Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Küslükler Bitiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 90%

Bugün iki farklı yöne çekilmiş hissediyor olabilirsiniz, birne karşı bir şeyler hissederken diğeri aklınızı çeliyor. Romantik bir yapınız var ve insanlarla çapkınlık yaparak bağlantı kurmaktan zevk alıyorsunuz. Ancak bugün kiminle gelecekte birlikte olmak istediğiniz konusunda bir karar vermeniz gerekebilir. Eski ve yeni sevgilinizin iyi anlaşmasını bekleyin. Geçmişi bugünden ayırsanız iyi olacak.

İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın. Oyun zamanı bitti. Şu anda çok verimli ve etkili bir şekilde çalışma gücünüz var. Bir plan yapın ve bu işi bitirin. Görevlerinize odaklandığınız sürece listenizdeki çok sayıda şeyi halledeceksiniz. Bu çok zor olmamalı, çünkü daha net bir zaman anlayışı benimseyeceksiniz ve sınırlamalarınızı bileceksiniz.

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Yeni bir proje başlatmak istiyor olabilirsin. Yaratıcı aklın uyarılıyor ve önemli hedeflerini başarmaya hazır hale geliyorsun. Yeni birstratejisiyle veya pazarlama planıyla gelebilirsin. Veya bazı yatırımlar üzerinden ağını genişletebilirsin. Harekete geçmek ve kendini başarı yoluna sokmak için güzel bir zaman. Hayallerini gerçekleştirebilmek için büyük düşünmekten çekinme!İvedilikle hareket etmeniz ve başta krizler olmak üzere her durumda yapılması gerekeni derhal kestirebilmeniz olası. Muhtemelen son hızda düşünecek, davranışlarınızla büyük bir cesaret ve verimlilik örneği sergileyeceksiniz. İşlerin ters gitmesi halinde etrafınızda müthiş bir destek sistemi olduğunu bilmek sizi daha da güçlü hissettiriyor. Risk alın ve daha önce düşünmediğiniz bir konuda şansınızı deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzak bir yerden bir telefon görüşmesi mi bekliyorsunuz? Bu görüşme gecikebilir. Çok streslisiniz ve hatta sizinki olmasa bile telefon çaldığında yerinizden zıplıyorsunuz! Bunu kendinize yapmayın. Acil bir durum varsa, siz arayın ve eğer aradığınız kişi müsait değilse de mesaj bırakın. Hiçbir şey günü gergin geçirmeniz için bir sebep değil.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici ve haberci rüyalarla güne başlayabilirsiniz. İş hayatında değişim, gelişim ve yenilik enerjisi daha güçlü çalışabilir. Disipline olmakta ve planlı hareket etmekte gün içinde zorlanabilirsiniz. İçe çekilmek ve konfor alanınıza sığınmak, gelişiminizi ve fırsatlarınızı engelleyebilir.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde kıskançlık ve dedikodu gibi arkadaş arasında sevmediğin içerikte konuşmalar dönebilir. Kendinle başbaşa kalmak istediğin bir günün içindeyken; kırgın olduğun bir arkadaşın seninle iletişime geçmek isteyebilir. Bu durum olayları yeniden tartıp, bir şans vermeni sağlayacak. Sosyal medya kullanımını sınırlı sayıya çekmek isteyip gönderi temizliği ve düzenlemesine vakit ayırabilirsin.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle ayrı iki şehirde olabilirsiniz. Özleminiz fazlasıyla artmış olabilir. Kısa seyahat planlamanız bu özlemi sonlandırmaya yetecektir. Duygularınız bugün oldukça yoğun olabilir. Sadece duygusal tepkiler vermemeye çalışmalısınız. Ailenize karşı kırıcı olabilecek davranışlardan uzak durmalısınız.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konulara, gruplara katılmak için uygun koşullar var. Ancak düşüncelerinizi somutlaştırmakta zorlanabilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlerleyen günlerde samimiyetinizi ortaya koyabildiğiniz ölçüde başarılı olabileceğiniz bir takım gelişmeler gündeme gelebilir. Özel yaşantınıza da gereken özeni göstermelisiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sessiz, sakin ve dinlendirici bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. İhmal, dalgınlık ve unutkanlıklar gündeme gelebilir.

26 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda karşılaştığınız zorluklar fizikselden çok zihinseldir. Sizin için neyin doğru olduğunu bilmeniz ve planlarınıza bağlı kalmanız gerekir. Hatırlamanız gereken şey, istediğinize bağlı kalma gücünüzün olmasıdır.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlıyor.İçe döneceğiniz, kendinizle ve psikolojinizle ilgileneceğiniz bir gün olacaktır. Kendinizi endişeli hissedebilirsiniz, sizi ruhsal olarak rahatlatacak aktivitelerle ilgilenmek iyi gelecektir. Psikolojik destek alabilir, meditasyon veya ruhsal çalışmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize her konuda yardımcı oluyorsunuz. İş yerinizdeki meslektaşlarınıza ilham veriyorsunuz. Bugün kendinizi yalnız hissederseniz, aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte güzel bir yemeğe çıkın.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili planlarınızda değişiklikler olabilir. Düşüncelerinizi açıklamadan önce bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var. İyimser ve sakin olmaya çalışın. Mesleğinizle ilgili sabır ve azminizin karşılığını almak üzeresiniz, arzu ettiğiniz sonuca bu kadar yaklaştıktan sonra geri dönmek olmaz, biraz daha dişinizi sıkın. Bazı borçlarınızı kapatmak için paraya ihtiyacınız var! Ailenizin bu konudaki desteğini çekinmeden kabul edin. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız

26 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 31' 07" R
Ay
Boğa
10° 17' 07" R
Merkür
Koç
21° 27' 30"
Venüs
Boğa
10° 00' 39"
Mars
Koç
05° 21' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 17"
Satürn
Balık
17° 11' 25"
Uranüs
Boğa
22° 46' 05"
Neptün
Balık
29° 07' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 50"
Lilith
Başak
24° 08' 56"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:34

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>