Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailene destek oluyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Başınızın etini yiyen bazı endişeleriniz olabilir. Bunlar maddi kaygılardan veya bazı küçük sağlık şikayetlerden kaynaklanabilir. Ancak, sizi düşürmelerine izin vermeyin çünkü bunları aşmak için gücünüz yerinde. Her ne kadar şimdiki durumunuz size iç karartıcı gelse de, bundan yakında kurtulacaksınız. O zamana kadar, sevgi, dostluk ve inanç gibi değerlere güvenmeye devam edin.

Yıldızlar sizin lehinize sıralanıyor ve etkilerini hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Kapının önündesiniz, ziller çalışıyor ve kapılar açılıyor. Harekete geçmeye hazırsınız! Tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız: birkaç hafta önce bunları düşünüp ve planlıyordunuz, birkaç gün önce organize oldunuz, şimdi de harekete geçme zamanı. Cesur olun! Kendinizi ortaya koyun, liderlikte hakkınızı arayın, böylece yarışı daha iyi bir noktada bitireceksiniz.

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

Konuşkan bir halde olacaksın. İnsanlarla daha fazla sosyalleşmek isteyeceksin. Eş dostla uzun bir öğle yemeği seni memnun edecektir. Böylece hayatınızda olup bitenleri paylaşabilirsiniz. Ya da akşam bir partiye katılmak isteyebilirsin. Evde tek başına oturma. Dışarı çıkıp biraz insan için karışmak isteyeceksin. Keskin zekan ve mizah anlayışınla kendini merkeze oturtabilirsin!Bugün istediğin her şeyin peşinden gidecek bir cesarete sahipsin. Bakışını değiştirdikten sonra, göreceksin ki şu anki hedeflerin bir öncekiler kadar karışık değil. Sadece mutlu bir insan olmak için yapman gerekenleri yapıp yapmadığından emin ol. Eğer emin değilsen, mutlu olmaktan korkup korkmadığını bir düşün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Göreceğiniz bazı tuhaf rüyalar hayal gücünüzü harekete geçirip sizi yeni keşiflere yöneltebilir. Hatta bir noktada kendinizi dedektifçilik oynarken bulabilirsiniz. Ancak peşinde olduğunuz av kendi zihninizin ürünü olabilir, dolayısıyla kendinize dair farkında olmadığınız yeni şeyler öğrenirseniz şaşırmayın. Psişik yeteneklerinizin güçlendiğini de fark edebilirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne başlarken boşluktaki Ay, 06:19 olduğunda Aslan burcuna geçiyor. Ay'ın yaptığı pozitif açılarla ofis yaşamınızda güzel bir gün geçirebilirsiniz. Terfi haberleri alabilirsiniz. Enerjinizi çok harcamanız gerekse de her işin altından başarıyla çıkacaksınız. Sağlığınız da bugün iyiye gitse de akşama doğru kendinizi fazla yormamanız da yarar var. Evcil hayvanınız farklı davranışlar sergileyebilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene destek oluyorsun!Bugün her şey olumlu ilerlesin istiyorsun, bu yüzden adımlarını da bu yönde atacaksın. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, sorunların tatlıya bağlanacağı adımlar atabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde, bir arkadaşının sorunlarından dolayı uzun süren telefon görüşmeleri yapabilirsin. Bugün aynı zamanda anne ailesi ile ilgili gelişmeler yaşanabilir ve destek olman gerekebilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış anlaşılmamak için kendinizi ifade ederken tüm detayları gözden geçirmeniz gereklidir. Eş ya da çocuğunuz ile ilgili bazı konular gündeme gelebilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli bir gündesiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlgilendiğiniz konularda daha fazla yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Rutin işlerinizde kopmalar yaşanabilir. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde kendinizi doğru ifade etmeniz katı konuların kilidini açabilir. Partnerinizle ilgili öğrenmek istediğiniz bazı konuları öğrenebilirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin bakış açınız daralıyor. Kasvetli ve çekingen düşünceleriniz var. Ayrıntılarla ilgilenmek ve tek-istikrarlı yükümlülükleri yerine getirmek için iyi bir dönemdir. Siz riskten çok korktuğunuz için fırsatları kaçıra bilirsiniz. Neşelenin!

4 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık sıkıntınız için bir doktora veya dişçiye gitmeniz iyi olabilir. Korkacak bir şey olmadığını ya da en azından korktuğunuz kadar kötü olmadığını göreceksiniz. Aslında, kendi kendinize yarattığınız kaygınız sorundan daha kötü olabilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle bugün her türlü tartışmadan uzak durun. Ayrıca gizli düşmanlarınızın ortaya çıktığı bir gün yaşayabilirsiniz. Herkese güvenmemeniz gerektiğini bir kere daha hatırlayın. Hiç kimse sizin kadar iyi olmak zorunda değildir. İşle ilgili detaylı ve titiz bir çalışma temposunun içine girmeden önce hazırlık yapma zamanı.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşinizdeki disiplin olayını biraz abartmış durumdasınız. Duygusal aşırılıklarınızı burada terbiye etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Ancak asıl olan, sorunlu noktaları düzeltmektir. Çok çalışarak gerçeklerden kaçamazsınız. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler, yeni adaylar söz konusu olabilir. Hali hazırda Balık burçları, çektiklerinin mükafatını alırken, diğer bir kısım da çektirdiklerinin cezasını çekiyorlar.

4 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 45' 52" R
Ay
Boğa
13° 59' 12" R
Merkür
Koç
21° 40' 33"
Venüs
Boğa
10° 19' 26"
Mars
Koç
05° 32' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 53"
Satürn
Balık
17° 12' 38"
Uranüs
Boğa
22° 46' 58"
Neptün
Balık
29° 07' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 40"
Lilith
Başak
24° 10' 38"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>