Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İhmal Ettiğin İşleri Düzenlemelisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün çok uzun süredir olduğunuzdan daha kendinden emin ve rahat hissediyorsunuz. Söyleyebileceğimiz tek şey şu ki; zamanı geldi! Çok başarılısınız ancak neden bunu kabul etmekte zorlanıyorsunuz? Ah, peki önemli olan, sonunda elde ettiğiniz şey. Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle biraz rahatlamak ve sosyalleşmek için başınızı masanızdan yeterince yukarı kaldırmaya çalışın. İşe o kadar odaklandınız ki, ilişkilerinize çok zaman ayıramadınız. Bugün değer verdiğiniz insanlarla kaliteli zaman geçirin.

Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Enerji seviyeniz tahmin edilemez olabilir. Fazladan bir uykuya ihtiyacın olduğunu fark edebilirsiniz. Vücudunuz biraz yıpranmış olabilir. Kendinize karşı nazik olun. On bardak kahve içmeyin çünkü vücudunuz isyan edebilir. Ve on altı saat boyunca durmadan çalışmayın çünkü dayanıklılığınız biraz düşük olabilir. Fazladan vitamin alın ve yeterince dinlendiğinizden emin olun.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Kendini adeta birden fazla savaşın arasında hissediyorsun ve çatışmaların odağında da temel hedef olarak sen bulunuyorsun. Eğer ardına seni desteklemek üzere kuvvetli güçler yerleştirmediysen bu periyod zor geçebilir. Duygusal olarak, en harika günlerin değil; hislerini içten ve kuvvetli yaşıyor ve onları metodolojik, zihinsel, rasyonel açılardan değerlendirmek üzere oradan oraya koşturuyorsun! Duygularınla ilgileniyormuş ve başa çıkmak istiyormuşsun gibi görünebilir; ama gerçekte, hissetmen gereken duygulardan kaçıyor olabilirsin...Bugün olası bir durum karşısında ilgisiz kalmayın. İlk başta burnunuzun dibinde olup biteni fark etmemişsiniz gibi kafanızı çevirip yolunuza devam etmeyi isteyebilirsiniz. Bu isteğinize direnin; zira düşündüklerinizi dile getirmeniz ve ne hissettiğiniz hakkında olası yanlış anlaşılmaları önlemek için açıklama yapmanız hayati öneme sahip. Durumla ilgili görüşünüz son derece önemli, bu yüzden daha fazla kendinizi geri çekmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize özen göstermeniz evinize özen göstermeniz anlamına gelecek. Mümkünse yaşam alanınızdan ayrılmayın ve yaşadığınız kutsal kabuğu güzellşetirmeye odaklanın. Temizleyin yıkayın parlatın! Ellerinizi kirletin. Bunları yapmanın size güzel getirileri olacak. Yaptıklarınız vinizle güzel bir bağ kurmanıza ve başarmış hissetmenize yardımcı olacak. Mümkünse, ailenin diğer üyelerini de bu sürece dahil edin.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaratıcılığınızı harekete geçirmelisiniz. Yıldızlar, yeni bir projeye katılmanız ve hayal gücünüzün bir şey yapmasına izin vermeniz gerektiğini söylüyor. Yatak odanızı yeniden dekore etmek, bahçe düzenlemek veya birinin doğum günü için bir şey yapmak istiyorsanız, şimdi harekete geçin. Meşgul olmak için sanatsal bir şey bulun. İçinizde çiçek açan tüm fikirlerden yararlanın.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallığı bir kenara bırakıp işine odaklanmalısın. Çünkü ihmal ettiğin işler çalışma masanın üstünde yığılmış durumda. Ajandanı kontrol edip kolları sıvamalısın. Öğlen saatlerine doğru işleri bir düzene sokup ofiste kendine bir yorgunluk kahvesi yapıyorsun. Çalışma arkadaşların ile sohbet ederken bir akşam yemeği randevusu teklif edilebilir.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerimize ilerlerken zaman zaman durum muhasebesi yapmamız gerekiyor. Kendimiz adına ve varılan sonucun etkileri hakkında değerlendirme yapmalıyız. Hedefimiz ister manevi anlamda isterse maddi anlamda olsun.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Gün içinde plan program yapmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemeye çalışın. Dışa dönük uğraşlar keyfinizi yerine getirebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük sürprizlerin hayatınıza renk katabileceği bir gündesiniz. İnsanların sizden ilham almak isteyecekleri bir gün olabilir bu yüzden sabırlı olmalısınız.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınızda, çalışma ortamınızda hareketli, dinamik, aktif bir gün geçirebilirsiniz. Detayları, hesap ve titizlik gerektiren işleri gözden kaçırmamaya dikkat etmelisiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınız bugün kendinizi ifade etmeniz için aracınız olacak. Bunun için de mutfak aradığınız alan denilebilir. Mükemmel lezzetler yaratmanın tam zamanı!

28 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Bugünyükünüz artabilir, ruhsal ve bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Merkür'ün Yengeç burcuna girişi ile romantizm ihtiyacınız artıyor. Partnerinize ve çocuklarınıza vakit ayırmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balıklar günün ilerleyen saatlerinde küçük bir mali kazanç bekliyoruz. Korkularınızla yüzleşmek için çalışmaya başlamanız gerekir. Bu uzun zamandır sizi engelleyen bir şey ve bu nedenle, sahip olduğunuz potansiyelinizi gösteremiyorsunuz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma şartlarınızdan memnun olmayabilirsiniz. Sizin,konusunda yüksek ideallere sahip olmanız, dar çevre koşulları ile ilintili ilerliyor ve bazı isteklerinizi yaşama geçirme konusunda zorlanıyorsunuz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerlebirliği içine girmelisiniz. Kendinize güveniyorsunuz.

28 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 47" R
Ay
Balık
26° 02' 18"
Merkür
Koç
19° 09' 40"
Venüs
Boğa
06° 17' 45"
Mars
Koç
03° 02' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 46"
Satürn
Balık
16° 56' 39"
Uranüs
Boğa
22° 35' 38"
Neptün
Balık
29° 02' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 56"
Lilith
Başak
23° 48' 52"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>