Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailen Konusunda Duyarlısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 30%

İş hayatınızda söylediklerinize dikkat edin. Uyuşmazlıklar ortaya çıkabilir ve daha da şiddetlenebilir. Kendinizi size göre fazla geleneksel bir atmosferde hissederseniz, öfkenizi başkalarından çıkarmayın. Basit bir şekilde, gerekli düzenlemeleri yapın. Yaptığınız şeyin miktarı önemli değil. Önemli olan harekete geçmeniz, aksi takdirde giderek sinirli olacaksınız.

Piyango oynayın. Bugün sizin için anahtar kavram, çaba gerektirmeyen bir kazançlar olacak. En beklemediğiniz anda, elinize para geçecek. Bazı şeyleri şekillendirmek için ne kadar az çabalarsanız o kadar işler lehinize dönecek. Günün tadını çıkarın ve detayları karıştırmayın. İşler kendi kendine hallolacak. İnsanlar duygusal açıdan dolmuş olabilirler, ancak onların bu aşırı davranışlarının dengeyi bozmasına izin vermeyin.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Bugün eğlendikçe eğleneceksin. Günün enerjisi seni neşelendirecek. Bir arkadaşına şaka yapabilirsin. Çocuklarını komik hikayelerle eğlendirebilirsin. Yaratıcılığını ve mizah anlayışını göstereceksin. Arkadaşınla yemeğe çık ve birlikte kahkaha atın!Bugün tuhaf bir gün olabilir. Bugün, zihniniz düşüncelerinizi yavaşlatan anılarla dolabilir. Bunun sonucunda, aşırı tepkiler verebilir, geçmişe ait eşyaları sizin için ne derece önemli olduklarını enine boyuna düşünmeden, çaresizce atabilirsiniz. Pişman olacağınızı adınız gibi bildiğiniz bu tip girişimlerle risk almak yerine, öncelikle bu düşüşünüze yol açan asıl sebebi tespit etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olası bir durum karşısında ilgisiz kalmayın. İlk başta burnunuzun dibinde olup biteni fark etmemişsiniz gibi kafanızı çevirip yolunuza devam etmeyi isteyebilirsiniz. Bu isteğinize direnin; zira düşündüklerinizi dile getirmeniz ve ne hissettiğiniz hakkında olası yanlış anlaşılmaları önlemek için açıklama yapmanız hayati öneme sahip. Durumla ilgili görüşünüz son derece önemli, bu yüzden daha fazla kendinizi geri çekmeyin.

29 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sözlerinde güç var büyük bir duygusal özgüven ile birlikte. Her şey hızla hareket ediyor olabilir ancak devam edebilmek için zihninizin gücü ve hızlılığı var. Başkalarıyla birlikte çalıştığınızda büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi konularda oldukça hassas ve duyarlısın. Kardeşinin ilişkisinde yaşadığı problemlerin çözülmesi için ona öğütler verebilirsin. İlişkin duygusal olarak mükemmel ilerliyor. Birlikte bir geleceğe olan inancın sağlam. Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan maddi anlamda ciddi kazançlar elde edebilirsin. Bu doğrultuda özgüvenin artıyor.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan güveninizle insanları etkileyip ikna etmek için oldukça güzel bir gün. Cesaretin içinde deha, güç ve mucize vardır. Dağınık hayat enerjinizi toparlayıp gerekeni yapın.

29 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar olabilir. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için mücadele edeceksiniz. Akşam saatlerinde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı belirgin iyileşme keyiflenmenize ve diğer konularda da cesaretlenmenize vesile olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün göz alıcı, hatta biraz da lüks olarak nitelendirilebilecek eşyalara ilgi duyabilirsiniz. Bunlara sadece bakmakla yetinmeli ve satın almaya çalışmamalısınız.

29 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerindeyükünüz yoğun olabilir, kendinizi ihmal etmeyin.Ay'ın Başak burcuna girişi ile ikili ilişkiler önem kazanıyor. Önümüzdeki birkaç gün sevdiklerinizin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balıklar bazı insanların size bir miktar borcu olabilir, ancak yakında size geri ödeyeceklerdir. Bu yüzden endişelenmeyin. Pembe renk bugün size iyi şanslar getirecek. Son zamanlarda kaybettiğiniz biri varsa, iyileşmek için kendinize biraz zaman verin.

29 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Bugün, her türlü çevresel koşulların ve rutin yaşamın üstünde hareket edeceksiniz. Partnerinizin sizin sınırlarınızı zorlamak isteyişini biraz hoş görmeli ve içsel sisteminizi bozmamalısınız.

29 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 57" R
Ay
Koç
22° 50' 20" R
Merkür
Koç
20° 29' 17"
Venüs
Boğa
08° 32' 42"
Mars
Koç
04° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 30"
Satürn
Balık
17° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 41' 57"
Neptün
Balık
29° 05' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 57"
Lilith
Başak
24° 01' 01"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>