Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailene Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün aşkta şanslı olacaksın. Hayatında birisi varsa eğer bu kişi ile arandaki muhabbet seni çok mutlu edecek. Eğer hayatında birisi yoksa yeni bir insan ile tanışabilir ve güzel muhabbetler edebilirsin.

İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazıarkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Etrafındaki ufak tefek şeylerde güzel fırsatlar yakalayabilirsin bugün parasal olarak. Bazı konulardan kazanç sağlamak senin için daha kolay olabilir. Hem para kazanacağın hem de bunun keyfini çıkaracağın bir gündesin.

Daha fazla egzersiz ile zihnini daha rahat boşaltabilirsin. Vücudun üstündeki kontrolün arttıkça, stres ve gerginlikler ile daha rahat başa çıkabileceksin. Bugün egzersiz konularına daha fazla özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok işi halledebilecek güzel bir enerji bulabilirsin kendinde. Birden fazla konuya odaklanmak ve bazı sorumlulukları yerine getirmek kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bugün senin için önem taşıyan konulara odaklanmalısın.

30 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sizin için son zamanların en enerjik günü olabilir. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve vücudunuzun yakıt ikmali için zamana ihtiyacı var. Evde biraz sessiz zaman geçirin. Kendinizle zaman geçirmek son zamanlarda verdiğiniz en doğru karar olabilir. Olayları daha iyi bir bakış açısıyla görebildiğinizi fark edeceksiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta içi aile büyüklerine ayıramadığın vakti bugün ayırıyorsun. Onlar ile sohbet edip tecrübelerinden faydalanmak sana iyi geliyor. Arkadaşların ile ilgili gelişmeleri en son sen öğreniyorsun. İletişim kurmakta güçlük çekeceğin bir gün olabilir. Bugün çevrende bazı kişilerin arkandan çevirdiği birtakım işler olduğunu öğrenebilirsin.

30 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev hayatınızda nasıl bir düzen sağlamak istediğinizi bilmediğiniz için bunu ötelemek isteyebilirsiniz. Her zaman aynı öteleme ile zamanın geçmeyeceğini, bunun aileniz içinde sorunlar çıkarabileceğini unutmayın. Aile büyükleriyle yapacağınız konuşmalarda kelimeleri dikkatli seçmenizde fayda var.

30 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da yakın arkadaşınızla ilgili olabilecek bir konu sizi daha hassas kılabilir. Üstünüzde daha fazla sorumluluk hissedebilirsiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi konularında bugün, günün en şanslı burcu sizsiniz. Aşk ilişkilerinizde düzelmeye gidecek durumlar oluşabilir, kendinizi sevgi içerisinde yüzüyor gibi hissedebilirsiniz

30 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 3. evinde yani kardeşler evinde Uranüsyen Güneş tutulması var. Yakın çevre iletişimin artabilir. Onlarla güzel plan ve programlar yapmak enerjini çok daha iyi bir noktaya getirebilir, seni daha da memnun edebilir.

30 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızı yeni aktivitelerle şaşırtmak ve memnun etmek şu anda mümkün. Son zamanlarda hepinizin eğlenmesi için yeni bir eğlence arıyor olabilirsiniz ancak bu şeyler harcamanız gerekenden daha fazla enerjiye, paraya veya zamana mal olabilir. Grup ayrıca hızınıza ayak uydurmak için mücadele ediyormuş gibi hissedebilir, bu nedenle deneyimlerden gerçekten zevk almak için işleri yavaşlatmayı düşünün. Bir sonraki şeye koşmak için çok hevesli olmayın. Sürekli bir macera yaratmaya çalışırken birkaç yardım talebini gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Bugün, sakinleşmek ve derinleşmekle ilgili.

30 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli biranlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

30 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Yakın arkadaşınızla, sevgilinizle zaman geçirebilirsiniz. Bazı sorunlar gerçekleşebilir ama berber seyahat edebilir, zaman geçirebilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

30 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, huzurlu ve sakin bir yaşam çerçevesi çizmekten yanasınız.Bakış açınız son derece esnek ve akıcı olsun istiyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükseltici arayışlar içinde olacaksınız. Partnerinizin istekleri doğrultusunda para harcayabilirsiniz.Amaçlarınıza uygun hareket etmediğiniz zaman huzursuz olabilirsiniz. Bütçenizi dengelemelisiniz.

30 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 37' 33"
Ay
Kova
12° 16' 55"
Merkür
Koç
17° 24' 53"
Venüs
Boğa
02° 31' 23"
Mars
Koç
00° 40' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 45"
Satürn
Balık
16° 41' 01"
Uranüs
Boğa
22° 25' 04"
Neptün
Balık
28° 56' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 42"
Lilith
Başak
23° 28' 30"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>