Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde çok söz sahibi üçüncü bir kişi var. Ona bu yetkiyi esas olarak partneriniz veriyor ve siz bundan oldukça rahatsız görünüyorsunuz. İlişkinizdeki problemleri baş başa çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz.

El üstünde tutuluyor, çok değer veriliyor olmanıza rağmen sizde bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğu ileri boyutlarda yaşayacaksınız. Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz.

Biraz sıkışıklığınız var, ama yine de bir yakınınızdan destek isteyip istememekte kararsızsınız. Oradan gelecek destek hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek.

Daha yaşlıca biriyle kişilik çatışması içindesiniz. Bunun önünü almanız gerekiyor. Bazı durumlarda onun inisiyatifi ele alma becerisi sizi nedense kıskandırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk hayatınız ile ilgili konular öne çıkarken, sevdikleriniz için fedakâr davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Kişiliğinizin renkli, canlı, parlak ve estetik yönlerini ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi güçlü sözlerle ifade edebileceğiniz bir gün olabilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 03:03 Merkür-Pluto görünümü, eşiniz,ortağınız veya bazı kişilerle ortaklaşa yapılacak proje,veya gelecekle alakalı konularda tabii ki uzun vadeli düşünmek gerekiyor. Kimsenin kimseye hakkı geçmemeli. Siz de kendi hakkınızı korurken, diğerleri de aynı şekilde adil davranmalıdır. Al gülüm ver gülüm hesabını iyi yapmalıyız. Saat 05:10 Ay-Pluto karşıtlığı, güçlü duyguların, derinlemesine düşünerek verilen kararlar işaretçisidir. Hislerimizden eminizdir. Kendimizi güvende hissederiz. Partnerimize inanmakta haklıyızdır ve bunun doğruluğundan eminizdir. Saat 05:27 Ay-Merkür görünümü, sevilmek, güven duymak, aile olmak, can olmak, sevdiklerinizle bir olmak arzunuzun işaretçisidir. İstersiniz ki, birileri yaranıza merhem olsun, siz söylemeden sizi anlasın, yardımcı olsun, destek versin. Çıkarlarını düşünen, adil davranmayan insanlara içerlersiniz. Saat 11:33 - 4 Ekim saat 00:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sevdiğimiz her insan, kıymet verdiğimiz her değerin üzerine titreyeceğiz. İnsanların bize karşı anlayışlı ve sevgi dolu davranmasından hoşlanacağız. Sahiplenildiğimizi bilmek kendimizi güvende hissetmemizi sağlayacaktır. Her ne durum olursa olsun, elimizde olan güzellikleri kaybetmemek için her şeyi yapabileceğimizi düşünürüz. İç sesimiz sürekli bizi uyarır. Her uyarışta, geçmiş günleri anarız. Bundan sonrası ne olacak diye düşünürüz. Tek isteğimiz yarınlara güzel bakabilmektir. Bu hassasiyet boşluk süresince bir hayli etkili olacağından, yanlış bir karar vermemeye çalışalım. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Bu dağınık günde sabah başlanan işler yarım kalabilir. Maddi konularda birtakım aksilikler yaşayabilirsin. Deyim yerindeyse, bugün evdeki hesap çarşıya uymayacak. Başkalarının düşünceleri yüzünden sevdiğin insanları kırmamaya özen göstermelisin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmak isteyeceksin. Akşamüzeri annenin kardeşlerini ilgilendiren miras veya hukuksal problemler de gündemini uzun süre meşgul edebilir. Stresini üzerinden atmak adına günün kalanında seni dinginleştirecek bir program yapabilirsin.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaptığınız her türlü çalışmadan yüksek oranda keyif alacağınız ve ruh halinizin pozitif yönde ilerleyeceği bir gün olabilir. Hayatınızda özel biri varsa bu kişiye karşı duygularınızın giderek arttığını hissedebilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular sizi fazlasıyla oyalayabilir. Ancak duygularınızı daha iyi anlatabilirsiniz. Eskide bıraktığınız olaylar yeniden gündeme gelebilir ve bu konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Güvenlik konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatınızda daha gerçekçi olmaya bakın. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler olabilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yurt dışı kaynaklı gelir ve eğitim imkanı gökyüzünün size yansıyan şanslı enerjisi. Ruhunuz uyanışta.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizden yükselen istekler sizi zorlayabilir. Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanabilirsiniz. Duygularınızın harekete geçmesiyle birlikte siz de harekete geçebilir, çok daha canlı ve olumlu bir tutum içine girebilirsiniz. Parasal konulara yönelik bazı sıkıntılar duymanız mümkün.

3 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rutin dışına çıkma ihtiyacınız var. Sabırsız ve yönsüzsünüz. Sabah saatleri kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kalabalıklardan kaçınıp haz ve huzur veren bireysel faliyetlerde bulunmak iyi gelir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tam size göre duygu dolu bir gün. Zira Ay Yengeç burcunda seyahat edecek. Fakat gıda zehirlenmelerine, aşırı soğuk sıcak içecekler tüketmemeye özen gösterin. Aksi takdirde yemek borunuz zarar görebilir. Sigarayı vb. alışkanlıkları bırakmak için uygun bir gündesiniz. Kendinizi psikolojik olarak hazırlayın. Sevmek, sevilmek, aşık olmak, tutkulu bir cinsellik yaşamak için bundan daha iyi bir gün olamaz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

3 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 34' 19" R
Ay
Kova
11° 30' 31"
Merkür
Koç
17° 23' 20"
Venüs
Boğa
02° 27' 17"
Mars
Koç
00° 38' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 13' 58"
Satürn
Balık
16° 40' 44"
Uranüs
Boğa
22° 24' 53"
Neptün
Balık
28° 56' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 31"
Lilith
Başak
23° 28' 07"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>