Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sezgilerine güveniyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 20%

Bazen inatçı oluyorsunuz! Sorunları kendi yolunuzla halletmeyi seviyor ve başkalarından yardım istemekten nefret ediyorsunuz. Ancak, endişeleriniz veya zorluklarınızı sevdiklerinize açtığınızda işler sizin için çok daha kolay olabilir. Belki de evinizde üzerinde çalıştığınız fiziksel bir proje var. Bunu tamamlamanıza yardımcı olacak bazı insanlara ihtiyacınız olabilir. Gururu bırakın ve yardım isteyin!

Bugün zihninizin ufku oldukça geniş olabilir. Uzun vadede geleceğinizi düşünebilir veya kendiniz için bazı kariyer hedefleri koyabilirsiniz. Üç ila beş yıl içinde nerede olmak istediğinizi düşünebilir veya yatırımlarınız için plan yaparak mali refahınızı düşünebilirsiniz. Plan yapmak ve doğru stratejiyi ortaya çıkarmak akıllıcadır.

Bugün bir öneri veya plan üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Pozisyonunuzu destekleyecek kesin verileri bir araya getirebilirsiniz. İnternetteki son araştırmaları toplamak istemeniz ya da alanınızda bir uzmana başvurup girişiminiz hakkında onların düşüncelerini almanız muhtemel. Eğer tüm parçaları bir araya getirirseniz, fikirleriniz baş göstermeye başlayacak.

Sana her şey olduğundan daha zor gelecek. Kozmik enerji ile, odağını kaybetmemek ve dağılmamak zorlu olacak. Bir yapılacaklar listesi hazırlayıp bunu göz önünde bir yere koyarsan yapman gereken işe daha kolay konsantre olursun. Bu zorlayıcı ve mücadele gerektiren gün içerisinde, usanmış hissetmemek için elinden geleni yap. Yavaş ve sakin olmak bugünün şartı.Göreceğiniz bazı tuhaf rüyalar hayal gücünüzü harekete geçirip sizi yeni keşiflere yöneltebilir. Hatta bir noktada kendinizi dedektifçilik oynarken bulabilirsiniz. Ancak peşinde olduğunuz av kendi zihninizin ürünü olabilir, dolayısıyla kendinize dair farkında olmadığınız yeni şeyler öğrenirseniz şaşırmayın. Psişik yeteneklerinizin güçlendiğini de fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

#burç adı#ları genelde en güzel cevabı, kavga bittikten sonra buluyorsunuz. Atılganlık ve sezgi, otokontrolünüzün gölgesinde kalıyor. Bugün, sizi kalıplara koyan genellemelerden sıyrılmak için muhteşem bir fırsat. İçgüdülerinize biraz güvenin ve neler olduğunu bir görün. Biraz daha sosyalleşmekten de zarar gelmez. Bir #burç adı# bile bundan keyif alabilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün Yengeç burcundaki seyrine devam ediyor. Partnerinizin öne çıkabileceği bir gündesiniz. Sabah, romantik davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Ay, 17:24'te uzun süreliğine boşlukta kalıyor. Venüs de Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar aşk hayatınızda parlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yalnızlar bu tarih itibariyle yeni bir aşka yelken açabilirler. Çocuk beklentisi olanlar varsa bu dönem yeni bir bebek haberi alabilirler.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem iş, hem de sosyal hayatının yoğunluğu seni biraz yorabilir. Gün içinde telefonunu yanından ayırmamalısın.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların neden dengesiz olduğunu sorgulayabilir bu belirsizliğe son vermek için hayatınızdan bazı insanları çıkartmak isteyebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli bir gündesiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlgilendiğiniz konularda daha fazla yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Rutin işlerinizde kopmalar yaşanabilir. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüzün 3. şahısların etkisi ile kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Kararınızı alma hakkına sahip olduğunuzu hatırlatın. Anlayışla karşılayacaklardır.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda gereksiz ilaç almaktan kaçının. İstenmeyen yan bir etki uykusuzluğa neden olabilir. Yeni bir spor yaparken ya da aktif olacağınız herhangi bir etkinlikte yer alırken dikkatli olmalısınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaklaşık bir ay boyunca Yengeç burcuna yerleşen Venüs sizi bu dönemde evcimen yapacak. Çocuğunuz ve partnerinize aşırı ilgi ve sevgi gösterirsiniz. Onlardan da sevginize karşılık bulursunuz. Ayrıca ilgilendiğiniz hobiyle haşır neşir olun. Yaratıcılığınızın tavan yaptığı bir dönem. Şiir yazmak, romantik takılmak, geçmişi canlandırmak keyifli temalar.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızı özgürleştirdiğinizde düşünceleriniz de değişecek. Kalbinizin, ruhunuzun beslendiği yer eviniz. Sınırları kaldırmak istemiştiniz. Şimdi aynı sınırların içine girmek istiyorsunuz. Yumuşak bir dille, dilediğiniz kişinin kalbini kazanabilecek gücünüz var. Mesele anda çözümü bulmak olmamalı. Kendinizi çözmeniz gerekiyor. Bir de hatırlatma; maalesef dünya hiç birimizin etrafında dönmüyor.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Balıkilişki ve işbirlikleri adına da olumlu gelişmelere açıksın. Gün içinde kısa süreli yaşayabileceğin duygusal değişim ve ikilemler de yok değil tabii ki.  Olumsuz duygulara kapılmamaya çalışmalısın. Önümüzdeki günlerde keyif ve konforuna önem verebilir, yeni bir aşka yelken açabilir, anın tadını çıkarmaya odaklanabilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 39' 25" R
Ay
Boğa
12° 22' 12" R
Merkür
Koç
21° 34' 49"
Venüs
Boğa
10° 11' 14"
Mars
Koç
05° 27' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 19"
Satürn
Balık
17° 12' 06"
Uranüs
Boğa
22° 46' 35"
Neptün
Balık
29° 07' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 18"
Lilith
Başak
24° 09' 54"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>