Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sabrın Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 100%

Heyecan ve kısıtlama arasında bugün bir çatışma yaşayabilirsiniz. Bir durumun içindeki potansiyeli görebilir ve sonuçları hakkında heyecanlı olabilirsiniz, ancak istenen sonucu elde etmenin beklenenden daha uzun süreceğini biliyorsunuz. Örneğin, birisine aşık olduğunuzu ve onunla evlenmek istediğinize karar verebilirsiniz. Her şey iyi hoş fakat sorun şu ki bu kişi zaten evli! İşlerin yürümeyeceğine dair umutsuzluğa kapılmayın. Sabırlı olun.

Artık profesyonel yönünüzü düşünmenin zamanı geldi. Hayatınıza biraz daha eğlence katmanız ve daha önce hiç yaşamadığınız zevkleri tecrübe etmeniz gerekebilir. İşi ve oyunu ayırma eğiliminiz var, ama buna çok da gerek yok. Aslında, işinizi daha eğlenceli hale getirmenin yollarını keşfettikten sonra başarılı olacaksınız!

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

İçinde depolanmış büyük miktarda yaratıcı enerji var. Kendine söz verdiğin gibi, bir kısmını çıkarmaya başladın mı? Bu yaratıcı döngü önümüzdeki aya dek sürecek. Bu vakti değerlendirmelisin. Beyninin öteki kısmını değişim için kullanmalısın. Skeç çalış, fırçalarla boyalarla uğraş, kurmaca öykü yaz. Yeter ki bir şeyler üret. Her ne formda olursa olsun, küçük bir yaratı eylemi, beyninde önemli kapılar açacaktır.İnsanların ritimleri dengeni bozabilir. Göksel enerjiler insanları hızlandıracağa benziyor. Trafikte, sabah sabah aceleci ve sabırsız sürücüler gözlemleyebilirsin. Ayrıca telefonun aralıksız çalarken ve insanlar konuşmalarını bölüp dururken sabırlı olmaya bak. Kapını ve telefonunu kapatmadığın sürece sana rahat yok!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tahminler günün fırtınalı geçeceği yönünde. Evde konuşmalarınızın üzerine adeta bir bulut gibi çökmüş bir gerilimin hakim olduğunu sezmiş olabilirsin. Dargınlıklar ifade edilmemiş ve çözüme odaklanmadan güç oyunları oynanıyor. Bugün bütün bunlar senin için katlanılamaz bir hal alacak. Riskleri ne olursa olsun, işleri yoluna koymak için önlem almak zorundasın.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü ilişki gündeminizde olabilir. Affetme ve serbest bırakma ile iç dünyanızda hesaplaşma, sorgulama ve ilahi adalet arayışı içerisinde gel gitler yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızda maddi konular konuşulabilir.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal çatışmalardan kendini korumaya özen göstermelisin. Ne kadar kırılgan bir yapıya sahip olduğunu sen de biliyorsun. Güçlü olmayı yavaş yavaş öğreniyorsun. Paralel olarak insanlara karşı olan sabrın artıyor. İş hayatında yoğunluk yaşıyorsun. Büyük görevlerin omuzlarına ağır geldiğini hissedebilirsin.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ağır basan gelecek kaygınız, istemediğiniz sonuçları önünüze getirebilir. Çıkmaza girmemek adına zihnini sakinleştirerek hareket etmelisiniz. Hayatınızın şekli pozitif anlamda değişiyor. Sosyal ve yakın çevre ilişkileriniz sayesinde var olan bağlantılarınızı kullanarak kariyerinizde beklediğiniz yere ulaşmak için gereken atılımı başlatabilir ve kendinizi bu yönde oldukça güçlü hissedebilirsiniz. Ancak gelecekle ilgili bazı konularda kararsızlık ve melankoli durumlarına yenik düşmemeniz gerekiyor. 

29 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan koşullar oluşabilir. Sabah saatlerinde hızlı akan iletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen gösterin. Parasal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde aşk hayatınız canlanabilir. Yeni ortamlara girebilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan verimli bir gün sizler için. Sosyal ilişkilerde de kendinizi gösterebilirsiniz ancak sadece yakın dostlarınıza kendinizi açmayı tercih edebilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız sorunları sevdiklerinizle paylaşmayı denemelisiniz. Bu yollardan onlar da geçti ve size rahatlıkla destek verebilirler. Onlardan çekinmeyin.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati finansal meseleleri gündeme taşıyor. Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular ön planda.Hafta boyunca etkili olacak Jüpiter ile Plüton kavuşumu sosyal ilişkilerinize dikkat çekiyor. Arkadaşlarınızla borç alışverişinde bulunmak için uygun bir gün olmayacak.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşler zorlaşmaya başlasa bile kariyer merdivenlerine tırmanmaya devam edin. Çünkü sonunda buna değecek ve kendinizle gurur duyacaksınız. Bugün biraz daha erken yatmaya özen gösterin.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Retro haldeki Jüpiter Pluto kavuşumu ile nüfuz sahibi güçlü kişilerden destek alacak ve güncellediğiniz hedeflerinizin peşinden gitmek için yeni yollar çizeceksiniz. Bu dönemde sosyal çevrenizde türlü sıkışıklıklar gözlemleyebilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 51' 18" R
Ay
Başak
28° 35' 09"
Merkür
Boğa
03° 22' 20"
Venüs
Boğa
23° 11' 10"
Mars
Koç
13° 32' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 58' 23"
Uranüs
Boğa
23° 23' 23"
Neptün
Balık
29° 23' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 25"
Lilith
Başak
25° 20' 10"
True Node
Koç
14° 55' 40"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>