Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Farklı Fırsatlar Arayışı İçindesin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğiniz biriyle kaliteli zaman geçirmeniz için iyi bir gün. Samimiyet ve arkadaşlık duygularından son zamanlarda yoksun kalmış olabilirsiniz. Birlikte dinlenebileceğiniz ve yakın olabileceğiniz bir akşamı bir kenara koyun; birbirinizle düşüncelerinizi paylaşın, hayallerinizden ve korkularınızdan bahsedin. Kalpten bir bağ kurmanız ve içten konuşmanız size iyi hissettirecek.

Bugün çok fazla hayallere dalabilirsiniz ve bu tam da size göre bir davranış! Değişim için çok çalışmayı bırakmak ve zihninizde başı boş bir şekilde dolaşmak için harika hissettiriyor. Bu, sizi ilginç yerlere götürebilir. Kendi işinizi kurma fikrini düşünüp duruyorsanız, günün sonuna doğru gerçek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Elbette, bu fikirleri bir yere yazın! Gelecekte kullanışlı olacaklar!

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Bugün evine odaklanacağın bir gün. Göksel enerjiler seni biraz seçici bir moda sokabilir. Mobilyaların ve evin dekorasyonu sinirini bozmaya başlayabilir. Yaşam alanına yeni şeyler eklemek isteyeceksin. Duvarlarını değiştirebilirsin. Bırak yaratıcılığın konuşsun.Açık görüşlü bir insansınız ve diğer insanlara karşı da verici bir yapınız var. Bugün tanışacağınız insanlar sebebiyle biraz dengeniz sarsılabilir. Kim olduğunuz ve aklınızdan neler geçtiğini anlamak konusunda bir takım zorluklar yaşayabilirler. Muhtemelen sizin esnek kafa yapınızı da anlayamayacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınızdan bir telefon alabilir ya da o sizi ziyaret edebilir. Bu buluşmayı duygusal bir takım konuşmalar takip edebilir. İlgi çekici bir takım haberler sizi bir süreliğine endişelendirebilir. Spiritüel aktiviteler gününüzün büyük bir kısmını oluşturabilir. Konuşan birisini dinlemek normalden çok daha öngörülü biri olmanızı sağlayabilir. Bu durum soyut kavramlara karşı iyi bir içgüdü oluşturmanıza da yardımcı olabilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etrafınıza yardımcı olmaya çalışmak, ilişkilerde tembellikten kaçmaya gayret etmek önemli. İlişkilerde telepatik durumlar, ruh eşi ilişkileri gündeme gelebilir. Beklenmedik şanslarla karşılaşabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Samimi duygular beslediğin bir arkadaşından hoşlanmaya başlayabilirsin. Bir süre bunu açıklamak istemiyorsun. Gözlemci olarak kalıp tavırlarını, hareketlerini ölçüyorsun. Farklı fırsatlar arayışı içinde olabilirsin. Ancak bu arayışı günün yorgunluğu yavaşlatıyor. Mide problemleri yaşayabilirsin. Yediklerine dikkat etmen gerekebilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin onay vermediği bir konu da mücadele etmek sizi yorabilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazen mücadele vermek yerine kendini akışa bırakmak daha iyi olabilir. İçinizden geçirdiğiniz güzel dileklerinizin gerçekleşmesi için belki biraz daha zamana ihtiyaç olabilir. Motivasyonunuzu güçlü tutarak gelecek güzel günlere olan inancınızı kaybetmemeniz gerekiyor. Finansal konularda ise artık şanslı bir dönemin eşiğindesiniz. 

27 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde ve evlilikte daha düşünceli olabilirsiniz. Karşınızdakilerden beklentileriniz sizi daha hassas bir duruma sokabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızı paylaşmadan önce insanları tanımalı ve zaman içerisinde yakınlaşmalısınız. Dostluklarınızın ve dostlarınızın sadakatinin değerini öğrendiğiniz bir gün olabilir

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişim ve görüşmelerde kesin ve kati kurallar ve sınırlar çizmeden esneklik payı bırakmalı, bugün alacağınız olası kararları sonradan yeniden değerlendirmek için kendinize en azından bir gün zaman tanımalısınız. Yakın çevre ilişkileri, kardeşler ve görüşmelerle ilgili geçici olarak problemlerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi anlayışlı ve sevgiyle ifade etmenizin faydalı olacağı bir zaman dilimindesiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşünce tarzınızı özellikle bir kişinin etkilediğini düşünüyorsunuz. Bundan rahatsız oluyorsanız bahsedilen kişiyle aranıza mesafe koymalısınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Başak burcunda devam eden seyahati ikili ilişkilerinizi ön plana taşıyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bugün yakınlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.Ay’ın Mars ile karşıtlığı ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Yavaş tempolu sporlar yaparak kendinizi rahatlatmayı denemelisiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ilişkiler açısından çalkantılı durumlara işaret edebilir. Uyum, eşitlik ve dengeyi yakalamaya çalışırken kararlı, disiplinli bir tutum sergilemeyi ihmal etmeyin. 

27 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi ifade edecek işlerde göstermekten yanasınız. Olayların bazı gelişimleri sizin için farklı bir anlam oluşturacak. Aşkta sağlam ve kalıcı duygularınızı, partnerinizle konuşmanın zamanı geldi. Ortak fikirlerinin üretilmesi için, gerekli şartlara sahipsiniz. Sadece zorlanmalara gelemiyor ve kendinize zaman tanıyorsunuz.

27 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 31" R
Ay
Balık
19° 28' 02"
Merkür
Koç
18° 51' 54"
Venüs
Boğa
05° 44' 23"
Mars
Koç
02° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 25"
Satürn
Balık
16° 54' 23"
Uranüs
Boğa
22° 34' 04"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 26"
Lilith
Başak
23° 45' 52"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>