Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rekabetçisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile arandaki durumlar sana belirsizlik gibi gelebilir. Ancak aranızdaki bazı şeyleri oluruna bırakmak, zorlamaktan daha iyi sonuçlar getirecek. Bugün sakince kafanı dinlemek ve düşüncelerini toparlamak sana iyi gelecek.

Önümüzdeki günlerde ilginiz dışında bir alana yönelmeniz çok olası. İşyerinizdeki gelişmeler sizi yönlendirecek. Son günlerin yarattığı belirsizlik, size çok değişik kararlar aldırabilir.

Bugün parasal konularda muhatap olacağın kişiler ile iletişimi yavaş kurman gerekebilir. Hızlı yanıtlar almak ve bazı şeyleri acele ettirmek iletişimine zarar verebilir. O yüzden dikkatli olmalı ve karşıdaki insana zaman tanımalısın.

Ayaklarına özen göstermen gerekebilir bugün. Eğer çok fazla ayakta kalıyor ve yoruluyorsan hem damar yollarına hem de genel olarak ayaklarına dikkat etmen gerekebilir. Günün sonunda ayaklarını suyun altında tutmak bile sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Can sıkıntını atmalı ve yaptığın şeylere tutku katmalısın bugün. Keyfini yerine getirecek şeylere odaklanarak gününün daha iyi geçmesini sağlayabilirsin. Daha verimli bir gün için pozitif kalacağın şeylere odaklan bugün.

26 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları bugün sezgileriniz her zamankinden daha yoğun olduğu için kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşabilirsiniz. Bu durumda aslında kendinizle başbaşa kalara hayatınıza dair yeni çıkarımlar yapmayı arzu edebilirsiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde gözünü dört açmanı gerektiren gelişmeler olabilir. Bugün önüne çıkan fırsatları kaçırmamak için rekabet duygunu ortaya çıkarman gerekebilir. Yenilenmek ve geçmiş ayların yorgunluğunu üzerinden atmak için cilt bakımı yaptırabilir, saçlarını kestirebilirsin. Aynı zamanda bir eşyayla ya da eline geçecek bir fotoğraf albümü seni geçmişe götürecek ve nostaljik duygular yaşayacaksın.

26 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer kavramı hayatınızda ön plana çıkabilir. Şanslı bir dönemde olduğunu bilmek, bunu kullanma cesareti gösterdiğinizde sizi memnun edecektir. Aklınıza gelen, üzerinde çalıştığınız hayalini kurduğunuz imkanlar için planlarınızı uygulamaya geçirmek için ideal bir gündesiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

26 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz ve doğru anın geldiğini hissettiğiniz durumlarda cesurca adımlar atabilirsiniz. Bugün kendinizi daha verimli ve cesaretli hissedeceksiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gurur yapmamak zor olacak. Başkasının haklı olduğunu görmek de. Ama günü bu negatif enerjilerle yormamak için biraz geri çekilmen ve kendi işine bakman gerekebilir.

26 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinize giden yolda öngöremediğiniz engeller ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Planlarınızın dışına çıkma endişesinden kurtulun ve duruma adapte olun, her sürpriz gelişme kötü olmak zorunda değil! Olayları kendi lehinize çevirebilecek potansiyele sahipsiniz ancak duygusal bakış açınız sizi bu konuda kör ediyor olabilir. Derin bir nefes alın ve mantığınıza sarılın.

26 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlar konusunda dikkatli düşünmelisiniz. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı karşı tarafı zor durumda bırakıyorsunuz. Belirli bir strateji uygulamalı, önleminizi almalısınız.

26 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

26 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ama ticarette bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

26 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı çelişkili duygular içerisindesiniz. İlişkiniz, ya sona eriyor ya da büyük bir değişimden geçiyor. Olayların nasıl geliştiğini dikkatle izleyin. Bugün işler başınızdan aşacak, ama şikayetçi olmayacaksınız. Yıldızların olumlu etkisi size güç, şans ve beceri verecek. İstediğiniz sonuçlara ulaşmak için konsantre olmanız yeterli. Borç olarak dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir

26 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 13' 34" R
Ay
Akrep
03° 22' 46" R
Merkür
Koç
16° 05' 27"
Venüs
Koç
23° 08' 36"
Mars
Balık
24° 48' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 40"
Satürn
Balık
15° 59' 33"
Uranüs
Boğa
21° 59' 12"
Neptün
Balık
28° 42' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
20° 17' 41"
Lilith
Başak
22° 37' 50"
True Node
Koç
15° 38' 24"
Son Güncelleme : 24/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>