiziksel değişim yapabilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı çelişkili duygular içerisindesiniz. İlişkiniz, ya sona eriyor ya da büyük bir değişimden geçiyor. Olayların nasıl geliştiğini dikkatle izleyin. Bugün işler başınızdan aşacak, ama şikayetçi olmayacaksınız. Yıldızların olumlu etkisi size güç, şans ve beceri verecek. İstediğiniz sonuçlara ulaşmak için konsantre olmanız yeterli. Borç olarak dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir

25 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 11' 31" R
Ay
Terazi
15° 04' 17" R
Merkür
Boğa
05° 17' 15"
Venüs
Boğa
24° 53' 39"
Mars
Koç
14° 35' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 24"
Satürn
Balık
18° 03' 49"
Uranüs
Boğa
23° 28' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 33"
Lilith
Başak
25° 29' 25"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>